Προς το περιεχόμενο

Crypto TA 128 USB kai Netmod SUCKY uploads

SiMP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Loipon san kalo katanwlitiko thyma agorasa to crypto USB to exwteriko gia na benw kai ego me modem tis prokopis kai oxi me to netmod na exw kai ena sobaro ping..to problima mou einai oti den mporo na mpo net xoris to netmod..diladi na mhn syndesw katholou to netmod me tin com(1i 2) kai na to xrisimopoiw apla gia tin paroxi grammis kai na syndeomai me ta isdn channels ( 0 i 1) tou crypto...Prospatho prospathw alla tzifos..exo windows ME ta lastest firmware drivers tou netmod kai tous latest drivers tou crypto...<BR>Syn tois allois to netmod apo mia fora pou mou epese to reyma otan ebaza firmware enw kanei downloads poly kala kanei uploads me tromerous( NAI TROMEROUS ASYLHPTOUS rythmous) apo 0,0.. eos 2!<BR>so <BR>HELP THE POOR LAMER<BR>=O Filakiaaaa<BR>> frown.gif

Δημοσ.

Katarxhn to mynhma auto den eprepe na einai edw mesa alla sto Hardware..... Phgaine vale ekei to minima kai isws kapoios se boithisei! Oso gia to netmod xanapernatou to firmware mpas kai ftiaxei...

Δημοσ.

Kala na patheis... apo to theo na to vreis.... Akou ekei na ipotimas to theiko netmod ,to kamari tis intracom,.Plaka plaka einai apo ta kalitera ta pianei ta 7.5<BR> grin.gif grin.gif grin.gif grin.gif<BR>Den xreiazesai allo external isdn modem<p>[This message has been edited by Gr_Terror (edited 18-12-2000).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...