Προς το περιεχόμενο

Για πολύ πολύ ζόρικους - Το ανάποδο του αθροίσματος

Pleasure

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μπάβο ρε γάτοι....βοηθάτε ρε σεις και μένα τον αααασχετοο..στο εξης πρόβλημα...ειναι εξίσου δύσκολο για μένα μας ίσως εύκολο για σας..ευχαριστώ εκ των προτέρων........

Το πρόβλημα:

Έχω ένα σύνολο δρομολογίων από 250 ας πούμε απαιτητά δρομολόγια τη μέρα. Θέλω να τα ομαδοποιήσω ανά 8ωρα σε μια ομάδα.(Ένα δρομολόγιο μετά το άλλο), η 2 υποομάδες που να απέχουν μεταξύ τους απο 1 - 3 ώρες (Διάλλειμα). Με τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό....Δηλαδή να χρησιμοποιήσω όσο το δυνατόν λιγότερα οχήματα.

Αν το έκανα πιο περίπλοκο που θα ήταν και το τέλειο ...ας πουμε μια ομάδα από αυτά μπορούν να είναι πιο ελαστικά δηλαδή να μεταβληθεί η έναρξη +- κάποια ώρα...Πιο συγκεκριμένα...

Έχω ένα πίνακα με (250) περίπου εγγραφές σε μια βάση δεδομένων με τα εξής πεδία.

Table1 - Bus_Route_ID(Integer), Bus_Route_Disc(String), Start_Time(Time), End_Time(Time), Balance_Time(Time). Π.χ.

ID Discription Start End Balance

1 Αθήνα 10:00 - 18:00 00:00

2 Θεσσαλονίκη 06:15- 14:25 00:00

3 Χανιά 08:00 - 11:15 00:00

4 Αρχάνες 06:15 - 07:30 00:15

5 Μοίρες 14:00 - 16:30 01:00

6 Χανιά 10:00 - 12:15 00:00.......

Μετά το τρέξιμο του κώδικα να ενημερώνει ένα 2ο πίνακα

Table2 - Group_ID(Integer), Bus_Route_ID(Integer), Bus_Route_Disc(String), Start_Time(Time), End_Time(Time).

Και τό Λογικό διάγραμμα μου αρκεί. Αν και θα προτιμούσα τον κώδικα σε VB ή ότι γλώσσα προγραμματισμού μπορείτε....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...