OPC Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Ναι φιλε αυτο ειναι απο τα "καλα" του opera! :wink: Nαι αλλά εγώ δεν το θέλω αυτό. Έχω συνηθίσει με το normal scrolling που δουλεύω τόσο καιρό και μου είναι δύσκολο κάθε φορά που ανοίγω opera να πρέπει να ξεσυνηθίζω. Δεν γίνεται να κάνει το default scrolling που έχω επιλέξει απο τις ιδιότητες του πληκτρολογίου ?
MariaTs. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia ego mpeno px. http://www.insomnia.gr kai blepo ti selidameta an to kliso kai ksanapao meta apo 2 ores pali sti idia sedila mou bgazei akribos tin idia pou eixa dei prin. prepei kathe fora na patao reload! ginetai kai se sas auto? Πήγαινε: Εργαλεία > Προτιμήσεις > Γενικά και στο πρώτο πλαίσιο επιλέγεις πως θες να ανοίγει ο Opera. Ρίξε μια ματιά στην εικόνα - παράδειγμα! :wink:
aledjo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 to problima den einai pos tha anoigei i opera. to problima einai oti otan ksanapao se mia idia selida pou eixa ksanapei prin, mou dixnei tin idia kai oxi opos eprepe na allaksei. prepei kathe fora na patao reload!
MariaTs. Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 to problima den einai pos tha anoigei i opera. to problima einai oti otan ksanapao se mia idia selida pou eixa ksanapei prin, mou dixnei tin idia kai oxi opos eprepe na allaksei. prepei kathe fora na patao reload! Ποια έκδοση του Opera έχεις εγκατεστημένη;
aledjo Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 tin 8.5 gia opoia milame.. ekana auto pou eipe o Dark_son20 kai doulepse! thanks kala giati to exoun etsi? afou de boleuei pote auto.... a kai kati allo. se ena forum mono pou mpeno synexeia, kathe fora mou zitaei onoma kai kodiko eno exo balei na to thymatai... edo stin insomnia den exo auto to problima....
OPC Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδία εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα που το είχα και σε παλαιότερες εκδόσεις του Opera. Σε ένα forum που μπαίνω μου βγάζει τα topics και γενικά τα πάντα στοιχισμένα στο κέντρο και όχι αριστερά και είναι λίγο μανίκι για να διαβάζεις τα posts. Σε όλα τα υπόλοιπα είναι οκ. Ξέρετε μήπως πώς διορθώνεται ?
Dark_son20 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 afto einai thema javascript mporeis apo to help na kaneis report gia selida pou den emfanizete sosta
abeness Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 abeness des edo Φίλε σε ευχαριστώ... Απλά να ρωτήσω χωρίς να θέλω να γίνω φορτικός, υπάρχει δυνατότητα, εκτός από μία αυτόματη συμπλήρωση, να υπάρξουν δύο ή τρεις;; π.χ. με shift+enter το .gr με ctrl+Enter το .gr με Alt+Enter το .net??? όπως γίνεται π.χ. με το maxthon ή τον Crazy browser??? Ειλικρινά αν γίνεται και αυτό, εγώ από σήμερα αλλάζω browser...
ckck20 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Nαι αλλά εγώ δεν το θέλω αυτό.Έχω συνηθίσει με το normal scrolling που δουλεύω τόσο καιρό και μου είναι δύσκολο κάθε φορά που ανοίγω opera να πρέπει να ξεσυνηθίζω. Δεν γίνεται να κάνει το default scrolling που έχω επιλέξει απο τις ιδιότητες του πληκτρολογίου ? Αυτό με ενοχλούσε και εμένα ώσπου βρήκα τον τρόπο και το άλλαξα και τώρα κινούμαι με κανονικές ταχύτητες! Αλλά δε θυμάμαι πώς το έκανα. Γι'αυτό αντιγράφω όλο το φάκελο του opera ως backup μιας και όλα τα settings είναι εκεί.
MariaTs. Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 ...se ena forum mono pou mpeno synexeia' date=' kathe fora mou zitaei onoma kai kodiko eno exo balei na to thymatai...edo stin insomnia den exo auto to problima....[/quote'] Να ο βασικός λόγος και πρόβλημα που μου παρουσίαζε τακτικά και που δεν εγκαθιστώ νεώτερη έκδοση του Opera και παραμένω στην 8 σκέτο! :wink:
Dark_son20 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 gia to scrolling edo tha arxiso na zitaw fraga apo tin opera
dali13gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 kala giati to exoun etsi? afou de boleuei pote auto.... Βολεύει. Για να ανοίγει στο μπαμ ο Opera! :wink:
OPC Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 tha arxiso na zitaw fraga apo tin opera Thanks m8 Και πολύ καλά θα κάνεις και να είναι και πολλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.