kostassid Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδια sorry αν δεν κολαει εδω αυτο το θεμα αλλα δεν ηξερα που αλλου. Λοιπον οταν παιζεις joker οι "καλπες" κλεινουν στις 18:30 και η κληρωση γινεται στις 21:30.Δεν ειναι λιγο υποπτο αυτο;Σε αυτες τις 3 ωρες δεν μπορουν να βρουν ποιος συνδυασμος κερδιζει μεσω καποιου προγραμματος και να τον "στησουν"; Η απορια μου δημιουργηθηκε γιατι μεσα σε 60 ημερες εγιναν 2 πολυ μεγαλα jackpot ενα των 10.000.000 και ενα των 7.000.000 και τα πηρε καθε φορα απο ενας ανθρωπος,συν την μετοχοποιηση του Οπαπ που χρειαζοταν μεγαλο κεφαλαιο(το απεκτησε πολυ πολυ ευκολα αν σκεφτει οτι για να φτασει το διανονεμομενο ποσο στα 10.000.000 χρειαστηκαν 11 κληρωσεις και το ποσο δεν αυξανεται με τις στηλες που παιζονται.) Επισης ειχε βρεθει φυσικο προσωπο που κερδιζε καθε μηνα για 2 χρονια στην κατηγορια 5 στα 6 στο λοττο με στημενη οργανωση μεσα απο τον Οπαπ(μονο στη Αλτερ το εδειξε) και τους εβαλαν μεσα.... Αν ειναι να βρουμε το προγραμμα αυτο και να υποκλεψουμε τον Οπαπ....
GCMH Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Χε χε ..... @freakystyley ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ.... Τι να σου πώ τώρα;;;;; Ότι το θέμα είναι ψιλοάσχετο για εδώ που το έγραψες; Ότι και εγώ παραξενεύομαι πως γίνεται όποτε έχουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά να έχει και Jack-Pot (και όλως τυχαίως το κερδίζει ένας-δύο-δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό);;;;;;;;;;;;;;;;;;; Ότι σε τέτοια απάτη μόνο ένα κανάλι ασχολήθηκε; Ότι όλα μου μυρίζουν θεωρίες συνομωσίας, ράδιο αρβύλα κλπ;;;;; Ότι και μόνο που αναφέρθηκες περί στημένων κληρώσεων του ΟΠΑΠ βάζεις σε κίνδυνο μια σελίδα σαν το insomnia (χωρίς να το θέλεις, ναι με κάποιον πρέπει να μοιραστείς αυτό που σε απασχολεί);;;;\ Αν κάνω κάπου λάθος σας παρακαλώ διορθώστε με............
kostassid Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 γιατι κινδυνευει το insomnia,δεν το καταλαβα.Και αν δεν ηθελες απλα ας μην απαντουσες σχολιαζοντας αρνητικα, το λεω στην πρωτη γραμμη οτι ειναι ασχετο. Οταν ολοι εδω μεσα μιλανε για ρουσφετια του πΟΤΕ,του κ.Κοκκαλολυμπιακου κατ δεν κινδυνευει; δεν τα βαζω μαζι σου απλα απαντα αυτο που νομιζεις η εχεις ακουσει και ξερεις χωρις να σχολιαζεις την πραξη μου. Αν ειναι το Post αυτο επικινδυνο ας το κλειδωσουν και διαγραψουν οι Moderators...
lahaine Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 kostassid [Σε αυτες τις 3 ωρες δεν μπορουν να βρουν ποιος συνδυασμος κερδιζει μεσω καποιου προγραμματος και να τον "στησουν";] file kostassid den yparxei kanenas syndiasmos pou na kerdizei prin thn klhrosh.ara de xreiazete kai kanena programa.to mono ypopto einai an mporoun kai bgazoun(sto mhxanhma me ta mpalakia)tous syndiasmous pou exoun peksei dikoi tous anthropoi..
bobosss Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Αν κατάλαβα καλά αυτο που θέλει να πεί είναι ότι μέσα στις 3 ώρες προλαβένουν να ψάξουν στα παιγμένα δελτία για να βρούν ένα συνδιασμό 5+1 τον οποίο δεν έχει πέξει κάποιος παίχτης και μέσο κάποιας μοντας στην κληρωτήδα να βγάλουν αυτό ώστε να βγεί τζακ ποτ. Ακόμη το άλλο σενάριο είναι σύμφωνα με το παραπάνω ελέγχουν αν τον συνδιασμό τον οποίο έχει παίξει κάποιος δικός τον έχει παίξει και κάποιος άλλος.Όσο υπάρχει παίκτης με τον ίδιο συνδιασμό τότε πέφτουμε στη απο πάνω κατηγορία και βγάζουμε τζακ-ποτ αλλίως του τα ακουμπάμε. Αυτα φυσικά ειναι απλά σεναρια και ποτέ δεν θα μπορέσουμε να μάθουμε πραγματικά το τί γίνετε. Τώρα επιλογή μας είναι αν θα πιστέψουμε πως είναι αδιάβλητο και θα τους ακουμπήσουμε τα ωραία μας λεφτάκια (ελπίζοντας να μας κάτσει) ή θα τους θεωρήσουμε απατεώνες και θα φυγουμε μακρια. Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ!!!!
deathlok Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2005 paidia epeidi stin diplomatiki mou etixe na asxoloumai me tin arithmitikes methodous prosomoiosis exo na pos pos an kapoios sou dosei oles tis parametrous me ena prog prosomoioseis borei kati na gini (oxi gia ola ta noumera) alla prepei na exeis olous tous parametrous (piesis katastasi pou einai ta balakia, ylika, geometries ktl kai pali diskolo) etsi ta leo apo epistimonikis apopseos den pistevo pos stinontai oi diagonismoi. kai gia na katalavoun orismenoi ti leo oriste ena stigmiotipo apo mia prosomoiosi pou moiazei me to tzoker (Stin filosofia)
drm Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Οποτε το μόνο που μένει είναι να μας εξηγήσεις τι ακριβώς αλλάζει από κλήρωση σε κλήρωση και δεν βγαίνουν πάντα τα ίδια νούμερα ....
deathlok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 o xronos pou anoigi i tripa gia na bgei to noumero kata kurio logo kai meta i igrasia thermokrasia katastasi sta balakia ktl
GCMH Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 γιατι κινδυνευει το insomnia,δεν το καταλαβα.Και αν δεν ηθελες απλα ας μην απαντουσες σχολιαζοντας αρνητικα, το λεω στην πρωτη γραμμη οτι ειναι ασχετο. δεν τα βαζω μαζι σου απλα απαντα αυτο που νομιζεις η εχεις ακουσει και ξερεις χωρις να σχολιαζεις την πραξη μου. Συγγνώμη αν φάνηκα επικριτητικός' date='δεν ήταν πρόθεσή μου, περισσότερο την μεγάαααλη απόρια που έχω και εγώ για το θέμα ήθελα να εκφράσω (άλλωστε αναφέρω την απορία μου τα JACKPOT των Χριστουγέννων και για την ευρεία δημοσιότητα που ΔΕΝ έλαβε το περιστατικό που αναφέρεις) και την απογοήτευση στην διαπίστωση ότι σε τέτοια θέματα όσο και να τα ψάξεις μάλλον δεν καταλήγεις πουθενά. Φυσικά και διάβασα προσεκτικά την ερώτησή σου (προσπαθώ πάντα να το κάνω), απλά διαπιστώνω και εγώ όπως και εσύ ότι η ερώτηση δεν ταιριάζει εδώ ... Οταν ολοι εδω μεσα μιλανε για ρουσφετια του πΟΤΕ,του κ.Κοκκαλολυμπιακου κατ δεν κινδυνευει; Δεν το ήξερα... Αν ειναι το Post αυτο επικινδυνο ας το κλειδωσουν και διαγραψουν οι Moderators... Εάν ήμουν ο κύριος ΟΠΑΠ και μυριζόμουνα ότι σε κάποια σελίδα με συκοφαντούν (σαν ΟΠΑΠ έτσι θα το εκλάμβανα, άσχετα αν εσύ είπες απλά μια ιδέα,μια αθώα απορία) μάλλον κάτι θα έκανα. Αυτό είναι μια καθαρά προσωπική άποψη, εξαρτάται από την ιδιοσυγκρασία του καθενός... Έχεις απόλυτο δίκιο, είναι θέμα των διαχειριστών αν θα κλειδώσουν το εν λόγω θέμα... Στο ψητό τώρα, ας υποθέσουμε ότι τελικά βρίσκεις τρόπο και ΑΦΟΥ κλείσουν οι "κάλπες" μαθαίνεις μέ κάποιο τρόπο τους νικητήριους αριθμούς που θα <<τους βγάλουν>> στην βραδινή κλήρωση. Τί μπορείς να κάνεις; Να καταθέσεις δελτίο; Αφού το σύστημα κλειδώνει και δεν δέχεται άλλα δελτία.... Κατά δεύτερο λόγο προσομοίωση του συστήματος κληρωτίδας-μπαλάκια πως θα μπορούσε να γίνει; Ένα τέτοιο σύστημα δεν συμπεριφέρεται χαοτικά; Τάξη στο χάος δεν έχουμε βρει ακόμα από όσο ξέρω....Το λέω αυτό γιατί σαν ερασιτέχνη προγραμματιστή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα της προσομοίωσης, άλλωστε το 90% των προγραμμάτων μου ασχολούνται με εξομοιώσεις-προσομοιώσεις........ :grin:
deathlok Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2005 nai telika to thema einai oti exeis toses polles parametrous opou i akrivis problepsi einai adinati. i eikona gia opoion endiaferete einaia po prosomoiosei me thn methodo DEM (discrete element method) alla den thimame se poio software kai prosomoionei kokous ylikoy poy thrimatizontai sta toixomata kinoumenou tibanou.
paokara Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Για να προσθέσω και εγώ αν θέλουν να στήσουν την κλήρωση και να βγάλουν ότι νούμερα θέλουν υπάρχουν άπειροι τρόποι να το κάνουν, θα αναφέρω χαρακτηριστικά δύο οι οποίοι έχουν γίνει και στην πράξη σε άλλες χώρες (επιβεβαιωμένα δεν είναι αυτά που γράφω αλλά κάπου είχα διαβάσει για τέτοιου είδους στησίματα , το ένα απο τα δυο στησίματα πρέπει να είχε γίνει στην Ιταλία) σε παιχνίδια ανάλογα με το Τζόκερ ή το Λόττο. Ένας τρόπος ήταν να βάζουν τα μπαλάκια που ήθελαν πρίν την κλήρωση στην κατάψυξη, και ο άλλος ήταν να βάψουν τα μπαλάκια που ήθελαν πάλι με μεταλική μπογιά. Πάντως η άποψη μου είναι ότι τα δύο αυτά παιχνίδια είναι στημένα.
getty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Το να βρεί ποιά νούμερα δεν έχουν παιχτεί είναι πανεύκολο για τον ΟΠΑΠ. Το να βγάλει τα νούμερα που επιθυμεί όμως? Έχω ακούσει διάφορες θεωρίες περί παγώματος κλπ. αλλά μου φαίνεται ότι λόγο εδώ έχει η θεωρία του χάους όπου η παραμικρή μεταβολή επιφέρει τρομερές μεταβολές στα αποτελέσματα. Συμπέρασμα, μπορεί ο ΟΠΑΠ να θέλει να βγάλει jackpots αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μπορεί το ελέγξει. Το στήσιμο μου φαίνεται αδύνατο στην περίπτωση αυτή
pern112 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 na anaferw epishs ton tropo poy bgainoyn oi aritmoi px gia to kino, extra 3 kai extra5 xwris klhrwtides apla hlektronika....
getty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 na anaferw epishs ton tropo poy bgainoyn oi aritmoi px gia to kino, extra 3 kai extra5 xwris klhrwtides apla hlektronika.... Κατά την άποψή μου γι αυτά πρόκειται για κλασσική περίπτωση πυραμίδας όπου τα πιο πολλά τα βγάζει ο ΟΠΑΠ και πολύ λιγότερα κάποιοι απλά τυχεροί που μια στις τόσες μπορεί να τύχει να τους κάτσει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.