Προς το περιεχόμενο

epese i hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

i hol ''epese'' simera peipou 2-5 m.m. meno xaladri-sinora vrlissia .tilefonisa loipon stin hol na do ti trexei afou sigoureutika oti router/modem mou douleue kai oti den eixa kapio allo provlima pou tha mou erixne to internet.

o texnikos pou apantise eipe pos to provlima itan geniko kai pos ''kaneis den borouse na bei'' .telika i dorean sindromes pou edose periodiko tou xorou anastatosane to diktio tis hol.se pies alles perioxes epese?to provlima itan ontos geniko?pstn kai isdn doulepsane?poso kratise se esas i ''ptosi''?

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φιλε μου δεν πιστευω οτι εφταιγαν οι δωρεαν συνδρομες...Εγω εχω forthnet μενω Βριλησσια και την ιδια ωρα που αναφερεις εσυ δεν μπορουσα να μπω με τιποτα..Τελικα το προβλημα λυθηκε μετα απο 5-10 λεπτα περιπου...

Δημοσ.

Μάγκες, εμείς στην δουλειά, έχουμε κάποια sites που τα κάνουμε host στην HOL. Για 1,5 ώρα ήταν όλα κάτω.... και μετά έπεσε το σύμπαν και δεν έμπαινε ούτε το ίδιο το site της. Ότι και αν ήταν, ήταν βαρύ. Και κόστισε πολλά λεφτά σε πολλούς.

Δημοσ.

πληροφορίες (με κάθε επιφύλαξη) λένε για διακοπή ρεύματος στο κορωπί όπου προφανώς στεγάζεται κάτι της HOL εκεί .... Και εγώ με forthnet απο Ηράκλειο Κρήτης.. 20 λεπτά down..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...