Προς το περιεχόμενο

epese i hol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Htan geniko problima mallon se osous exipiretounte apo athina (HOL, 4net..).

H thessaloniki mallon itn OK.

Egw (bgainw thessaloniki) den paratirisa kati me 4net, alla elipsa gia ligaki apo spiti...

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σας είπα:

Είναι κεντρικό θέμα.

Και ακόμα η κατάσταση δεν είναι "fixed"

Τα διάφορα προβλήματα δεν προβλέπω να λύνονται πρίν αύριο αργά το απόγευμα.

Δημοσ.

Το πρόβλημα δεν ήταν κανενός isp, απλά ενας κεντρικός κομβος έπεσε με σύνεπεια μεχρί να κανουν route από αλλου την κίνηση να μην υπάρχει internet στην Αθηνα.

Εγω έμεινα περίπου μισή ώρα κάτω στην δουλεία με 2x2MB Uunet.

Tο ίδιο και η Vivodi περίπου μισή ώρα κάτω.

Η Hol από όσο ξέρω έμεινε πολύ περίσοτερο.

Δημοσ.

@ Kazantzidis:

Γενική αναβάθμιση ?

Αχαχούχα :D !!!

Πιο εύκολα θα βρείς Ferarri FXX στα 100 ευρώ καινούργια, παρά να γίνει αυτό.

Γενική αναβάθμιση δεν υπάρχει ελπίδα.

Ούτε σε 5 χρόνια ( που ΕΛΠΙΖΩ ) να έχουμε έστω 3 φορείς σταθ. τηλ. & internet.

Δημοσ.

Εγώ πάντως με HOL dsl (και συγκεκριμένα του RAM :razz: ) δεν είχα net για δύο ώρες. Μετά από πόση ώρα που προσπαθούσα να επικοινωνήσω με το τεχνικό τμήμα της HOL μου είπαν ότι ήταν γενικό το πρόβλημα. Και όταν τους ρώτησα εάν έχουν και οι άλλοι providers πρόβλημα μου απάντησε: "είναι γενικό το πρόβλημα" (ναι ναι, διευκρινιστικότατος :razz: ). Πάντως δοκίμασα από το άλλο pc με isdn σύνδεση της acn και δούλευε μια χαρά!!! :-?

Δημοσ.

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι'εγώ και χθες και προχθές και συγκεκριμένα το μεσημέρι κάποιες ώρες που μου έβγαζε επίμονα Authentication Failed. Πίστευα οτι ήταν πρόβλημα του ΟΤΕ αλλά τελικά δεν ήταν. Δοκίμασα με μια Netkey της FORTHnet που έχω καβάτζα και μπήκε κανονικά. Ελπίζω το πρόβλημα να είναι παροδικό και να μην γινει καθημερινή συνήθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...