Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με Remote assistance

fantazio77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λιγο τη βοηθεια σας θα ηθελα. Στην εταιρεια που εργαζομαι δουλευουμε με domain. Απο τα pc μας χρησιμοποιουμε το offer assistance των XP για να συνδεθουμε στους υπολογιστες των χρηστων και να τους βοηθησουμε. Απο σημερα το πρωι ομως σε οποιο υπολογιστη και να προσπαθησω να συνδεθω μου βγαινει μυνημα Access denied. Πχ σε pc που μπορει να συνδεθει αλλος συναδελφος εγω παιρνω αυτο το μυνημα.Εχω τσεκαρει τις ρυθμισεις απο gpedit και ειναι σωστες οπως αναφερει η microsoft. Στο pcμου ειμαι κανονικα administrator. Εχω τρεξει antivirus και adware χωρις προβλημα. Καμμια ιδεα; :mad: :mad:

Δημοσ.

alithia to "offer assistance " ti einai? den to exo doulepseo pote? to idio me to remote desktop einai? (mpa malakia leo)

Any way gia na mporei o allos kai na min mporeis esi mipos einai thema user name! an kai den katexo to "offer assistance "

Δημοσ.

Φιλε μου xkokos77 ευχαριστω για τη βοηθεια σου αλλα τελικα το ελυσα το προβλημα. Προφανως καποια απο τα update της microsoft που επεσαν δημιουργησαν αυτο το προβλημα (κλασσικα!!!!) μιας και σημερα χρησιμοποιησα το restore point των XP για να γυρισω τον υπολογιστη δυο μερες νωριτερα και το προβλημα λυθηκε. Το offer assistance ειναι η λειτουργια που εχουν τα ΧΡ να μπορεις να συνδεεσαι στον υπολογιστη καποιου αλλου χρηστη την ωρα πο δουλευει αυτος και μπορεις να βλεπεις την οθονη του αλλα και να παρεις τον ελεγχο του υπολογιστη του. Κατι σαν το παλαιοτερο Netmeeting. Για να το δεις δημιουργησε μια συντομευση και χρησιμοποιησε σαν path το

%windir%\PCHealth\HelpCtr\Binaries\helpctr.exe /url "hcp://CN=Microsoft%20Corporation,L=Redmond,S=Washington,C=US/Remote%20Assistance/Escalation/Unsolicited/unsolicitedrcui.htm"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...