Προς το περιεχόμενο

Περίεργη συμπεριφορά σε συγκεκριμένη ιστοσελίδα

kyrnikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν το προβλημα έχει σχέση με hardware.Αν όχι ας μετακινηθεί το post :smile: .

Η αδελφή μου έχει ένα pentium 3 στα 866,με 320 mb ram στα 133 και καρτα γραφικών με το riva tnt2 64.Το συγκεκριμένο pc λειτουργεί απροβλημάτιστα για σερφάρισμα,επεξεργασία κειμένου,αναπαραγωγή μουσικής ακόμα και ταινιών dvd .Σήμερα όμως έγινε κάτι περίεργο.Κατά το σερφάρισμα μπηκαμε σε μια συγκεκριμένη σελίδα την http://www.horizontes.gr . Είναι η σελίδα ενός φροντιστηρίου μέσης εκπαίδευσης.Αμέσως μόλις συνδεθήκαμε στη σελίδα και ενώ φόρτωνε τις εικόνες άρχισε να αναβοσβύνει η οθόνη !!! Ο ρυθμός ήταν περίπου ένα φλασάρισμα στα 2-3 δευτερόλεπτα. Πατώντας Ctrl+alt+del εμφανίζονταν η διαχείριση χωρίς όμως να σταματά το φλασάρισμα.Η cpu ήταν σε λειτουργία περίπου 40%.Πατώντας από το πληκτρολόγιο 'ο υπολογιστής μου' εμφανίζονταν το σχετικό παράθυρο και μερικές φορές σταματούσε το φλασάρισμα.Μόλις κλικαρα στο παράθυρο του browser ξανάρχιζε.

Το ίδιο συμβαίνει και με τον IE και με τον Firefox,και μόνο στη συγκεκριμένη σελίδα.Με το δικό μου pc (pentium4 2.4 ,fx5200, 1024 mb) δεν υπάρχει πρόβλημα με την ίδια συνδεση στην ίδια τηλ. γραμμή.

Το πρόβλημα δεν είναι σοβαρό.Απλά δεν θα συνδεεται στην συγκεκριμένη σελίδα :neutral: .Πιο πολύ είναι θέμα περιέργειας ;-) .

Τι μπορεί να φταίει ; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι ....

EDIT Η οθόνη σβήνει και ξανααναβει στην κυριολεξία,δηλαδή σβήνει και το ledάκι λειτουργίας της όπως στην κατάσταση power save .

Δημοσ.

πιθανόν να υπάρχει κάποιος κώδικας ή εφέ στην σελίδα που δημιουργεί το συγκεκριμένο πρόβλημα

δοκίμασε να ανοίξεις την σελίδα αφού 1α έχεις απενεργοποιείσει να όποια εφέ

όντως έχει java ή javascript στην κεντρική

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...