xristos86 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Paidia,opws isws katalavate exw to exis provlima: Exw sundedemena stin karta ixou tou pc me ena visma(klassika)ta ixeia mou. Pira omws ena headset gia voip to opoio sundeetai stin karta me 2 vismata opws einai allwste logiko(1 gia mikrofwno(input)+1 gia akoustika(output))... Omws den einai o,ti pio eukolo na xwnomai kathe fora pisw ap' to pc gia na allazw ta vismata... Mipws xerei kaneis kapoio tropo na mporw na ta exw monima sundedemena kai ta 2 kai na xrisimopoiw kathe fora auto pou thelw??
ApSiMan Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 mporeis na valeis mia mikri epktasi gia ta kalwdia (in/out) kai ta exeis mprosta sou san typou front panel kai na ta vazeis kai na ta vgazeis apo mprosta!!!!! alli lysi einai na exeis ena spliteraki gia ta ixeia (ena spliteraki na einai monoma stin karta ixou) kai apo ekei na feygei kai pros ixeia kai pros akoustika...alla etsi tha xasei poly i poiotita(nomizw...)
anark Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Xreiazesai kati tetoio. Tora gia Ellada den ksero pou tha vreis. Plantronics PC Headset Speaker Switch http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000069E1V/102-7489518-4540964?v=glance Allios opos eipe kai o ApSiMan xrisimopoiise extension
_BASSstarlet_ Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Σιγά μην κάνουμε και έρευνα αγοράς στο net...λυπηθείτε μας.
Anexann Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Xreiazesai kati tetoio. Tora gia Ellada den ksero pou tha vreis. Plantronics PC Headset Speaker Switch http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B000069E1V/102-7489518-4540964?v=glance Allios opos eipe kai o ApSiMan xrisimopoiise extension Ακριβώς αυτό το θαυματάκι αγόρα πάνε περίπου 3 χρόνια. Μου έχει λύσει πραγματικά τα χέρια. Το είχα πάρει θυμάμαι αρχικά για να μου λύσει ακριβώς το πρόβλημα να κάνω τον "τυφλοπόντικα" κάθε φορά που ήθελα να μιλάω στο παλιό καλό NetMeeting. Τότε βλέπετε μιλούσα καθημερινά με Ελλάδα και Αμερική πολύ συχνά. Όπως και να έχουν τα πράγματα θυμάμαι πως στην Αγγλία τότε δεν είχα βρει κάτι άλλο πουθενά αλλού και σε συνδιασμό με την αγορά του θαυμάσιου Audio 90 αποτελούν ακόμα και σήμερα τα απαραίτητα accessories του υπολογιστή μου για VoIP. Αυτό βέβαια όσο καιρό δεν έχω το BT dongle μου αφού σε λίγο θα μιλάω από άλλο δωμάτιο ή τουλάχιστον χωρίς καλώδια με το Jabra headset μου. Πάντως μην απελπίζεσαι όπως είδες υπάρχουν πιο απλές λύσεις και στο μαγαζί της γειτονιάς σου.
Λαλάκης Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορείς απλά να πάρεις,από κατάστημα με ηλεκτρονικά, ένα βισματάκι που έχει καρφί και βγάζει υποδοχή για δύο καρφιά πίσω του.1.5 ευρώ κάνει.Συγκεκριμένα νομίζω λέγεται από μινι τζακ αρσενικό σε δύο μίνι τζακ θυληκό ή το αντίστροφο.
qspock Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Απλα να ξερεις οτι οσο εχεις συνδεδεμενα και τα 2, θα πεφτει η ενταση. Αν δηλαδη θες να ακουσεις πχ μονο τα ηχεια, μπορεις να βγαζεις τα ακουστικα και θα κερδισεις σε ενταση. Αλλιως μοιραζεται στα 2.
Tetix Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορείς απλά να πάρεις,από κατάστημα με ηλεκτρονικά, ένα βισματάκι που έχει καρφί και βγάζει υποδοχή για δύο καρφιά πίσω του.1.5 ευρώ κάνει.Συγκεκριμένα νομίζω λέγεται από μινι τζακ αρσενικό σε δύο μίνι τζακ θυληκό ή το αντίστροφο. ++++++ !!!
--b}{d-- Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Με το splitterάκι 1ον Κάθε φορά που είναι να μιλήσεις θα πρέπει να χαμηλώνεις την ένταση από τα ηχεία 2ον Αργά ή γρήγορα θα σου καούν τα ακουστικά εφόσον είναι συνδεμένα μόνιμα παράλληλα με τα ηχεία΄. 3ον Υπάρχει περίπτωση να βγάζει mono ήχο αν δεν σου δώσουν το σωστό. Για μένα η καλύτερη λύση είναι να χώσεις μια 2η κάρτα ήχου αφιερωμένη αποκλειστίκα για το headset. Σιγά μην τρέχεις να αγοράζεις Speaker Switch τώρα... Δεν μπορεί όλο και κάποια παλιά κάρτα θα βόσκει τριγύρω. Ή -αν έχεις- μπορείς να αξιοποιήσεις και την ενσωματωμένη της mobo. Εγώ αυτό έχω κάνει πάντως. Μουσική -> Soundblaster Headset -> Crappy old mobo's soundcard
Tetix Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Σωστό κ αφτό που λες αλλά δεν μιλάμε για speaker switch... Απλά ένα βίσμα είναι και υπάρχει παντού...
Λαλάκης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Πάντως εγώ έχω κάνει αυτό που προτείνω και εδώ και περίπου 6 μήνες δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορείς απλά να πάρεις,από κατάστημα με ηλεκτρονικά, ένα βισματάκι που έχει καρφί και βγάζει υποδοχή για δύο καρφιά πίσω του.1.5 ευρώ κάνει.Συγκεκριμένα νομίζω λέγεται από μινι τζακ αρσενικό σε δύο μίνι τζακ θυληκό ή το αντίστροφο. Eχεις δίκιο αλλά σε πρόλαβα! Guys ελεος δηλαδή,πρώτα πάμε σε κατάστημα και μετά ανοίγουμε θέματα.
Λαλάκης Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δίκιο έχεις,απλά ίσως να μην το πολυέπιασε με την φωτο :razz:
--b}{d-- Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Tetix μπες στον κόπο να διαβάσεις και κανένα ποστ πιο πάνω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.