Προς το περιεχόμενο

warez

thanatosx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τεχνικά είναι δυνατόν.

Πρακτικά, δεν της επιτρέπεται να πάρει τα στοιχεία σου απο τον υπολογιστή σου ώστε να σε βρεί.

Αν θέλει να σε βρεί, πρέπει να κρατήσει το ΙΡ σου, να κάνει μήνυση, να πάει δικαστική απόφαση στον Internet Provider ώστε να της δώσει πληροφορίες για το ποιός είχε το ΙΡ την συγκεκριμένη μέρα και ώρα, να σου στείλει δικαστικό κλητήρα, κ.τ.λ.

Δημοσ.

ΜΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ clopywrite λογισμικό σε χώρο εργασίας.

Υπάρχει η εφορία, και αν μπει η εφορία, το πρόστιμο δεν θα είναι της πειρατίας, αλλά της φοροδιαφυγής (και συγκεκριμένα θα ζητήσουν το τιμολόγιο για τις εφαρμογές που θα δουν εγκατεστημένες)

• Super Moderators
Δημοσ.

Υπάρχει η εφορία' date=' και αν μπει η εφορία, το πρόστιμο δεν θα είναι της πειρατίας, αλλά της φοροδιαφυγής (και συγκεκριμένα θα ζητήσουν το τιμολόγιο για τις εφαρμογές που θα δουν εγκατεστημένες)[/quote']

Κι εκτός από το πρόστιμο, έχεις και ποινικό δικαστήριο για φοροδιαφυγή (τουλάχιστον 1 έτος φυλάκιση + χρηματική ποινή).

;)

Δημοσ.

Υπάρχει η εφορία' date=' και αν μπει η εφορία, το πρόστιμο δεν θα είναι της πειρατίας, αλλά της φοροδιαφυγής (και συγκεκριμένα θα ζητήσουν το τιμολόγιο για τις εφαρμογές που θα δουν εγκατεστημένες)[/quote']

συγώμη αλλά έχω την εξής απορία

στη σχολή μου όλο το σοφτγεαρ που χρησιμοποιείται είναι οριτζιναλ.

άλλα μου έλεγε μία φορα ο αντμινιστρατορας των πσ οτι δεν μπορεί το πανεπιστήμιο να τσεκαρει όλο το σοφτγεαρ που υπάρχει στα πσια των καθηγητών υπαλλήλων και μεταπτυχιακών και άρα κανείς δεν έχει ιδέα αν είναι οριτζιναλ η όχι.μπορεί η εφορία να επέμβει εκει??η καμια εταιρεία??

π.ς βλέπω ότι η νομική υπηρεσία του Insomnia είναι πάντα έτοιμη να επέμβει και να δώσει τα φώτα της!

μαλλον θα πρέπει να χρεώνεται και συνδρομή στο φόρουμ για νομική κάλυψη&φρι αντβαϊσ!!

Δημοσ.

στη σχολή μου όλο το σοφτγεαρ που χρησιμοποιείται είναι οριτζιναλ.

άλλα μου έλεγε μία φορα ο αντμινιστρατορας των πσ οτι δεν μπορεί το πανεπιστήμιο να τσεκαρει όλο το σοφτγεαρ που υπάρχει στα πσια των καθηγητών υπαλλήλων και μεταπτυχιακών και άρα κανείς δεν έχει ιδέα αν είναι οριτζιναλ η όχι.μπορεί η εφορία να επέμβει εκει??η καμια εταιρεία??

Ως γνωστόν το δημόσιο (αν μιλάμε για δημόσιο πανεπίστημιο) δεν το πειράζει και δεν το κουνάει κανένας :) Θα βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους? δε νομίζω

Δημοσ.

Στο παρελθόν είχα πετύχει κάποιο πρόγραμμα όταν έκανες register με clopywrite σειριακό σου έκανε restart τον Η/Υ...

Πάντως σε γενικές γραμμές στο σπίτι του ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει και δεν ασχολείται κανείς μαζί του, τις εταιρίες κυνηγάνε.

Εχω και μία απορία:

Αρχική Δημοσίευση από StavrosD

Υπάρχει η εφορία, και αν μπει η εφορία, το πρόστιμο δεν θα είναι της πειρατίας, αλλά της φοροδιαφυγής (και συγκεκριμένα θα ζητήσουν το τιμολόγιο για τις εφαρμογές που θα δουν εγκατεστημένες)

Αν αγοράσεις λογισμικό από ΗΠΑ μέσω internet και πάρεις μόνο έναν κωδικό και ένα e-mail που λέει τα στοιχεία αγοράς, που θα βρείς το τιμολόγιο να δείξεις στην εφορία; Αφού στο Ελληνικό κράτος δεν πλήρωσες φόρους...

Δημοσ.

Αν αγοράσεις λογισμικό από ΗΠΑ μέσω internet και πάρεις μόνο έναν κωδικό και ένα e-mail που λέει τα στοιχεία αγοράς' date=' που θα βρείς το τιμολόγιο να δείξεις στην εφορία; Αφού στο Ελληνικό κράτος δεν πλήρωσες φόρους...[/quote']

Soy erxete me email to invoice apo tin eteria kai AN se rwtisoun to dixneis.

Den tha prepei na exoun problima logika. Exw kanei agora software apo internet kai mou esteilan invoice me mail kai mou elegan na to tiposw kai na to xrisimopoiisw an ithela..

Δημοσ.

Soy erxete me email to invoice apo tin eteria kai AN se rwtisoun to dixneis.

Den tha prepei na exoun problima logika. Exw kanei agora software apo internet kai mou esteilan invoice me mail kai mou elegan na to tiposw kai na to xrisimopoiisw an ithela..

Απλά με ενδιαφέρει αν αυτή η απόδειξη μπορεί να χρησιμοποιηθεί κανονικά εφόσον δεν έχεις πληρώσει φόρους στην Ελλάδα. Π.χ. το kaspersky έχει στην Ελλάδα 60 ευρώ με τους Ελληνικούς φόρους ενώ αν το πάρεις από ΗΠΑ έχει 30 ευρώ χωρίς Ελληνικούς φόρους. Υπάρχει περίπτωση να απαιτούν να το έχεις αγοράσει από Ελλάδα ή ΕΕ; Και τι γίνεται με άλλα προγράμματα (τα περισσότερα) που δεν αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα;

-

Είναι βέβαια ηλίθιο να θεωρούν φοροδιαφυγή τη μη νόμιμη κατοχή λογισμικού αλλά τι να λέμε... Σε λίγο θα θεωρήσουν φοροδιαφυγή το ψάξιμο σε εγκυκλοπαίδειες online γιατί με αυτό τον τρόπο δεν αγοράζουμε τη Δομή και γλιτώνουμε φόρους....

-

Από την άλλη βέβαια αν βάψεις το σπίτι σου και σε τσιμπήσει η εφορία πρέπει να έχεις πληρώσει ελαιοχρωματιστή ή να έχεις κολλήσει στον εαυτό σου ένσημα... οπότε μετά απ' αυτό τίποτα δε μου φαίνεται περίεργο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...