Anexann Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Παιδιά κατ'αρχάς να εξηγηθώ. Δεν παίζω συχνά παιχνίδια, αλλά είμαι γενικά fan των racing games από PC μέχρι GB. Πρίν από περίπου 10 μέρες άρχισα με ένα φιλαράκι να παίζουμε το GT4, έχουμε φτάσει στο 3% περίπου, και έχουμε αρκετά μεγάλο πρόβλημα ρευστού. Το θέμα είναι ενώ πηγαίναμε πολύ καλά, κάναμε κάποιες άστοχες επιλογές και χαλάσαμε πάρα πολλά λεφτά. Υπάρχει κάποια πίστα που να μην είναι πολύ μεγάλη και να δίνει καλά λεφτά/αυτοκίνητο μπας και προχωρήσουμε ποτέ; Έχω ψάξει αρκετά sites στο Internet και αρκετά βοήθησαν με κάποια κολπάκια, αλλά όλοι σχεδόν γράφουν τα ίδια. Όποιος έχει κάτι να προτείνει, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
beastie Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορεις να παίζεις το ίδιο αγώνα (px Sunday Cup) επιλέγοντας να μηδενίσεις τα Scores και έτσι να πάρεις χρυσά και αμάξι που βέβαια θα πουλήσεις... Το παιχνίδι σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ πιο δύσκολο από το GT3. Εγώ πέρασα τα Beginners και τώρα τρέχω στα Pro αλλά τα αμάξια μου είναι πολύ πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
S2Katana Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Eιναι απλο.Παρε ενα Civic Type-R(καλα μιλαμε εργαλειο), σκασε 15000 credits για εγκεφαλο, σταδιο 3 εξατμιση και σπορ αναρτηση και πηγαινε στο Japan/Honda/Races/Type-R Meeting.Νικας ευκολα και παιρνεις δωρο καθε φορα που συμπληρωσεις νικητης τους 5 αγωνες ενα παλιο Civic Mugen.Το πουλας για 90000 credits και αντε γεια!!!Ασχετο, αλλα να το Civic μου (σορρυ για το μεγεθος)
omnimal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 @S2Katana : ωραιος ο παιχτης μπορει ομως να αγορασει και ενα μεταχειρισμενο RX-7 απο τα "used cars early 90's" 200+ hp με <10.000 cr νομιζω . @Anexann : φιλε . . . απλα ειναι ο καλυτερος εξομοιωτης οδηγησης για ps2 και οχι μονο . . .
Anexann Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Keep'em coming παίδες! Πολύ καλά tips. Τέτοια ψάχνω.
omnimal Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 αν παρεις τις αδειες ξεκλειδωνονται τα αυτοκινητα : Domestic B : VOLKSWAGEN Lupo 1.4 '02 Domestic B (All Silver) : MAZDA KUSABI '03 Domestic B (All Gold) : HONDA S500 '63 Domestic A : PONTIAC Sunfire GXP Concept '02 Domestic A (All Silver) : Acura DN-X '02 Domestic A (All Gold) : Nissan GRAN TURISMO SKYLINE GT-R '01 International B : NIKE One 2022 International B (All Silver) : Mazda RX-8 Concept (Type-II) '01 International B (All Gold) : Jensen Interceptor MkIII '74 International A : NISMO 270R '94 (S14) International A (All Silver) : NISSAN GT-R Concept (TokyoShow) '01 International A (All Gold) : DOME ZERO '78 Super : MERCURY Cougar XR-7 '67 Super (All Silver) : PONTIAC Solstice Coupe Concept '02 Super (All Gold) : FORD Model T Tourer '15 πηγη : http://www.gtplanet.net αν παρεις την SUPER Licence ξεκλειδωνεται το Mercury Cougar XR-7 muscle car που ειναι οτι πρεπει για τα πιο ευκολα Endurance races ( τρεξε σε b-spec , x3 ταχυτητα , να δεις την υγεια σου ) . ειναι οτι πιο δυνατο μπορεις να παρεις απο την αρχη αρχη . . .
Anexann Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 @omnimal: Εδώ ίσα-ίσα παίρνω τα licences με χάλκινο, που να πάω να πάρω τα αυτοκίνητα αυτα... :-? @S2Katana: Το κολπάκι σου θα το δοκιμάσω τη Δευτέρα που θα είμαι μπροστά στο PS2. Το θέμα είναι πως δε ξέρω αν αξίζει τόσο πολύ αφού έχω βρει κόλπο με 2 νίκες σε αγώνες να παίρνεις Cr.250,000. Θα το δώσω εδώ την Τρίτη αφού δεν το θυμάμαι απ'έξω.
S2Katana Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 @omnimal: Εδώ ίσα-ίσα παίρνω τα licences με χάλκινο' date=' που να πάω να πάρω τα αυτοκίνητα αυτα... :-? @S2Katana: Το κολπάκι σου θα το δοκιμάσω τη Δευτέρα που θα είμαι μπροστά στο PS2. Το θέμα είναι πως δε ξέρω αν αξίζει τόσο πολύ αφού έχω βρει κόλπο με 2 νίκες σε αγώνες να παίρνεις Cr.250,000. Θα το δώσω εδώ την Τρίτη αφού δεν το θυμάμαι απ'έξω.[/quote'] Νομιζω οτι θα σας βοηθησει.Αν κατι δεν εγινε κατανοητο εδω ειμαστε.Αναμενω και τις δικες σου ιδεες.Μεχρι ποσο το εχετε ολοκληρωσει?Εγω εχθες εφθασα αισιως το 88,6% :grin: Το παιζετε με τιμονι?Εγω μονο ετσι το ευχαριστιεμαι!!!
omnimal Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια εγω το εχω τερματισει 100% !!! for me dual shock 2 rulzzzzzzzz τωρα παλευω να κανω καλυτερους χρονους στις αδειες
Anexann Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Νομιζω οτι θα σας βοηθησει.Αν κατι δεν εγινε κατανοητο εδω ειμαστε.Αναμενω και τις δικες σου ιδεες.Μεχρι ποσο το εχετε ολοκληρωσει?Εγω εχθες εφθασα αισιως το 88,6% :grin: Το παιζετε με τιμονι?Εγω μονο ετσι το ευχαριστιεμαι!!! Είμαστε ακόμα νωρίς, ούτε 5% ακόμα. Το θέμα είναι ότι κάναμε ορισμένες άστοχες επιλογές (αμάν αυτό το Lupo μας έχει πεθάνει) και πέσαμε πολύ έξω. Για αυτό ψάχνουμε λεφτά για βελτιώσεις. Όσο για το θέμα controller ακόμα είμαστε με ένα classic joystick που μας έχει αλλάξει τα φώτα στα δάχτυλα! Άστα... Ευτυχώς παίζουμε εναλλάξ και κάνουμε και διαλλείματα ορισμένων ημερών.
S2Katana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Αν θες τι γνωμη μου, μακρια απο το group VAG για το GT4.Καλυτερα να προτιμας τα γιαπωνεζικα Mitsubishi-Honda.Η καλυτερη επιλογη φθηνου και γρηγορου αυτοκινητου ειναι το Mitsubishi EVO IV, μεχρι 500 αλογα και μολις 850 κιλα!!!
S2Katana Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια εγω το εχω τερματισει 100% !!! for me dual shock 2 rulzzzzzzzz τωρα παλευω να κανω καλυτερους χρονους στις αδειες Και εγω τα ιδια.Βασικα εχω σχεδον σε ολες τις πιστες χρυσα, εκτος απο αυτες στις πολεις :-x :-x :-x
isaias1983 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 re paidia gia napareis ola ta diplwmata xrisa prepei na ftiseis aima kanonika... exw parei b kai a ola xrisa alla me polles polles wres prospatheias...
Anexann Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Αν θες τι γνωμη μου, μακρια απο το group VAG για το GT4.Καλυτερα να προτιμας τα γιαπωνεζικα Mitsubishi-Honda.Η καλυτερη επιλογη φθηνου και γρηγορου αυτοκινητου ειναι το Mitsubishi EVO IV, μεχρι 500 αλογα και μολις 850 κιλα!!! Φίλε S2Katana το Lupo το πήραμε μόνο και μόνο για να βγάλουμε το τρισκατάρατο Lupo Cap (Japan Event) και μας έχει στοιχήσει τον κούκο αηδόνι. Στην αρχή ξεκινήσαμε με ένα κερδισμένο Lupo 1.4 το φτιάξαμε, του βάλαμε τα πάντα και δεν έτρεχε μια... Πάνε τα λεφτά. Το ίδιο και με το GTi και τώρα θα το πολεμίσουμε με το Special Cup car. Ελπίζω να το βγάλουμε αυτή τη φορά, αλλιώς μας βλέπω να τρέχουμε συνέχεια σε ράλυ για καναδυό μέρες να μαζέψουμε μερικά εκατομύρια...
omnimal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Και εγω τα ιδια.Βασικα εχω σχεδον σε ολες τις πιστες χρυσα, εκτος απο αυτες στις πολεις :-x :-x :-x οντως οι πολεις ειναι οι πιο δυσκολες και για μενα ( εχουν στροφες 90 μοιρων που θελουν τελειο συνχρονισμο φρεναρωντας και περνωντας πανω απο τα κερμπ , χωρις να χασεις χρονο σπιναροντας κ.τ.λ. ), οπως και οι αδειες με πολυ αργα αυτοκινητα (πρεπει να εισαι πολυ συγκεντρωμενος γιατι με αργο αυτοκινητο δεν υπαρχουν μεγαλα περιθωρια διορθωσης πορειας χωρις χασιμο χρονου . ( για χρυσο μιλαμε παντα ) re paidia gia napareis ola ta diplwmata xrisa prepei na ftiseis aima kanonika...exw parei b kai a ola xrisa alla me polles polles wres prospatheias... συμφωνω ! και δεν μας δινουν και κανενα αυτοκινητο της προκοπης αν το κανουμε . . . . . . . . . καμμια Cerbera LM του '96 . . . ή το Ford GT 90 για παραδειγμα θα ταιριαζε για επαθλο στην S-License !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.