Προς το περιεχόμενο

Ποιες προσφορές υπάρχουν για μικρή/μηδαμινή χρέωση σε συγκεκριμένο αριθμό??

Sadako

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν.. Το πρόβλημα μάλλον κοινό για πολλούς. Απο τον αναλυτικό του ΟΤΕ (ή άλλης εταιρίας, εμείς είμαστε γραμμένοι σε μια "Columbia"), είναι 2-3 νούμερα που πιάνουν τη μισή λίστα.. Κατά καιρούς έχει πέσει το μάτι μου σε κάτι προσφορές απο διάφορες εταιρίες, που μπορείς να έχεις μηδαμινή ή ελάχιστη χρέωση σε 1-2 νούμερα που επιλέγεις εσύ.. Δε θυμάμαι αν είχα δει και απο τον ΟΤΕ κάποια τέτοια προσφορά.. Μπορεί να γράψει σχετικά με το θέμα ο καθένας ό,τι και όποια τέτοια προσφορά γνωρίζει?? Νομίζω το θέμα αφορά πολλούς..

ΥΓ. Είπα να μην το βάλω ΚΑΙ στο φόρουμ για την κινητή τηλεφωνία, αν κάποιος γνωρίζει κάτι που να συμφέρει και για εκεί, ας το αναφέρει..

Δημοσ.

Νομίζω είναι οι ΟΤΕπιλογές αυτό που λες. Με πήραν πρόσφατα για μια ενημέρωση, επιλέγεις κάποια νούμερα, 3 αστικά, 3 υπεραστικά, 2 κινητά και 1 διεθνές.

Οι αριθμοί που σου λέω είναι από μνήμης. Μπορεί να είναι λιγότερα ή και περισσότερα τα νούμερα που μπορείς να πάρεις. Αρχικά εγώ είχα σκεφτεί ότι είναι μούφα, και ότι υπολόγιζαν (με target group τη νεολαία) στο ότι όλοι θα έβαζαν την κοπέλα/αγόρι τους στην λίστα, με τον οποίο θα χώριζαν και θα πήγαινε τσάμπα η προσφορά, αλλά κάθε μήνα σου δίνεται η δυνατότητα να αλλάζεις αυτά τα νούμερα αν θες. Πάρε το 134 και μάθε.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

η forthnet σου δινει 3 σταθερα, 3 υπεραστικα 3 κινητα, 3 διεθνη συνολο (εως) 12

οπου εχεις μια επιπλεον εκπτωση πχ σε κινητο απο 0,172 σε 0,168 ο τιμοκαταλογος ειναι εδω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...