Προς το περιεχόμενο

Κλεινει η οθονη μονη της!

sakaflias

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το εκανε ξαφνικα.

Ειναι μια οθονη ΝΕC 19" που την εχω περιπου 2 χρονια. Κανενα προβλημα μεχρι πριν μια βδομαδα εκει που ημουν μια ωρα στον υπολογιστη κανει ξαφνικα ενα θορυβο οπως οταν ανοιγει και ...σβηνει....και καπακι στα 10 δευτερα ξαναναβει με ελλειψη φωτεινοτητας.

Σε λιγο ξανακανει το ιδιο σβηνει και επανερχεται μια χαρα τωρα!!!

Ε....;;;;

Δημοσ.

Στο έκανε μόνο μια φορά ή επαναλήφθηκε; μου μυρίζει τροφοδοσία ... Την έχεις πίσω από κάποιο UPS ή είναι στο δίκτυο της ΔΕΗ κατευθείαν; Κάποια άλλη συσκευή έδιξε πτώση τάσης εκείνη την ώρα;

Δημοσ.

Τι μου θύμισες ρε φίλε; Εποχές πριν από μια δεκαετία και κάτι που δούλευα σε customer support. Ενδιαφέρον είχε και είχα βρεθεί προ πολλών περιπτώσεων σαν τη δικιά σου. Τα πιο πιθανά αίτια είναι:

- σπασμένο pin του καλωδίου της οθόνης που συνδέεται στην κάρτα γραφικών (γενικώς το βάζεις/βγάζεις συχνά; - μήπως πέρασε κανείς και το τράβηξε κατά λάθος;)

- μήπως έχεις βάλει ανάλυση που δεν υποστηρίζει η οθόνη σου;

Κοίτα αυτά τα δυο και αν δε βρεις άκρη εδώ είμαστε.

Δημοσ.

einai thema analisis i einai thema refresh rate???ego to eixa pathei otan epaiza me ta refresh rates kai epeleksa hz pou den ta sikone i othoni mou..amesos meta esvise kai anoige periodika gia ligo kai esvine apo moni tis..eftixos katafera na ksanallakso ti rithmisi se ipostirizomeni timi oso itan anoixti...

Δημοσ.

Χμ.... Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα. Εσβηνε ξαφνικά η οθόνη και έμπαινε στο stand-by. Μια μέρα άνοιξα το κουτί του υπολογιστή και είδα οτι η κάρτα γραφικών δεν έκανε καλή επαφή μάλλον με τη μητρική. Τη στερέωσα καλά, και από τότε κανένα προβλημα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...