Προς το περιεχόμενο

24wrh katagrafh eikonas apo camera se pc

markospap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Geia sas paidia,

Thelw ta fwta sas sto eksis:

Exw ena magazi sto opoio exw valei cameres parakolouthiseis eswterika kai exwterika. Auth thn stigmh oles kataligoun se enan multiplexer o opoios analamvanei poia eikona tha vlepw sthn othoni. Thelw omws na thn katagrafw sto pc gia oikonomia apothikeftikwn meswn. Oi kameres leitourgoun 24/7 kai thelw to arxeio pou exei perasei thn trith mera dhmiourgias, na svynetai automata. Arxika skefthka oti xreiazomai mia kalh karta thleorashs me enswmatomeno sympiesth kai enan sklhro disko gyrw sta 200 gb. Ti allo xreiazomai? Kamia idea gia to sthsimo kai to batchaki gia thn automath diagrafh?

Euxaristw ek twn proterwn...

Δημοσ.

Η λύση είναι να αγοράσεις DVR από ένα κατάστημα με συστήματα ασφαλείας. Είτε stand alone, είτε κάρτα DVR για Η/Υ. Το stand alone είναι στην ουσία ψηφιακό βίντεο με σκληρό δίσκο που συνδέονται πάνω του οι κάμερες και γίνεται καταγραφή 24/7 ή με ανίχνευση κίνησης για εξοικονόμηση χώρου. Η κάρτα κάνει την ίδια ακριβώς δουλειά ενώ υπάρχουν και καινούριοι υπολογιστές εφοδιασμένοι με τέτοια κάρτα. Οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με των αριθμό των καρτών (4,8,16,32 cam) και τις δυνατότητες.

Δημοσ.

markospap, επικοινώνησε μαζί μου έχω μια καλή DVR κάρτα και καλύπτει όλα αυτά που λες..

Οι τιμές ποικιλούν αναλόγως με τις δυνατότες τους και κυρίως πόσα frames υποστηρίζουν..

Δημοσ.

Katarxhn, sas euxaristw gia thn mexri twra voithia. Nomizw pws h DVR karta mporei na einai mia kalh lysh alla exw hdh multiplexer to opoio dixnei auto pou thelw sto out kai mono. Sthn periptwsh mou, auto kai mono auto, apo to out, thelw na grafw se arxeio avi gia na einai sympiesmeno. Nomizw pws mia karta TV me line in einai mia xara alla den kserw ti prepei na kanw gia sympiesh eikonas real time kai pws tha svynetai to arxeio pou exei perasei 3 meres, automata. Perimenw nea sas...

Euxaristw...

Δημοσ.

Τότε ψάξε για software DVR, που σίγουρα θα έχει αυτήν την δυνατότητα που ζητάς. Αλλά φυσικά είναι απείρω καλύτερο να βάλεις στο PC τις 4 κάμερες χωριστά και χωρίς Multiplexer, να κάνεις την δουλειά σωστά από την αρχή χωρίς προβλήματα!

Δημοσ.

Εγώ προτείνω DVR εξωτερικό όπως είπε ένας φίλος παραπάνω. Απαραίτητο αν θες απόλυτη αξιοπιστία στην εικόνα που καταγράφεις (το pc μπορέι πχ να κρασάρει ενώ λείπεις). Δεν είναι ανάγκη να πας σε κάτι πολύ ακριβό, διάλεξε ένα με μια είσοδο video (την οποία θα παίρνει κατευθείαν από το multiplexer για να βλέπεις και τις 4 κάμερες). Το DVR μπορέι να συνδεθεί και με τον υπολογιστή σου μεσω lan ώστε να το ελέγχεις πλήρως.

Αν επιμένεις για υπολογιστή τότε αγόρασε μια κάρτα ειδική για αυτή τη δουλειά. Ξέρω ότι οι φθηνότερες ξεκινάνε από 100 ευρώ.

EDIT: Να έχει υπόψη ότι στα stand alone DVR ο σκληρός δίσκος δεν περιλαμβάνεται κατά την αγορά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...