Προς το περιεχόμενο

Τέλος αγορών από ΠΛΑΙΣΙΟ!

aktiZol

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι του insomnia,

Την προηγούμενη εβδομάδα μου χτύπησαν 2 δίσκοι 200GB και για να τους επαναφέρω χρειαζόμουν άλλον ένα 200άρι για να κάνω το recovery.

Έτσι λοιπόν ανέβηκα στο ΠΛΑΙΣΙΟ της Κηφισιάς και αγόρασα έναν Seagate Barracuda 200GB IDE για να κάνω το recover.

Όταν τον έβαλα στο PC είδα ότι ο δίσκος δεν ήταν κενός αλλά είχε όνομα "Backup".

Μπήκα στον δίσκο και βλέπω ότι είχε γύρω στα 30GB backup κάποιου άγνωστου τύπου, που προφανώς ήταν υπάλληλος του ΠΛΑΙΣΙΟ και που είχε χρησιμοποιήσει τον δίσκο.

Μέσα σε άλλα εκτός από παράνομο λογισμικό, παράνομα τραγούδια κτλ. υπήρχαν και πολλά excell και αλληλογραφία του ΠΛΑΙΣΙΟΥ.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι είχε μέσα και φωτογραφίες από τις διακοπές του τύπου. Πλάκα θα είχε να έκανα post και μια φωτό του, αλλά δεν ξέρω τι παίζει από νομικό πλαίσιο γι'αυτό και δεν τον κάνω.

Επειδή ήμουν περίεργος να δώ αν ο δίσκος είχε χρησιμοποιηθεί μόνο για ένα γρήγορο backup όσο απαράδεκτο και εάν ήταν αυτό εκ μέρους του ΠΛΑΙΣΙΟΥ! του έκανα ένα Data Recovery.

Και φυσικά ποιό ήταν το αποτέλεσμα???

- βρέθηκαν και windows από κάτω που είχαν σβηστεί

- αυτά είναι λοιπόν τα καινούργια προϊόντα που πουλάει το ΠΛΑΙΣΙΟ

- αν είναι ετσί τουλάχιστον να τα αγοράζω σε τιμή μεταχειρισμένου

- επειδή το ΠΛΑΙΣΙΟ έχει γίνει καθεστώς στην Ελλάδα, έχει χαθεί και ο σεβασμός στον πελάτη

Ντροπή στο ΠΛΑΙΣΙΟ, το ποστ αυτό θα το κάνω σε όσα φόρουμ είμαι γραμμένος και ελπίζω να βγεί ένας υπεύθηνος να ζητήσει και ένα συγγνώμη.

Και φυσικά όπως καταλαβαίνετε για μένα ήταν και η τελευταία αγορά από το εν λόγο κατάστημα.

Φιλικά, aktizol.

• Απαντ. 184
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η αλληλογραφια του ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΔΕΝ πηγαινει ΠΟΤΕ σε δισκους Η/Υ εκτος απο τον κεντρικο που εχει ΜΟΝΟ ο διευθηντης.....τωρα πως εσυ βρηκες μεσα σε δισκο αλληλογραφια ΠΛΑΙΣΙΟΥ περιεργο μου φενεται.....κανε μια αποστολη ενα email που βρηκες προς το δικο μου αν θελεις σε παρακαλω....

Δημοσ.

και στο κατω κατω μπορεις να πας τον δισκο πισω και να τους το πεις....απο οτι βλεπω συνεχως τα παιδια του service θα σου τον κανουν αντικατασταση επι τοπου και τελιωσε το θεμα..τι καθεσαι και συγχιζεσαι ?

Δημοσ.

Τους το είπα αλλά ο δίσκος δεν πρόκειτε να πάει πίσω γιατί πλέον έχει μέσα τα δικά μου δεδομένα.

Επίσης κύριε GaGaS_Thess μην είστε τόσο απόλυτος θα σας κάνω και ένα attachment από ένα mail που διάλεξα στην τύχη.

Δημοσ.

Καλα κανει και συγχιζεται επειδη:

1. Αγορασε καινουριο δισκο, αλλα δεν πηρε καινουριο δισκο.

2. Πρεπει να παει πισω χανοντας χρονο για να διορθωσει ενα λαθος που δεν ηταν δικο του.

Δημοσ.

Του πούλησαν μεταχειρισμένο δίσκο για καινούριο κι απορείς γιατί συγχίζεται;

Δηλαδή όταν κάποιος σε εξαπατά, του ζητάς ευγενικά να σου δώσει πίσω ό,τι πήρε και μετά όλα εντάξει;

Αλλά όπως λες, είναι ξηγημένοι, ΟΤΑΝ κι ΑΝ τους αντιληφθείς, αμέσως σου δίνουν αυτό που είχατε συμφωνήσει από την αρχή!

Θα είναι ενδιαφέρουσα και η δικαιολογία που θα σου πουν, πως ξεγλίστρησε ο δίσκος μέσα από κανένα tower και τρύπωσε στο ράφι με τα καινούρια.

Δημοσ.

Πραγματικά απαράδεκτο...

Αλλά δεν μπορούμε να τα βάλουμε με την εταιρία γιατί μπορεί να είναι απλώς ηλιθιότητα και ανευθυνότητα υπαλλήλου...Εαν και εφόσον παρατηρηθεί επανελλημένως κάτι τέτοιο τότε πραγματικά θα έχεις όλα τα δίκια να προβείς σε όλες τις ενέργειες κατά του Πλαισίου ....

Πάντως πρέπει να το αναφέρεις στην εταιρία για να εξετάσουν τι έγινε....

Δημοσ.

Φυσικά και θα πρέπει να είμαι δυσαρεστημένος από ένα κατάστημα που πλέον για μένα δεν είναι αξιόπιστο.

Σκεφθείτε απλά πόσα μεταχειρισμένα προϊόντα πουλάνε σε απλούς και ανυποψίαστους χρήστες.

Δηλαδή πρέπει να είμαστε όλοι power users για να μην μας κοροιδεύουν?

Υπαρχεί άλλο κατάστημα εκτός από το ΠΛΑΙΣΙΟ που να πουλάει δίσκους και μνήμες χύμα?

Δηλαδή χωρίς τις original συσκευασίες τους?

Και που να σου λένε ότι έτσι έχουν τα πράγματα?

Και πας σε ένα άλλο μαγαζί και σου δίνουν την μνήμη σε super deluxe θήκη με τα χαρτιά της και τα όλα της.

Και άλλο attachment από documents του ΠΛΑΙΣΙΟΥ..

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ.zip

ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ SERVICE.zip

Δημοσ.

Πολυ απλα βρισκεις καποιο τηλεφωνο υπευθυνου στα κεντρικα Αθηνας, τους λες τι εγινε, τους ρωτας τι μπορει να γινει, τους λες τι χαλια ειναι αυτα, τους στελνεις μετα ενα ΕΠΙΣΗΜΟ γραμμα διαμαρτυριας, αυτονον το αυτακι θα ιδρωσει ελαχιστα, θα γινει καποια επιπληξη στο μαγαζι απο τα κεντρικα και εσυ θα παρεις (οπως θα επαιρνες ετσι κι αλλιως) καινουργιο δισκο. Στην χειροτερη περιπτωση θα απολυσουν τον υπαλληλο, εκτος και αν το πας επι της δικαστικης οδου που και παλι ο υπαλληλος θα την πληρωσει.

Καλα ο σκληρος δεν ητανε σφραγισμενος οταν τον πηρες?

Δημοσ.

aktiZol Δε θελω να σε στεναχωρίσω αλλά αυτο με τους δίσκους και γενικά με ότι δεν ειναι συσκευασμένο γίνεται ΠΑΝΤΟΥ, οποτε αν θες να κατηγορήσεις καποιον κατηγόρησε την Ελληνική νοοτροπία κι οχι μονο το πλαισιο.Επίσης μια λύση ειναι να μην ξανααγορασεις τπτ και απο κανενα μαγαζί....

Wellcome to reality :)

Δημοσ.

Να υποψιαστώ οτι ο δίσκος δεν ήταν καν μέσα σε σφραγισμένη σακούλα έτσι?

Το ίδιο ακριβώς είχε συμβεί και σε μένα με αγορά δίσκου απο το ΠΛΑΙΣΙΟ της Θεσ/νίκης πριν απο δυο-τρία περίπου χρόνια! Όταν τον πήγα πίσω μου είπαν οτι μάλλον θα είχε μπερδευτεί ο δίσκος με τους καινούριους και μου έδωσαν ένα άλλο. Με τα λίγα αναγκάστηκα να ξαναπάω άλλες ΠΕΝΤΕ φορές για να μου αλλάξουν δίσκο γιατί ήταν και οι πέντε είτε χαλασμένοι είτε με δεδομένα μέσα. Όταν παραπονέθηκα γιατί δεν ήταν οι δίσκοι κλεισμένοι σε σακούλα πήρα μια δικαιολογία η οποία μου φάνηκε ικανοποιητική εκείνη τη στιγμή αλλά κατάλαβα μετά οτι ήταν απλά μια βλακεία της στιγμής (δυστυχώς δεν θυμάμαι ακριβώς τώρα τι μου απάντησαν). Για να πάρω εντέλει σωστό δίσκο πήγα μια βόλτα απο το τμήμα των τεχνικών πριν πάω σπίτι για να μου τον τσεκάρουν οτι όντως δούλευε. Εννοείτε οτι σταμάτησα αμέσως τις αγορές απο το ΠΛΑΙΣΙΟ και μόνο όταν πήρα δίσκο απο αλλού κατάλαβα οτι στο ΠΛΑΙΣΙΟ άκουγα ηλιθιότητες...ο λόγος απλός...ο καινούριος δίσκος που πλήρωσα ήταν όντως καινούριος! ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΕΡΟΣΤΕΓΩΣ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΣΑΚΟΥΛΑ!!!

Δημοσ.

Το ΠΛΑΙΣΙΟ δεν δίνει ΠΟΤΕ σφραγιμσένους δίσκους/μνήμες!

Πάντα σε ζελατίνα με αυτοκολλητάκι "5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΛΑΙΣΙΟ" ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...