Προς το περιεχόμενο

Σήματα Κυκλοφορίας (online)

melody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απίστευτο αλλά σήμερα με πήραν τηλέφωνο από το ΣΚΑΪ και έδωσα συνέντευξη για το kok.artinoi.gr !!!!!!!!!!!!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το μόνο αρνητικό είναι ότι δεν ειναι υποχρεωτικό :) Με αυτά που βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο, ίσως θα πρεπε να κάνετε και μια εφαρμογή να σου ρίχνει μπουνιά αν κάνεις παραπάνω από ένα λάθος :P

Εύγε

Δημοσ.

Πραγματικά πολύ καλή δουλειά φίλε μου, ένα μπράβο και από μενα! :wink:

Μια ερώτηση: επειδή δίνω τα επιπλέον σήματα για μηχανή σε κανα δυο βδομάδες, στο site έχει μόνο τα βασικά σήματα έτσι?

Δημοσ.
Πραγματικά πολύ καλή δουλειά φίλε μου' date=' ένα μπράβο και από μενα! :wink:

Μια ερώτηση: επειδή δίνω τα επιπλέον σήματα για μηχανή σε κανα δυο βδομάδες, στο site έχει μόνο τα βασικά σήματα έτσι?[/quote']

Για βοήθησε με... Είναι επιπλέον σήματα; Στείλτε μου κάποιος Info για να ξέρω, να περάσω και αυτά (ελπίζω να μην είναι τόσα πολλά ε;)

Ευχαριστώ για άλλη μια φορά για την υποστήριξη. Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο χρήσιμο. Όλοι οι γνωστοί μου έχουν περάσει τα σήματα και το έβλεπαν άχρηστο (αφού δεν ενδέφερε αυτούς - τότε γιατί να γίνει;;;) και με είχαν απογοητεύσει.

Δημοσ.

Μια ερώτηση: επειδή δίνω τα επιπλέον σήματα για μηχανή σε κανα δυο βδομάδες' date=' στο site έχει μόνο τα βασικά σήματα έτσι?[/quote']

Υπαρχουν επιπλεον σηματα ?? Εισαι σιγουρος ???? Μηπως εννοεις ερωτησεις μηχανολογιας ή κατι τετοιο ??? :-? :-? :-?

Δημοσ.
Υπαρχουν επιπλεον σηματα ?? Εισαι σιγουρος ???? Μηπως εννοεις ερωτησεις μηχανολογιας ή κατι τετοιο ??? :-? :-? :-?

Eρωτήσεις σχετικά με τα δίκυκλα έχει.

Δημοσ.
Για βοήθησε με... Είναι επιπλέον σήματα; Στείλτε μου κάποιος Info για να ξέρω, να περάσω και αυτά (ελπίζω να μην είναι τόσα πολλά ε; )
Ναι, αυτό που λέει ο _BASSstarlet_ είναι!

Δεν είναι στην ουσία σήματα με φωτογραφίες, προτεραιότητες, κτλ... απλά είναι 15 φύλλα με 10 αρκετά εύκολες ερωτήσεις το καθένα (σχετικά με την οδήγηση της μηχανής, και την συμπεριφορά του δικυκλιστή) τα οποία τα δίνει επιπλέον όποιος θέλει να βγάλει δίπλωμα για μηχανάκι ή μηχανή!

Πιστεύω ότι είναι αρκετά εύκολο και γρήγορο να τα περάσεις και αυτά γιατί και δεν έχουν φοτό και σχήματα, αλλά και επειδή είναι πολύ λιγότερες συνολικά οι ερωτήσεις. :wink:

EDIT: τα πήρα κι εγώ την παρασκευή, αν είχα scanner θα στα έστελνα με τις απαντήσεις, αλλά δυστυχώς δεν...! Ζήτησέ τα από από καμιά σχολή, λογικά δεν θα έχουν πρόβλημα να στα δώσουν.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
mpravo poli kali skepsi kai poli kali ilopoihsi!me voithaei para ma para poli stin epanalipsi mou gia na doso!...mono an mou epitrepeis na sou episimano duo lathakia pou entopisa sto erotimatologio 23:stin erotisi 11 to fonto prepei na einai kafe giati to prasino fonto anaferetai se autokinitodromo, kai episis leipei i erotisi 14 kai anti autis epanalamvanetai i 13...auta!kai pali mpravo!two thumbs up!!!

Διόρθωσα και το λάθος (όχι δικό μας), μετά από παρατήρηση του μέλους DTMFim. Μάλιστα σκάναρε και μου έστειλε τη σελίδα με τη νέα ερώτηση.

χίλια ευχαριστώ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...