Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 2 SP Demo

Nemo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

GordonFreeman

Εάν κρατήσεις το κουμπί πατημένο τότε δεν πετάει την gredade ή το smoke που κρατάς. Εγώ το έκανα σημάδεψα ακριβώς που ήθελα να την ρίξω και μετά το άφησα.

Φίλε Gordon επειδή έχω τις χειρομβ. στο πλήκτρο C (έτσι παίζω τόσο καιρό) μου είναι δύσκολο να κινούμαι και να το κρατάω πατημένο!!

GordonFreeman

Την ταχύτητα με την οποία κινείτε ο παίκτης την βρήκα πολύ ικανοποιητική.

Δεν λέω ότι δεν έιναι καλή, απλά αναρωτιέμαι γιατί βγάλανε το Sprint που υπάρχει στο CoD:UO Το να μπορείς να σπριντάρεις για λίγο (μέχρι να λαχανιάσει ο παίκτης) και έτσι να μπορείς να αποφεύγεις πυρά από τανκς κτλ ?????

GordonFreeman

Επίσης και στο ένα μπορούσα να κρατήσω μόνο δύο όπλα (για να πάρω τρίτο έπρεπε να πετάξω ένα αποό τα δύο) οπότε δεν καταλαβαίνω την διαφορά.

Αυτό είναι καλό σημείο, το να έχεις μόνο 2 όπλα, πολύ ρεαλιστικό, αλλά εγω εννοούσα το πιστόλι. Γιατί δεν βάλανε??????

GordonFreeman

Eγώ από ότι είδα το ΑΙ είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με το COD1.

Οι εχθροί σου πετάνε nades με ευστοχία Κιριλένκο , και πέρνουν συνεχώς κάλυψη δυσκολεύοντας το έργο σου. Μου έτυχε να πυροβολήσω σκοπευτή που βρίσκόταν στο μπαλκόνι (φαινόταν μόνο το κεφάλι του) και να μην τον πετύχω με την πρώτη αλλά η σφαίρα του πέρασε από δίπλα. Αμέσως μόλις έγινε αυτό , κρύφτηκε τελείως και δεν μπορούσα να τον ξανακτυπήσω εκείνη την στιγμή.

Αυτά δεν αποτελούν κάτι το τόσο ξεχωριστό. Εντάξει δεν είναι και τόσο ηλίθιοι όσο του B1942 B:Vietnam B2 αλλά υπάρχουν και άλλα παιχνίδια αρκετά πιο παλιά με πάρα πολύ καλή ΑΙ πχ Ghost Recon!!!! Halo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vietcong!!!! Αυτά τα παιχνίδια πως τα κατάφεραν πριν τόσα χρόνια????? Ειδικά αν έχει παίξει Halo και ειδικότερα σε coop θα διαπιστώσεις ότι δεν υπάρχει παιχνίδι που ούτε να πλησιάζει καν την ΑΙ που έχουν τα δικά του botsakia!!!! Απίστευτο! Δεν μπορείς να το βαρεθείς!

GordonFreeman

Το γεγονός δεν είδα την αντίπλαη ΑΙ να κάνει κινήσεις για να με κυκλώσει οφείλετε στον επεξεργαστή που είχα. Δεν μπορώ να ζητάω και παπάδες με τον p4 2.8

Οπότε δεν νομίζω να παίζει αυτό κάποιο ρόλο!

GordonFreeman

Τι hardware έχεις ?

P4 2.4 oc 3.1 στα 533, 1,5ραμ στα 400+, χ800χτ και έχω ανεβάσει και τις μνήμες στα 600 απο τα 500 που ήταν. Αλλά δεν βλέπω διαφορά! Το παίζω σε χαμηλή ανάλυση αλλά με όλα τα εφε και ΑΑ και ΑΦ. Εκτός και αν χαμηλώσω τα model detail. Τότε βλέπω τεράστια διαφορά. Ή όταν βάλω dx7 (έλεος) Επίσης όταν βάζω optimazing for dual video cards παίζει καλύτερα!!!!! (μήπως φταίει το τροφοδοτικό???? LOL)

Δημοσ.

Arketa kalo to eida kai perimeno na vgei full . epexsa mia xara sta 1024x768 me texture filter:bilinear kai AAx4 se Athlon 64 3000,512mb ram 400Mhz,Fx5700LE @ 350/480 . Auto pou mou aresei sta call of dutty einai oti panta ginete panikos kai den xsereis apo pou sou rxontai oi sfaires...

Δημοσ.
P4 2.4 oc 3.1 στα 533, 1,5ραμ στα 400+, χ800χτ και έχω ανεβάσει και τις μνήμες στα 600 απο τα 500 που ήταν. Αλλά δεν βλέπω διαφορά! Το παίζω σε χαμηλή ανάλυση αλλά με όλα τα εφε και ΑΑ και ΑΦ. Εκτός και αν χαμηλώσω τα model detail. Τότε βλέπω τεράστια διαφορά. Ή όταν βάλω dx7 (έλεος) Επίσης όταν βάζω optimazing for dual video cards παίζει καλύτερα!!!!! (μήπως φταίει το τροφοδοτικό???? LOL)

Άμα το παίζω εγώ σε 1024χ768 με χειρότερη κάρτα και μνήμη και εσύ πρέπει να το βάλεις 800χ600 το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι σε περιορίζει είναι η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή (άσχετο αλλά δεν ήξερα ότι ο P4 μπορεί να πουσαριστεί τόσο πολύ).

Εαν έχεις λεφτά την γιορτινή περίοδο για να ξοδέψεις σε αγορές , πάνε πάρε έναν dual Athlon64 - 4.400 (550 ευρώ) και mobo: ASUS A8N-SLI (139 ευρώ).

Θα δεις ότι θα παίζει πολύ καλύτερα :mrgreen:

Δημοσ.

GordonFreeman

Άμα το παίζω εγώ σε 1024χ768 με χειρότερη κάρτα και μνήμη και εσύ πρέπει να το βάλεις 800χ600 το μόνο που μπορώ να σκεφτώ ότι σε περιορίζει είναι η αρχιτεκτονική του επεξεργαστή (άσχετο αλλά δεν ήξερα ότι ο P4 μπορεί να πουσαριστεί τόσο πολύ).

Κοίτα να δεις, όπως έγραψα παραπάνω είναι όλα φουλ και σε dx9 όχι σε dx7.... αν είχα 10-15 fps παραπάνω θα ήταν μια χαρά στα 1024χ768, αλλά τώρα πέφτει ακόμα και στο 22-25 κάποιες φορές....τώρα το βάζω να παίζει σε 848χ480 (γιατί στο 800χ600 δεν είναι τόσο αποδοτικό) και παίζω με minimum το 60fps με όλα στο φουλ και ΑΑ και ΑF στο φούλ. Αν και έχω την οθόνη μου πανω και κάτω μαύρο για μερικά εκατοστά για να φαίνεται ομοιόμορφο.... (πατέντες)

Ομως το προτιμώ έτσι, να βλέπω όλα τα εφέ και ας μην είναι 1024 ανάλυση

Εαν έχεις λεφτά την γιορτινή περίοδο για να ξοδέψεις σε αγορές , πάνε πάρε έναν dual Athlon64 - 4.400 (550 ευρώ) και mobo: ASUS A8N-SLI (139 ευρώ).

Θα δεις ότι θα παίζει πολύ καλύτερα

Η χ800χτ που έχω είναι AGP οπότε το μόνο που θα μπορούσα να κάνω είναι να έβρισκα από κάπου κανα Prescott 3.2 να τον δοκίμαζα στο σύστημα μου κάνοντας του και οc μήπως και έβλεπα διαφορά, αλλα μάλλον μικρή θα είναι η διαφορά. Για καλύτερη κάρτα πχ x850xt PE έχει μικρή διαφορά και αυτή!

Ρε παιδιά έχει κανείς κάνα επεξεργαστή να δοκιμάσουμε ????? :mrgreen:

σοβαρά μιλάω....

Δημοσ.
Ασχολούμαι με CoD περίπου 1 χρόνο αρκετά εντατικά. Είναι το παιχνίδι που παίζω πιο πολύ. Το CoD2 δεν με ενθουσίασε και πολύ. Η μοναδική σημαντική διαφορά που έχει σε σχέση με τον προκάτοχο του είναι το ότι έχει πιο ρεαλιστικές φωτοσκιάσεις και μοντέλα Τίποτα περισσότερο δεν είδα πέρα από την βελτίωση στα γραφικά!!!!

Εν το μεταξύ αντι να το βελτιώσουν στο gameplay μου φαίνεται πως κάνουν το αντίθετο.

Πού είναι η επιλογή για sprint?????? Καλά είναι σοβαροί βγάλανε αυτό το τρομερό χαρακτηριστικό

Πού είναι το πιστόλι????

Μόνο 2 όπλα κάθε φορά????

Γιατί δεν μπορείς να κρατήσεις τις χειρομβοβίδες και να περπατάς αλλά αναγκάζεσαι με το που τις βγάζεις να τις πετάς?????

Το ίδιο με τα καπνογόνα!!! (ας είχε επιλογή για αυτό απο option controls!!!!!

Επίσης σε ανάλυση από 800χ600 και πάνω τα frames πέφτουν αισθητά!!! Πχ σε 1024χ768 πέφτουν ως τα 20-23 όταν γίνεται ο συνηθισμένος πανικός!!!!! με όλα στο φουλ!!!! settings in game

Αυτό που εχω να πώ είναι το ότι οι κύριοι που έβγαλαν το παιχνίδι κοτέψανε και είπαν να ακολουθήσουν την ίδια συνταγή που τους έχει πετύχει.... Δεν τόλμησαν να κάνουν την υπέρβαση όπως έκανε το Battlefield 2!!!Το οποίο είναι καλύτερο από το CoD2 εφόσον δίνει πράγματα που κανένα άλλο παιχνίδι δεν προσφέρει.

Τελικά τι το καινούργιο προσφέρει το CoD2 εκτός από γραφικά?????????????

Aν ειναι ετσι, τοτε καναν βλακεια.Ειναι η τελευταια ταση της μοδας να βαζουμε κυριλλε γραφικα και να χανουμε τα στοιχεια που εκαναν το παιχνιδι μοναδικο.Οπως ειπα και σε πιο πανω post η ουσια του COD1 ηταν το αμεσο gameplay...

Δημοσ.

S2Katana

Off Topic:Με το συστημα που εχω στην υπογραφη μου θα ειμαι οκ?

Ανόμοια με το B2 που είναι αρκετά και αδικαιολόγητα βαρύ, το CoD 2 είναι πιο ανάλαφρο (το φοράς και πετάς) .

Ναι ρε συ, μια χαρά θα είσαι με το σύστημα που έχεις στήσει...

Στο CoD2 η ανάλυση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ενώ στο B2 δεν παίζει τόσο μεγάλο, δλδ όταν αυξομειώνεις σταδιακά την ανάλυση δεν καταλαβαίνεις ιδιαίτερη διαφορά, ενώ στο CoD2 βλέπεις αρκετά μεγάλη διαφορά. Από ότι φαίνεται στο ένα παίζει μεγαλύτερο ρόλο ο επεξεργαστής ενώ στο άλλο παίζει πιο πολύ ή κάρτα... (νομίζω)

S2Katana

Aν ειναι ετσι, τοτε καναν βλακεια.Ειναι η τελευταια ταση της μοδας να βαζουμε κυριλλε γραφικα και να χανουμε τα στοιχεια που εκαναν το παιχνιδι μοναδικο.Οπως ειπα και σε πιο πανω post η ουσια του COD1 ηταν το αμεσο gameplay...

Το παιχνίδι βασικά ειναί πολύ ωραίο αλλά και μια απ τα ιδια...οπότε βγάλε συμπέρασμα....

Δημοσ.
S2Katana

Ανόμοια με το B2 που είναι αρκετά και αδικαιολόγητα βαρύ' date=' το CoD 2 είναι πιο ανάλαφρο (το φοράς και πετάς) .

Ναι ρε συ, μια χαρά θα είσαι με το σύστημα που έχεις στήσει...

Στο CoD2 η ανάλυση παίζει πολύ σημαντικό ρόλο ενώ στο B2 δεν παίζει τόσο μεγάλο, δλδ όταν αυξομειώνεις σταδιακά την ανάλυση δεν καταλαβαίνεις ιδιαίτερη διαφορά, ενώ στο CoD2 βλέπεις αρκετά μεγάλη διαφορά. Από ότι φαίνεται στο ένα παίζει μεγαλύτερο ρόλο ο επεξεργαστής ενώ στο άλλο παίζει πιο πολύ ή κάρτα... (νομίζω)

[b']S2Katana[/b]

Το παιχνίδι βασικά ειναί πολύ ωραίο αλλά και μια απ τα ιδια...οπότε βγάλε συμπέρασμα....

Καλα ειχε συζητηθει και σε αλλα posts η παραλογη -ως υπερβολικη-συμπεριφορα του BTF2 στα γραφικα.Να καταλαβεις οταν εβαζα και τη δευτερη 6600Gt κολλαγε χειροτερα!!!Ευχαριστω για τις απαντησεις σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...