Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση σκληρού δίσκου SATA 200gb...

micraSport

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν,η μητρική μου είναι MSI 865 PE NEO2 ( MS 6728 ).Ο δίσκος που θα βάλω είναι maxtor 200αρης SATA.

Έχω τις εξής απορίες:

1.Για να κάνω εγκατάσταση τα win στον sata θα πρέπει να πατήσω f6 στην αρχή για να τον αναγνωρίσει και να προχωρήσει η εγκατάσταση.Το θέμα είναι οτι στο cd της μητρικής έχει drivers sata αλλά έχει 4-5 διαφορετικές.Ποιες να βάλω?Μπήκα στο site της msi για να βρω για το συγκεκριμένο μοντέλο της μητρικής αλλά δεν βγάζω άκρη με αυτά που έχει...Γνωρίζει κάποιος ποιο πρέπει να περάσω σε μία δισκέτα?

2.Έχω και ένα δίσκο ide 120αρη που δουλεύει τώρα επάνω.Θα έχει πρόβλημα στο να δουλεύει μαζί με τον sata?Έχω σκοπό να κάνω εγκατάσταση πρώτα τον sata με αποσυνδεδεμένο τον ide και αφού το σετάρω με τον sata να συνδέσω και τον ide.Το θέμα είναι οτι μήπως υπάρξει πρόβλημα κατά το boot γιατί θα έχει και ο 120αρης λειτουργικό(επισημένεται οτι μόλις θα πάρω τα δεδομένα μου από τον ide θα φορμαριστεί).O ide θα κρατήσει τα partitions κανονικά?

Αν έχει κάποιος άλλος καμία καλύτερη ιδέα για το πως θα μπορούσα να κάνω το παραπάνω πάντα καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ πάρα πολύ για το χρόνο σας και sorry για την πολυλογία μου.

Φιλικά george

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση.

Έχω και μια άλλη απορία.Το pc μου επάνω έχει dvd rom-cdr-dvdr και τον δίσκο.Ελπίζω να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με τα παραπάνω όταν θα εγκαταστήσω τον sata...

Δημοσ.

oxi den paizei rolo...sxedon ola ta dvd rom einai syndeshs ide opote den tah exeis problhma...alla prosexe.. an einai na syndeseis to sklhro kai to dvd sthn idia kalwdiotainia ( ena kanali ) tote tha prepei na elegkseis tous braxykyklwthres pisw apo to sklhro (ide) kai to dvd rom (pali ide) na einai se thesh master kai slave antistoixa...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...