Προς το περιεχόμενο

Δεν εχει προσβαση στον εναν υπολογιστη

sam4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω δικτυο 2 υπολογιστων με manual ips 192.168.1.1 & .....2 kai oi 2 me win xp pro.Φαινονται κανονικα στο MSHOME και μπορω να μεταφερω αρχεια στον εναν.Ο αλλος ομως δεν επιτρεπει την προσβαση.Εχω απενεργοποιησει τα firewall αλλα τιποτα.Κατι πρεπει να παιζει με τα δικαιωματα χρηστη.Καμια ιδεα????

Epishs epeidh ekana vlakeia ksereis kaneis pws svhneis ena topic???????

Δημοσ.

Αρχικά, δεν μπορείς να σβήσεις ένα topic, θα το σβήσουν οι mods don't worry.

Τώρα, αφού έχεις απενεργοποιήσει τα firewalls, καλύτερα τρέχε το home networking wizard από τα XP και στα 2 pc και θα είσαι έτοιμος.

Δημοσ.

Το εχω τρεξει αρκετες φορες αλλα τιποτα.Δεν εχω καταφερει ποτε να με δει καποιος...Ενω τους βλεπω ολους.Φοβαμαι μην ειναι καμια ρυθμιση που εκανα και δεν θυμαμαι.

Δημοσ.

Θα σου φανει αστειο αλα κανε μια πρσοπαθεια, ειχα κι'εγω πολες φορες αυτο το προβλημα!

Αν εχεις εκτηποτη στον υπολογιστη στον οπιο δεν εχεις ποσβαση, καν' τον διαθεσιμο στο δικτιο.

Αν δεν εχεις, κανε εναν install.

Step1: Πατα "Weiter" μεχρι να σου εμφανιστει η φορμα που ειναι στο Step2

step11ps.jpg

Step2: Διαλεξε εναν Printer, οπιον να'νε και πατα "Weiter" μεχρι να σου ερθει η φορμα που ειναι στο Step3

Step3: Μετα πατας "Weiter" mexri να τελιοσεις.

Εγω ετσι το ειχα λυσει το προβλημα... :)

post-27191-129062925091_thumb.jpg

post-27191-129062925093_thumb.jpg

Δημοσ.

loipon, ta basika:

1) IP sto idio scope (192.168.0.xxx h 192.168.1.xxx)

2) share ena fakelo sto ka8ena (alliws den to blepeis kan sto lan nomizw...)

3) users! an exeis ena xrhsti laki sto ena, me pwd, kai sto allo ena xrhsth lalaki me pwd, ennoeitai pws prepei kai to allo pc na exei ton antistoixo xrhsth, gia na kanei logon...

4) ston shared fakelo na exei dikaiwmata prosbashs o allos user.

5) ektos to firewall twn XP, paizei kanena symantec h allo?eidika to symantec, einai poly mystirio, kobei ta panta...

Δημοσ.

Καταρχήν, αναφερόμαστε πάντα σε stand alone υπολογιστή (να μην είναι δηλαδή μέλος σε οποιοδήποτε domain). Δοκίμασε τα παρακάτω:

1. Διπλό κλικ στο My Computer.

2. Tools-Folder Options-View κι ενεργοποιείς την τελευταία επιλογή (ακόμα κι αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ) η οποία είναι η "Use simple file sharing (Recommended)" και κάνεις κλικ στο ΟΚ.

3. Σε οποιονδήποτε κατάλογο (εκτός από τους συστήματος) κάνεις δεξί κλικ και ύστερα "Sharing and Security". Θα σου βγάλει μερικές προειδοποιήσεις του στυλ "If you understand the risk but you still want to...", ενεργοποίησέ τες όλες! (νομίζω είναι δύο, δεν τις θυμάμαι απ'έξω)

4. Αφού "απελευθερωθεί" αυτή η καρτέλα, τότε επιστρέφεις στο Tools-Folder Options-View κι απενεργοποιείς την επιλογή "Use simple file sharing (Recommended)".

Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...