sam4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Εχω δικτυο 2 υπολογιστων με manual ips 192.168.1.1 & .....2 kai oi 2 me win xp pro.Φαινονται κανονικα στο MSHOME και μπορω να μεταφερω αρχεια στον εναν.Ο αλλος ομως δεν επιτρεπει την προσβαση.Εχω απενεργοποιησει τα firewall αλλα τιποτα.Κατι πρεπει να παιζει με τα δικαιωματα χρηστη.Καμια ιδεα???? Epishs epeidh ekana vlakeia ksereis kaneis pws svhneis ena topic???????
xaotikos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Αρχικά, δεν μπορείς να σβήσεις ένα topic, θα το σβήσουν οι mods don't worry. Τώρα, αφού έχεις απενεργοποιήσει τα firewalls, καλύτερα τρέχε το home networking wizard από τα XP και στα 2 pc και θα είσαι έτοιμος.
sam4 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Το εχω τρεξει αρκετες φορες αλλα τιποτα.Δεν εχω καταφερει ποτε να με δει καποιος...Ενω τους βλεπω ολους.Φοβαμαι μην ειναι καμια ρυθμιση που εκανα και δεν θυμαμαι.
tromeros dennis Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Θα σου φανει αστειο αλα κανε μια πρσοπαθεια, ειχα κι'εγω πολες φορες αυτο το προβλημα! Αν εχεις εκτηποτη στον υπολογιστη στον οπιο δεν εχεις ποσβαση, καν' τον διαθεσιμο στο δικτιο. Αν δεν εχεις, κανε εναν install. Step1: Πατα "Weiter" μεχρι να σου εμφανιστει η φορμα που ειναι στο Step2 Step2: Διαλεξε εναν Printer, οπιον να'νε και πατα "Weiter" μεχρι να σου ερθει η φορμα που ειναι στο Step3 Step3: Μετα πατας "Weiter" mexri να τελιοσεις. Εγω ετσι το ειχα λυσει το προβλημα...
Guerriero4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 exw kai egw to idio problima alla ws twra kaneis den mou exeis dosei tropo pou na ftiaxnei to problima :S ( dennis .. patisa weiter weiter weiter alla tipota )
mpentenis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 loipon, ta basika: 1) IP sto idio scope (192.168.0.xxx h 192.168.1.xxx) 2) share ena fakelo sto ka8ena (alliws den to blepeis kan sto lan nomizw...) 3) users! an exeis ena xrhsti laki sto ena, me pwd, kai sto allo ena xrhsth lalaki me pwd, ennoeitai pws prepei kai to allo pc na exei ton antistoixo xrhsth, gia na kanei logon... 4) ston shared fakelo na exei dikaiwmata prosbashs o allos user. 5) ektos to firewall twn XP, paizei kanena symantec h allo?eidika to symantec, einai poly mystirio, kobei ta panta...
pappoulis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Καταρχήν, αναφερόμαστε πάντα σε stand alone υπολογιστή (να μην είναι δηλαδή μέλος σε οποιοδήποτε domain). Δοκίμασε τα παρακάτω: 1. Διπλό κλικ στο My Computer. 2. Tools-Folder Options-View κι ενεργοποιείς την τελευταία επιλογή (ακόμα κι αν ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΜΕΝΗ) η οποία είναι η "Use simple file sharing (Recommended)" και κάνεις κλικ στο ΟΚ. 3. Σε οποιονδήποτε κατάλογο (εκτός από τους συστήματος) κάνεις δεξί κλικ και ύστερα "Sharing and Security". Θα σου βγάλει μερικές προειδοποιήσεις του στυλ "If you understand the risk but you still want to...", ενεργοποίησέ τες όλες! (νομίζω είναι δύο, δεν τις θυμάμαι απ'έξω) 4. Αφού "απελευθερωθεί" αυτή η καρτέλα, τότε επιστρέφεις στο Tools-Folder Options-View κι απενεργοποιείς την επιλογή "Use simple file sharing (Recommended)". Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι αυτό θα σου λύσει το πρόβλημα.
sam4 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 ΟΚ. Θα τα δοκιμασω ολα και θα σας ενημερωσω.Ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.