Προς το περιεχόμενο

Λενε τα PLEXTOR DVD+R?

heartless

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και μονο η λεξη plextor αποτελει εγγυση αλλα το e-sop μαλλον τα εχει stock.Γραφουν μονο σε 4χ ταχυτητα.Αν δεν σε πειραζει μια χαρα ειναι απο τιμη. :smile: :smile:

Σε αντιγραφικο plextor πανω απο 4χ πιστεω οτι θα γραφοντε με 8χ. :smile: :smile:

Δημοσ.

Δεν πιστευω να τα εχει stock με την εννοια του stock, μιας και παρατηρω το e-shop ανα 3 μερες για προσφορες κτλ. και το ειδα πρωτη φορα αυτα.. Ουτε σε μαγαζι τα 'χω δει, ουτε σε onlineshop.

Δημοσ.
Οντως.. Στα σχολια ομως λεει πως "μπορει να γραψει και στη μεγιστη μεχρι σημερα 8x"..

Αυτο ισχυει μαλλον γενικοτερα με plextor τουλαχιστον.Το δικο μου 716 τα δισκακια 8χ (+) τα γραφει με 12χ. :smile: :smile:

Δημοσ.
Αυτο ισχυει μαλλον γενικοτερα με plextor τουλαχιστον.Το δικο μου 716 τα δισκακια 8χ (+) τα γραφει με 12χ. :smile: :smile:

to nec 3540a ta grafei se 16x !!! meta to teleutaio firmware upgrade ...

vevaia exo kai to 708 poy ta grafei sta 8x :)

Δημοσ.

Τα Plextor 4x γράφονται άνετα με ασφάλεια, και με 12x σε ΝΕC ,Liteon ανάλογα το firmware. -Eίναι retail κατασκευής ΤΥ (ΜID : YUDEN000-T01 ) ,και ότι καλύτερο από ποιότητα που μπορείς να βρείς στην αγορά.

Στην Diskimpex υπάρχουν τα ίδια χύμα,όχι retail σε 50αδα -16ε τελική ,αλλά στο πακέτο να υπολογίζει κανείς τουλάχιστον 10 τεμάχια Β'ποιότητας

Δημοσ.
Δεν πιστευω να τα εχει stock με την εννοια του stock, μιας και παρατηρω το e-shop ανα 3 μερες για προσφορες κτλ. και το ειδα πρωτη φορα αυτα.. Ουτε σε μαγαζι τα 'χω δει, ουτε σε onlineshop.

Μάλλον φιλε δεν κοίταζες καλά γιατί αυτά τα έφερε το e-shop τέλη Ιούλιου,και εγώ τα πήρα πρώτη φορά από το e-shop τα συγκεκριμένα αρχές Αύγουστου.

Αρχικά τα πήρα για δοκιμή αφού στο παρελθόν είχα δοκιμάσει μόνο cd-r plextor, αλλά και γιατί χρειαζόμουν DVD σε JEWEL CASE!

Πάντως γράφονται άριστα σε nec 3500 και plextor px-712,.px-716 που τα έγραψα σε 8χ ταχύτητα!

Αλλά ολα τα Plextor media είναι κατασκευής TAIYO YUDEN πρώτης ποιότητας, που αυτό νομίζω τα λέει όλα και δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης για την ποιότητα!

Υ.Γ: Η πρόσφορα του e-shop είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί (ποιότητα,τιμή) από dvd παντα σε jewel case! Βέβαια στην disc impex τα βρίσκεις και φθηνότερα καθώς είναι ο εισαγωγέας!

Edit: με πρόλαβε ο Gary… αφού χάζευα κάτι άλλο…!!!

Δημοσ.
Τα Plextor 4x γράφονται άνετα με ασφάλεια' date=' και με 12x σε ΝΕC ,Liteon ανάλογα το firmware. -Eίναι retail κατασκευής ΤΥ (ΜID : YUDEN000-T01 ) ,και ότι καλύτερο από ποιότητα που μπορείς να βρείς στην αγορά.

Στην Diskimpex υπάρχουν τα ίδια χύμα,όχι retail σε 50αδα -16ε τελική ,αλλά στο πακέτο να υπολογίζει κανείς τουλάχιστον 10 τεμάχια Β'ποιότητας[/quote']Επετρεψέ μου να σου πω πως έχεις άδικο!

Έχω διαβάσει να λες το ίδιο και το ίδιο πράγμα συνέχεια από εδώ (insomnia) και από εκεί (άλλα forum). Εσύ πως το ξέρεις αυτό; Πήρες 50άδα χύμα Plextor από την Diskimpex και παρατήρησες κάτι τέτοιο; Την πιθανότητα να είναι ανασυσκευασμένα από τα κουτιά τους σε συσκευασία χύμα την αποκλείεις!; Και για ποια Β' ποιότητας Plextor μιλάς όταν όλοι γνωρίζουμε πως η ποιότητα των Plextor (cd και dvd) είναι μία: η άριστη, και μάλιστα από το καλύτερο εργοστάσιο κατασκευής media στον κόσμο, την Taiyo Yuden.

Πολλοί ξεκινάμε και λέμε ένα πράγμα συνέχεια, και τελικά, κολλημένοι όπως είμαστε, ισοπεδώνουμε τα πάντα!

Σου τα γράφω όλα αυτά, γιατί όπως λέει και μία λαϊκή παροιμία "Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη" και στη συγκεκριμένη περίπτωση έτυχε να βρίσκομαι στην Diskimpex και καθυστέρησαν να με εξυπηρετήσουν, γιατί ο προηγούμενος από μένα ήθελε 100 χύμα (χωρίς θήκες) Plextor dvd και τα έβγαζαν εκείνη τη στιγμή από τις θήκες τους για να τα κάνουν spindle (όπως τη λένε και στον κατάλογό τους) συσκευασία. Στη συζήτηση που είχα μαζί τους όταν ήρθε η σειρά μου, μου είπαν πως πλέον δεν υπάρχουν Plextor σε cakebox από την ίδια την Plextor και για αυτό το λόγο γίνεται αυτή η διαδικασία ανασυσκευασίας.

Επομένως, όλα τα χύμα Plextor της Diskimpex είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με τα συσκευασμένα.

Τέλος, στην Diskimpex υπάρχουν Plextor dvd και στις δύο συκευασίες:

- Σε retail συσκευασία (σε θήκη όπως έρχονται από το εργοστάσιο).

- Σε χύμα/spindle συσκευασία (χωρίς θήκες).

Δημοσ.

Simera pantos pou esteila ena filo mou sto Xalandri sto kentro dianomis tou eshop ta plextor eixan teleiosei, malista anoiksan mia sizitisi kai prospathouse na ton peisei oti ta verbatim kai tdk pou exoun einai kalitera.Krima giati to eshop einai ftinotero apo diskimpex se mikres posotites.

Δημοσ.

Δοκιμασατε να κανετε ελεγχο ποιοτητας σε δισκακι που η ονομαστικη του ταχυτητα ηταν πχ 4χ και εσεις το γραψατε με 8χ.Εγω εχω γραψει καμια 50αρια απο αυτα τα plextor 4x σε

8χ και το τεστ ποιοτητας εβγαλε μονο 65% ποιοτητα,οχι και οτι καλυτερο.Εχω το 708.Αν τα γραψω την ονομαστικη τους ταχυτητα τοτε βγαζει 95%.

Δημοσ.
Επετρεψέ μου να σου πω πως έχεις άδικο!

Έχω διαβάσει να λες το ίδιο και το ίδιο πράγμα συνέχεια από εδώ (insomnia) και από εκεί (άλλα forum). Εσύ πως το ξέρεις αυτό; Πήρες 50άδα χύμα Plextor από την Diskimpex και παρατήρησες κάτι τέτοιο; Την πιθανότητα να είναι ανασυσκευασμένα από τα κουτιά τους σε συσκευασία χύμα την αποκλείεις!; Και για ποια Β' ποιότητας Plextor μιλάς όταν όλοι γνωρίζουμε πως η ποιότητα των Plextor (cd και dvd) είναι μία: η άριστη' date=' και μάλιστα από το καλύτερο εργοστάσιο κατασκευής media στον κόσμο, την Taiyo Yuden.

Πολλοί ξεκινάμε και λέμε ένα πράγμα συνέχεια, και τελικά, κολλημένοι όπως είμαστε, ισοπεδώνουμε τα πάντα!

Σου τα γράφω όλα αυτά, γιατί όπως λέει και μία λαϊκή παροιμία "Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη, αγαπάει και τον νοικοκύρη" και στη συγκεκριμένη περίπτωση έτυχε να βρίσκομαι στην Diskimpex και καθυστέρησαν να με εξυπηρετήσουν, γιατί ο προηγούμενος από μένα ήθελε 100 χύμα (χωρίς θήκες) Plextor dvd και τα έβγαζαν εκείνη τη στιγμή από τις θήκες τους για να τα κάνουν spindle (όπως τη λένε και στον κατάλογό τους) συσκευασία. Στη συζήτηση που είχα μαζί τους όταν ήρθε η σειρά μου, μου είπαν πως πλέον δεν υπάρχουν Plextor σε cakebox από την ίδια την Plextor και για αυτό το λόγο γίνεται αυτή η διαδικασία ανασυσκευασίας.

Επομένως, όλα τα χύμα Plextor της Diskimpex είναι ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια με τα συσκευασμένα.

Τέλος, στην Diskimpex υπάρχουν Plextor dvd και στις δύο συκευασίες:

- Σε retail συσκευασία (σε θήκη όπως έρχονται από το εργοστάσιο).

- Σε χύμα/spindle συσκευασία (χωρίς θήκες).[/quote']

-Εσύ τι λες ,από τα γραφόμενα μου σε όλα τα forum ,δεν έχω δοκιμάσει (χιλιάδες) δισκάκια για να επιμένω ?

-Αφού λές ότι έχεις διαβάσει παρόμοια προηγούμενα ,δεν διάβασες και άλλων γνώμες να μιλούν για την αξιοπιστία της Diskimpex σε όλες τις ποιότητες

TY ? http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showthread.php?t=10815

http://www.pctechnology.gr/vbull/vb/showpost.php?p=13314&postcount=9

-Εσένα δεν σου προκαλεί εντύπωση ,πώς στο εξωτερικό (με αναζήτηση στο net) τα επώνυμα ΤΥ πωλούνται μόνο σε cake box συσκευασμένα ,ενώ εδώ χύμα σε νάυλον ? -Ποιός ο λόγος να γίνει ανα-συσκευασία σε νέα ελεεινή ,αντί των κλασικών cake box 25 ή 50 τεμαχίων ? (εκτός αν στο σερβίρουν έτσι να το πιστέψεις ,για να κρύψουν κάτι)

http://www.plextor.be/products/dvdpr8x.asp?choice=8X%20DVD%2BR

-Οποιαδήποτε κατασκευάστρια εταιρία,δεν βγάζει και Β'διαλογής προιόντα (δηλ .που δεν έχουν περάσει κάποια τεστ) ,και δεν πρέπει και αυτά να τα πωλήσει για να μη ζημιώσει ? --Ενας μεταπωλητής ("έμπορος") τι θες να ισχυρίζεται για να πωλήσει τα προιόντα του (καλά και άσχημα)?

Εσύ πάντα διαλέγεις και συγκρίνεις !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...