GCMH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Παίδες, έχω εγκατεστημένο τον (en-US) FireFox 1.0.6 σε (en-US) Windows XP SP1. Σώζω σελίδες σε φακέλους με ελληνικά ονόματα (έχει σημασία αυτό). Όταν κάνω διπλό κλικ ανοίγει....Άμα όμως θελήσω να ανοίξω και μια άλλη σωσμένη σελίδα με διπλό κλικ σε άλλο tab, δεν ανοίγει παρά βγάζει το παρακάτω μύνημα: The File /c:/Documents and Settings/C..../My Documents/%C4%E9%E1%E4%DF%EA%F4%F5%EF/H......htm cannot be Found. Please check the location and try again. (Ο Explorer την ανοίγει κανονικά) Έχω αλλάξει πολλές εκδόσεις και όμως το πρόβλημα παραμένει. Έβαλα σήμερα και τον ελληνικό 1.0.7 αλλά πάλι τα ίδια!!! Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν στο path υπάρχουν ελληνικά..... Έχετε βρεί τίποτα, σας παρουσιάζει το ίδιο πρόβλημα, τί κάνω λάθος;;;;; :evil:
silverthan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ακριβώς το ίδιο μου κάνει και μένα, και απλά το γύρισα σε greeklish....
GCMH Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Το ξέρω ότι αυτό είναι μια λύση αλλά δεν θα συμβιβαστώ με τη λύση των μισητών;-) greeklish. (Λέτε να το κοινοποιήσω σε καμιά επίσημη σελίδα του FireFox; )
GCMH Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την έλευση του FireFox 1.5....
Costinio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 μήπως πρέπει να πάτε στο regional & language settings στο control panel και εκει που λέει κάτι για unicode languages, στην καρτέλα advanced, να επιλέξετε Greek?
GCMH Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2005 @Costinio: Η ρύθμιση που προτείνεις δεν κάνει τίποτα. Το έχω ήδη έτσι από καιρό... Παρακαλώ τους Mod να κλειδώσουν το θέμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.