geoland22 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 :grin: Το φλεα ανοιξε για οσους δεν το γνωριζουν και για οσους δεν θελουν να το μαθουν,αντε καλα ηταν ενας μηνας φασαριας αντε και την επομενη φορα(ελπιζω να μην υπαρξει)θα τσακωθουμε περισσοτερο(να δω τι θα καταλαβετε μερικοι μερικοι),Anyway το Φλεα ανοιξε και εκτος απο χαρουμενος ειμαι τρομερα αισιοδοξος οτι δεν θα ξαναπεσει(μακαρι γιατι την εβαψα μ'εσας :grin: ),αντε παιδια πανω απ'ολα υγεια(κερναω κρασακι η τσικουδια)Τα λεμε!!!!!!!!!!!!!!
NOMIKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Όλες οι ευχές για καλές συναλλαγές με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Το fleamarket οδηγός και πρωταγωνιστής και πάλι στο χώρο των Ελληνικών δημοπρασιών πολύτιμος βοηθός σε αυτή μας την προσπάθεια. Ηρεμία και καλή διάθεση σε όλους.
Tetix Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Τι έγινε βγήκαν οι ιδιοκτήτες του flea στο insomnia???
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 paidia min xereste.pigente tora sto flea kai ama to brite anixto mamiste me
Shenlog Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ε και; Σιγά το καλό που έκανε. Με τις ευχές μου να ξανακλείσει.
getty Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Anyway το Φλεα ανοιξε και εκτος απο χαρουμενος ειμαι τρομερα αισιοδοξος οτι δεν θα ξαναπεσει(μακαρι γιατι την εβαψα μ'εσας :grin: ) Μόλις ξαναέπεσε! Έχεις καμία σχέση με τον Ακατανόμαστο??
NOMIKOS Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ε και;Σιγά το καλό που έκανε. Με τις ευχές μου να ξανακλείσει. Ενοχλεί πολύ που υπάρχει κόσμος που αγαπά και στηρίζει το ΦΛΕΑ. Τιμή μου θα ήταν να βρισκόμουν στο team του fleamarket,αλλά είμαι απλός χρήστης του χρόνια τώρα και στις καλές εποχές αλλά και στις δύσκολες καταστάσεις. Λυπάμαι πολύ που πολλοί που το έχουν χρησιμοποιήσει και έχουν βρεί λύσεις σε διάφορες περιπτώσεις μόνο άσχημα λόγια έχουν να πουν. Δεν ήθελα να το αναφέρω αλλά δεν μπορώ να ξεχάσω μέσα από τις ανακοινώσεις του ΦΛΕΑ ο αγώνας που έχει γίνει σε επείγουσες και έκτακτες ανάγκες για αιμοδοσία κάποιας δύσκολης ομάδας αίματος που καλύφθηκαν από φίλους του site,οι μεγάλες συνεργασίες με το ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ και πολλά άλλα. Το ΦΛΕΑ θα στρώσει όχι γιατί το λέμε εμείς λίγοι που το υποστηρίζουμε και από αυτό το βήμα,αλλά γιατί το θέλουν και το υποστηρίζουν χιλιάδες κόσμου που δεν μπορούνε να τραβήξουν μια γραμμή και να τα σβήσουν όλα μονομιάς.
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 paidia entaxei to flea mporei na einai to mpaxalo pou ine alla oxi na leme kai na klisei.opoios den to thelei na min to xrisimopoiei.kai ego exo neuriasei me ta skampanebasmata alla einai kai dorean sto finale.
yannis27gr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Am den anoikse...: Bad Gateway The proxy server received an invalid response from an upstream server. -------------------------------------------------------------------------------- Apache/2.0.54 (Win32) Server at http://www.fleamarket.gr Port 80
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 anixe alla eklise grigora.se kamia bdomada pali.ti na po.
Sarotsam.com Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ε και;Σιγά το καλό που έκανε. Με τις ευχές μου να ξανακλείσει. Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Αν είναι να μας δουλεύουνε!!! Ούτε το γιοφύρι της Άρτας να ήτανε… :razz:
tzoykas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Συμφωνώ και επαυξάνω!!! Αν είναι να μας δουλεύουνε!!! Ούτε το γιοφύρι της Άρτας να ήτανε… :razz: Έξω από το χορό, όλοι τραγούδια λέτε ... και μάλιστα παράφωνα ... Όλοι έχουμε τα παράπονά μας απο το fleamarket αλλά το αντιμετωπίζετε λες και σας βάλανε με το ζόρι να το χρησιμοποιήσετε. Είστε υποδείγματα χρηστών ... τι να πω ...
screwman Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Πάντως και τώρα κάτω είναι: Bad Gateway The proxy server received an invalid response from an upstream server.
getty Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Το ΦΛΕΑ θα στρώσει όχι γιατί το λέμε εμείς λίγοι που το υποστηρίζουμε και από αυτό το βήμα' date='αλλά γιατί το θέλουν και το υποστηρίζουν χιλιάδες κόσμου που δεν μπορούνε να τραβήξουν μια γραμμή και να τα σβήσουν όλα μονομιάς.[/quote'] Απ ότι φαίνεται χρειάζεται κάτι παραπάνω από την υπόστηριξη του κόσμου... Όσο γι αυτούς που εύχονται να κλείσει, απορία: Γιατί τόση χολή? Εντάξει είχε προβλήματα σε ορισμένους μπορεί να σπασε και τα νεύρα καμιά φορά αλλά τι να κάνουμε συμβαίνουν κι αυτά, να πέσουν να πεθάνουν δηλαδή?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Το πρωί λειτουργούσε, τώρα... Αύριο πάλι. Τι να πω...Η ιστορία πλησιάζει επικίνδυνα τα όρια του τραγέλαφου. Καλό θα ήταν να περιμένουμε λίγες ημέρες (εγώ θα έλεγα διάστημα ίσο με την περίοδο που το flea έμεινε off), πριν προβούμε σε σχόλια, ευχές κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.