Προς το περιεχόμενο

Fifa 2006...

UnderDoG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη τη φορά full version :razz: .Σήμερα το αγόρασα αυθεντικό.

Ειναι αρκετά διαφορετικό απ το demo όχι μόνο ως προς το menu αλλα και στο gameplay.

Έχει πάρα πολλά νέα στοιχεία ειδικά για κάποιον που την ψάχνει και στο managerιλίκι όπως αναβάθμιση scouter προώθηση προπονητών παικτών κτλ.

Ένα ωραίο στοιχείο ειναι οτι ανάλογα σε ποια θέση βάζεις τους παίχτες στο γήπεδο αυτόματα υπολογίζει αν έκανες την καλύτερη επιλογή και κατα πόσο μπορούν να συνεργαστούν μεταξύ τους και στο εμφανίζει ως τελικό νούμερο.

Έχει πάρα πολλά ακόμα που όποιος θέλει τα βλέπει.

Λοιπόν το συμπέρασμα μου χωρίς πολλά λόγια ειναι οτι πρόκειται για ένα ξεχωριστό,αρκετά ενδιαφέρον και πάνω απ ολα ΝΕΟ ποδοσφαιράκι.

Try it.

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παρολο που ειμαι fan του fifa και θεωρω οτι ειναι κατα πολυ βελτιωμενο, να παραθεσω ενα προβλημα που οι ανθρωποι της ΕΑ ηξεραν οτι υπηρχε στο demo αλλα... ξεχασαν να το φτιαξουν στην τελικη εκδοση του παιχνιδιου

http://footballcommunity.ea.com/forum/viewtopic.php?t=9913&highlight=wireless

υπαρχει ενα link στο thread που αναφερεται σε λυσεις που μπορουν να βοηθησουν.

Περιμενω patch ομως. Προς το παρον το παιχνιδι δεν ειναι playable

Δημοσ.

@theoritikos

Βγηκε χθες αλλα οποιος εχει wireless πληκτρολογιο ή ποντικι μαλλον δε θα το χαρει...

Προς το παρον ειμαι απ τους ατυχους

Δημοσ.

Pantws egw pou exw wireles pontiki kai keyboard,wireless gamepad,usb TV-Tuner,usb scanner,usb ektupwth kai aplo gamepad,den exei parousiasei kanena apolutos problhma.Oute sto demo alla oute kai sto kanoniko!!

Sumboulh:Update se olous tous drivers

Δημοσ.

emena pantos an kai exei merika kala stoixeia mporo na po oti den me poronei toso oso to champions league pou theoro korifaio san gameplay .mallon pire kai merika stoixeia apo pes i ea .

kai o tropos pou allazeis sistima einai aisxos , episis den vrika epiloges strategy . mipos katalave kaneis ti simenoun kati fotakia pou exei dipla sto skor kata ti diarkeia tou paixnidiou ? den mporo na do tin kourasi tou paikti kai mou tin spaei , den vlepeis se pia thesi paizei kathe paiktis otan pas na kaneis allagi , ka

perimeno champions league 2006

Δημοσ.

Κατά τη γνώμη μου το βελτίωσαν πολύ στα βασικά (όπως gameplay) αλλά τους ξέφυγαν κάποιες λεπτομέριες.

den mporo na do tin kourasi tou paikti kai mou tin spaei

den vlepeis se pia thesi paizei kathe paiktis otan pas na kaneis allagi

o tropos pou allazeis sistima einai aisxos

Γενικά τα μενού είναι πολύ δύσχρηστα. Για να βρω πως αλλάζω την τακτική της ομάδας είδα και έπαθα.

Αλλά αυτό που μου την έσπασε περισσότερο είναι πως όταν παίζεις σε "καριέρα" δεν σου επιτρέπει να παίξει άλλος χρήστης την αντίπαλη ομάδα. Αναγκάζεσαι να παίζεις πάντα με το PC.

Πάντως είναι ένα πολύ καλό (και διαφορετικό απ' τα προηγούμενα fifa) παιχνίδι και αυτό ακριβώς κάνει τα λάθη του πιο εκνευριστικά :grin:

Δημοσ.

Αυτα τα μενου στα options ειναι πραγματικά για λοβοτομημένους!

σε ολα τα παιχνιδια, οταν μπαινεις στις ρυθμισεις, πειραζεις οτι ειναι, πατας esc, esc και βγαινεις στο main menu.

sto fifa, κλικαρεις Back,

"do u wanna save?" , YESSSSSSSSSSS!!!! :-x

"do u wanna overwrite profile" ,(ποιο προφιλ ρε χάχα; επειδη αλλαζω το volume ή το χρονο ημιχρόνου, το βαζεις μαζι με τα saved games? αχρηστοι )YESSSSSSSSSSS!!!! :-x :-x

"options saved" OK!!!!!!!!! :-x :-x :-x

Δημοσ.

Ένας φίλος μου όμως με Pentium IV' date=' 2.6 GHz και κάρτα ATI Radeon 9200 Pro έχει πρόβλημα στα μενού. Με το που φορτώνει το FIFA δεν μπορεί να διαλέξει language γιατί από μόνο του κυλάει συνεχώς το μενού χωρίς αυτός να πατάει κανένα πλήκτρο. Για να μπει τελικά περιμένει πότε θα "περάσουν" από πάνω τα αγγλικά και πατάει στα γρήγορα enter. Και στα επόμενα μενού όμως το πρόβλημα συνεχίζεται. Ό,τι έχει βελάκι κινείται μόνο του και δεν μπορεί να επιλέξει ούτε ομάδα, ούτε τίποτα άλλο.

Προσοχή προσοχή παρακαλώ!!! Νομίζω πώς βρήκα την αιτία για το πρόβλημα που απασχολεί τόσο κόσμο. Κάποια συσκευή USB το FIFA την καταλαβαίνει σαν Joystick ή gamepad!!! Στο pc του φίλου μου αποσυνδέσαμε όλες τις USB συσκευές. Δεν έφταιγε ούτε εκτυπωτής, ούτε σκάνερ, ούτε webcamera. Το πρόβλημα ήταν στο USB καλώδιο του UPS! Μόλις το βγάλαμε τα μενού στο παιχνίδι λειτουργούσαν κανονικά και επιτέλους ο φίλος μου κατάφερε να παίξει FIFA 2006![/quote']

Αυτό για όσους έχουν πρόβλημα με τα μενού που "τρέχουν" μόνα τους. Το αίτιο είναι μια USB συσκευή, όχι κατ' ανάγκη πληκτρολόγιο ή ποντίκι (σε αυτή την περίπτωση χρησιμποιείστε ps2).

Δημοσ.

Έπαιξα το demo και θέλω να σημειώσω τα εξής:

1) Η μπάλα γλυστράει στο γρασίδι με καθόλου ρεαλιστικό τρόπο ενώ οι συρτές πάσες μοιάζουν να ακολουθούν ράγες τρένου.

2) Υπερβολικά τέλεια κοντρόλ σε πολλές περιπτώσεις

3) Προβληματικός χειρισμός (πάσες και σέντρες). Σημαδεύεις τον παίχτη πάνω δεξιά και η μπάλα πάει έξω. Ξέρω ότι έτσι είναι εδώ και χρόνια το FIFA αλλά πολύ απλά κακώς είναι έτσι.

4) Οι παίχτες αρνούνται να στρίψουν όταν τρέχουν (χωρίς να έχουν ανοίξει πολύ την μπάλα) σε σημείο που να αναρωτιέμαι αν έχει πρόβλημα το χειριστήριό μου

5) Οι παίχτες τρέχουν με το κεφάλι ψηλά, γυρίζουν κάποιες φορές πολύ απότομα να δούν δεξιά ή αριστέρα και το επαναφέρουν το ίδιο απότομα

6) Άσχημα ορισμένα animations (πχ το ψηλό πέταγμα της μπάλας από τον τερματοφύλακα με το χέρι)

7) Ορισμένοι παίχτες, πχ όταν η μπάλα βγαίνει κόρνερ, τρέχουν αλλού για αλλού, σαν χαμένοι.

8 ) Κακή - απότομη μετάβαση του παιχνιδιού σε συγκεκριμένα animations (πχ όταν αποκρούει την μπάλα ο τερματοφύλακας), όπως και στο NBA live

9) Οι παίχτες αλλάζουν (όταν αποφασίσουν να το κάνουν) πολύ απότομα κατεύθυνση (με ή χωρίς τη μπάλα)

10) Αίσθηση παιχνιδιού. Δεν κατάλαβαινα πότε και πως έμπαινε ένα γκολ. Δεν μου έκανε την παραμικρή εντύπωση, ειδικά όταν αυτό γινόταν με κεφαλιά (πρόβλημα ήχου; )

και τελευταίο και καλύτερο:

11) Παίχτες ΓΙΓΑΝΤΕΣ. Πολύ μου αρέσει να παίζω ποδοσφαιράκι με γίγαντες (ή σε γήπεδο για νάνους, όπως προτιμάτε). Την έκανε πάλι τη μ@λ@κί@ της η ΕΑ sports.

Συμπέρασμα από το Demo (το τονίζω).

1) Αν το παιχνίδι είναι όπως το Demo: Κάθε πέρισυ και καλύτερα, σε αντίθεση με ότι πιστεύουν κάποιοι.

2) Αν το παιχνίδι είναι διαφορετικό (καλύτερο ή χειρότερο) σε όλα τα παραπάνω σημεία: Απαράδεκτοι οι τύποι, ακόμα περισσότερο.

Δημοσ.

Fifa 2006 ? Παλι καλα που κατεβαζω το Pro 5 για Ps2 και θα εχω με κατι να ασχοληθω...απαραδεχτο ηταν μια ζωη οσο και να φτιαξει μια ζωη ενα μειον θα ειναι απο το Pes

Δημοσ.

Δέν είναι τόσο καλό όσο περίμενα...

Ασε που τα ρόστερ των ελληνικών ομάδων και οι θέσεις των παιχτών είναι αλλού για αλλού....

Δημοσ.

Xaxa, to dokimasame se forito pou to mono syndedemeno usb htan ta eswterika card readers. Guess what? Alokota menu. 8a prepei na xylosoume ta readers twra?!?!!

An kai exei anava8miseis apo ta proigoumena, pali PES mou fenetai 8a katalixw.

En anti8esi, h easports exei kanei symantikh veltiwsh sto fifa manager 2006 (prwin total club manager). Axizei th prosoxh apo tous managerofilous.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...