s-11 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 apo to demo pou exw pai3ei ontws ka8e xrono beltiwnetai alla oxi opws to pes.o monos tomeas pou tou rixnei tou pes einai ta grafika kai o hxos.sta ypoloipa 8elei polyyyy douleia akoma.
kirileman Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μα τι πολύ δουλειά; Άπειρη δουλειά. Η μόνη βελτίωση που είδα ήταν το σουτ. Έκανα κάποια σουτ που επιτέλους δεν ξεπερνούσαν την ταχύτητα του ήχου και δεν είχαν την ακρίβεια υπερόπλου (κρίμα γιατί πολύ μου αρέσουν να βάζω γκολ από το κέντρο.....)Στο επόμενο θα φτιάξουν τις πάσες, στο μεθεπόμενο τα κοντρόλ, στο παραμεθεπόμενο το Α.Ι, και πάει λέγοντας. Όρεξη να χουμε.
s-11 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 an to pes proseksei ligo tis leptomeries 8a papsei na bgainei fifa
lazaross Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 παντως το pes σαν φιλοσοφια δεν μου αρεσει καθολου.. δυσκολος χειρισμος και δυσκολο μενου.. για να παιξεις ενα φιλικο και να κανεις ολες τις ρυθμισεις θελεις ενα τεταρτο!
s-11 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 nai alla to fifa se mia bdomada (kai poly lew) ginetai toso paidiko pou den exei nohma na paizeis,kammia dyskolia kanenas realismos
Prof_Chaos Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2005 εγώ αυτό που ξεχώρισα είναι η ατμόσφαιρα και ο ήχος που είναι εκπληκτικά..Είναι το μόνο σημείο που το FIFA2006 αφήνει το PES5 αρκετά πίσω.Στα υπόλοιπα είδα αρκετή βελτίωση.Σε γενικές γραμμές το FIFA2006 φέτος είναι ενα αρκετά καλό παιχνίδι.
tromeros dennis Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 καλησπερα! δεν θελω να σας διακοπσω, sry που το κανω :?: , αλλα παρουσιαστικε ενα προβλημα με το usb-keyboard μου. οταν ανοιγω το παιχνιδι, το μενου ειναι σαν να κραταω συνεχια ενα απο τα βελακια πυεσμανα... ενο με "κανονικο" ps/2 keyboard δουλευει μια χαρα. Απο'τι ακουσα δεν ειναι και σπανιο φαινομενο αυτο το προβλημα, εχει καποιος καμια πληροφoρεια σχετικα μ'αυτο?!
s-11 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 mou to ekane kai mena otan exei balei mouse se usb dokimase na baleis to keyboard sto ps/2 me to antaptoraki kai 8a ly8ei to problhma amesws
Sadako Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά σε όλους που....εχμμ..αγόρασαν το παιχνίδι.. Πόσα CD είναι? Ή μήπως βγαίνει μόνο σε έκδοση για DVD??
Wintermute23 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Yparxoun duo ekdoseis Mia se DVD kai mia se 4 CD
Sadako Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Τόσο μεγάλο?? Τουλάχιστον το δικαιολογεί η ποιότητα του? Έστω και με τις γνωστές ατέλειες.. Το 2004 που ήταν το τελευταίο που έπαιξα, μετά απο λίγο καιρό έπαιρνα τις πιο χάλια ομάδες και κέρδιζα τη Ρεάλ..
Prof_Chaos Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 mou to ekane kai mena otan exei balei mouse se usbdokimase na baleis to keyboard sto ps/2 me to antaptoraki kai 8a ly8ei to problhma amesws απο μέρα σε μέρα βγαίνει το official patch που θα το λύσει το πρόβλημα μια και καλή.Οπως και το πρόβλημα με τις ρυθμίσεις των κουμπιών του keyboard και gamepad που ΔΕΝ σώζονται..
random Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Τόσο μεγάλο?? Τουλάχιστον το δικαιολογεί η ποιότητα του? Tα data και τα γραφικά πιάνουν πανω-κατω τον ιδιο χωρο με τα 2004/5, απλά εχουν βγάλει το ιδιο πακέτο cd/dvd για όλες τις χώρες, οπως ηταν περσι το pes4. οποτε εχει μεσα περιγραφή σε 5 γλώσσες (200 mb καθε μια), και μενου σε δεν ξερω πόσες. μονο τα τραγουδακια των κερκιδων πιανουν 500 mb . Συν κατι τεραστια βιντεο, αλλα καλά ( φασεις απο πραγματικο ποδοσφαιρο, και απο παλιες εκδοσεις Fifa 1994-2004), και αλλα μάπες (preview NBA 2006). ετσι μαζευεις 1 dvd :grin: , kai oxi full. 3.5 Gb φτανει.
ntsili Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν guys έχω και εγώ το πρόβλημα με τα "ιπτάμενα menu"... Διάβασα το thread που υπάρχει στο post#2 και ειλικρινά τράβηξα τα μαλλιά μου!!! Ένα θα πω, ΕΛΕΟΣ μια μεγάλη εταιρία σαν την EA να έχει κάνει τέτοιο απαράδεκτο λάθος. Και σιγά μην αρχίσω να κάνω disable τα devices μου μέχρι να δω τι φταίει... Και μετά σου λένε να αγοράζεις τα παιχνίδια original... (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι το κατέβασα με το Azureus)
chill Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2005 Έχει βγει patchακι που διορθώνει το πρόβλημα και είναι 6mb περίπου αν θυμάμαι καλά. Ανυπομονώ για το πότε θα βγεί στην αγορά παιχνίδι για το οποίο δεν θα βγει κανένα patch. Ονειρεύομαι το ξέρω αλλά λέμε. Λες και είναι υποχρεωμένος ο κάθε πελάτης να κατεβάζει από το net patches κάθε λίγο και λιγάκι. Και για όλα αυτά μας ζητάνε στην ξεφτύλα 50 ευρώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.