Προς το περιεχόμενο

Fifa 2006...

UnderDoG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παράξενο. είχα την εντύπωση, απο παιδιά που ξέρω και φίλους, ότι οι περισσότεροι Έλληνες και Ευρωπαίοι παίζουν σοβαρά ποδοσφαιράκια, όπως το Pro Evolution Soccer που δίνουν προτεραιότητα στο gameplay και στο ρεαλισμό, παρά στα καρτουνίστικα γραφικά. κατέβασα...εχμ, αγόρασα το Fifa 2006 και το έβγαλα μετά απο δύο μέρες.

τέλος πάντων, απλά είχα μια διαφορρετική εντύπωση και βλέπω πολύ ενδιαφέρον για ένα όχι και τόσο καλό παιχνίδι. και μην μου αρχίσετε τα περι αδειών χρήσης ονομάτων ομάδων και παιχτών, και τις περισσότερες επιλογές ομαδών. ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ!!!!

:P

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παράξενο. είχα την εντύπωση, απο παιδιά που ξέρω και φίλους, ότι οι περισσότεροι Έλληνες και Ευρωπαίοι παίζουν σοβαρά ποδοσφαιράκια, όπως το Pro Evolution Soccer που δίνουν προτεραιότητα στο gameplay και στο ρεαλισμό, παρά στα καρτουνίστικα γραφικά. κατέβασα...εχμ, αγόρασα το Fifa 2006 και το έβγαλα μετά απο δύο μέρες.

Και εγώ μια από τα ίδια! Παρότι είμαι fan του PES είπα "να δω τί παίζει με το

τελευταίο Fifa"... Εννοείται ότι το bug ήταν η χαριστική βολή...

Δημοσ.

Καρτουνίστικα γραφικά το FIFA; Μην λέμε ότι θέλουμε. Μπορεί μόλις το βλέπω να ξερνάω (για τους γνωστούς λόγους), αλλά τα γραφικά του είναι άψογα.

Δημοσ.
Έχει βγει patchακι που διορθώνει το πρόβλημα και είναι 6mb περίπου αν θυμάμαι καλά.

Έψαξα, αλλά δεν βρήκα κάτι... ξέρει κανείς κανένα link?

Δημοσ.

Ki egw idi to ehw kanei unistall!

Kala 10 hronia i EA de mporei na ftiaxei 5 pragmatakia (Akoma o termatofilakas kilaei i mpala mposta tou kai de skibei na tin piasei den iparhei kaneis giro tou)!

Irthe to pes htes pou iha paragilei kai twra kaigome sto ps2!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...