naftis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά καλησπέρα σας, Προσπαθώντας να ρυθμίσω τον ήχο στο laptop μου, δεν βρίσκω την ανάλογη επιλογή στα windows. Κάνοντας κλικ στο σχετικό εικονίδιο, το είχα κάνει send to desktop, το μήνυμα είναι "windows is searching for sndvol32" to locate the file youself, click browse" φυσικά δεν βρίσκω το προγραμμα. Μήπως μπορει κανεις να βοηθήσει παρακαλώ? Χαιρετισμούς Ναύτης.
d1m1tr1s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Για να το επαναφέρεις ένας εύκολος τρόπος είναι να το περάσεις από το cd των windows. Για να το κάνεις αυτό πρέπει αφού βάλεις το cd των windows να μπεις στο φάκελο i386 με command prompt. Έτσι άμα C: o σκληρός σου και D: το cd drive θα γραψεις: d: cd i386 expand -r sndvol32.ex_ c:\windows\system32
naftis Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Σε ευχαριστώ d1m1tr1s. Πως έφυγε από το σύστημα? Γιατι δεν βλέπω την "volume control" στα programs? Επειδή είμαι εκτός έδρας και δεν έχω το cd μήπως υπάρχει άλλος τρόπος ? Πάντως σε ευχαριστώ.
d1m1tr1s Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο... Ίσως με το να αφαιρέσεις την κάρτα ήχου από το device manager και να κάνεις reboot για να επανεγκατασταθεί αλλά φοβάμαι πως θα σου ζητήσει και πάλι το cd.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.