Shenlog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά γνωρίζετε κανένα προγραμματάκι για να κάνω προσκλήσεις για βαπτίσεις;
Shenlog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Έχω το Corel Draw Grafic Suit 12 αλλά δεν έχει τις επιλογές που είχε ένα παλιό πρόγραμμα τις Corel.
NiCkReD Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 φυσιολογικα θα τις εχει, αλλα με αλλον τροπο/ονομα! ποια επιλογη ψαχνεις?
MariaTs. Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Κάθε είδους πρόσκληση θα τη φτιάξεις με το CorelDRAW. Σου προτείνω να αποκτήσεις την 10η έκδοση καθ'ότι η 11 και η 12 κάποια εργαλεία του 10 δεν τα έχουν. Κι αν τα βρεις δεν σε βοηθάνε στην δουλειά σου για να κάνεις διάφορους σχεδιασμούς. Στο σημειώνω αυτό γιατί κι εμείς με αυτό το πρόγραμμα φτιάξαμε τις προσκλήσεις του γάμου μας και γλυτώσαμε πάμπολα χρήματα! :wink:
Highlander Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μπορείς να τις φτιάξεις σε οποιοδήποτε σχεδιαστικό πρόγραμμα όπως το Corel, Photoshop ή ακόμα και Word, PowerPoint. Πριν παντρευτώ είχα ψάξει και είχα βρει αρκετά στο google και μπορώ να πω ότι η πρόσκληση που έφτιξα είχε επιτυχία. Στις 30/10 βαφτίζουμετο γιό μας και ήδη έχω φτιάξει μία πρόσκληση, πάλι με αναζήτηση από το google. Αν βρω χρόνο μέσα στην ημέρα, θα δώσω screenshots.
Shenlog Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Highlander κατ' αρχάς να σας ζήσει. Κι εγώ για βάπτιση την θέλω. Μάλλον θα κάνω κάτι με το Photoshop πάνω σε κανα κινούμενο σχέδιο. Αν σου είναι εύκολο θα ήθελα να δώ πως έκανες την πρόσκληση για την βάπτιση για να πάρω καμια ιδέα. Αν θές στείλε την με pm.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.