GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Παιδιά έχω ένα πρόβλημα με τα Mp3 μου...Το εικονίδιο των Mp3 κανονικά θα έπρεπε να είναι η μικρογραφία του winamp ή η μικρογραφία του windows media player....όμως εμένα μέτά απο το format μου βγάζει μικρόγραφία αντί για αυτά που έιπα πιο π.ανω.. ένα εικονίδιο άσπρο άσχετο..όπως βγάζει σε προγράμματα που δεν έχουνε πρόγραμμα να ανοίξουνε...! Τώρ5α δεν ξέρω πως να σας το εξηγήσω γιατι το είπα μπερδεμένα...μπορείτε να με βοηθήσετε έτσι ώστε να φαίνονται με κανονική μικρογραφία?!
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ναι κανονικα ... ανοιγουν ολα με WinAmp απλα σαν εικονιδια εμφανιζονται σαν αγνωστο προγραμμα....
Italos20v Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Dokimase na kaneis uninstall to winamp kai ksana install meta
androu Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 και εμένα μου το έκανε μετά απο την εγκατάσταση του nero αλλά ανοίγουν
xaotikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μια μεταφορά στο software Πήγαινε σε έναν φάκελο πάτα Tools->folder options-> File types βρες τα mp3, διάλεξέ τα, πάτα advanced και διάλεξε εικονίδιο από το φάκελο του winamp.
comfuzio Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 mesa apo to idio to winamp exei dunatotita na dialekseis ti eikonidio tha exoun ta mp3 sou alla kai oi play lists sou!
nitro-gun Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Den nomizw na exeis kapoio provlima n kapoio mperdema exei ginei ,vasika epilekse ena tetoio arxei pou les kai kane open with.. kai epelekse to winamp ,episis tsekare kai apo katw tin epilogi pou leei "oti ta arxeia tetoiou tipou na anoigoun panta me to winamp, an den petixei auto ksanaegkatestise to winamp
xaotikos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Αφου τα ανοίγει το winamp γιατί να το βγάλει? Απλά το εικονίδιο έφαγε φρίκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.