rafraf24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα, Δυστηχώς αναβάθμισα από VIA K8T800 Pro σε NFORCE4 (ΜSI K8N NEO4 Platinum). Επίσης πήρα την Asus 7800GTX. Λέω δυστηχώς, γιατί: Η Δορυφορική κάρτα hauppauge win tv dvb-2 καθώς και η Hauppauge win tv pvr 350, έχουν πολύ κακή ποιότητα απεικόνησης σε overlay mode (Σαν φαινόνενο pixelise) σε σημείο που να είναι αδύνατη η παρακολούθηση. Επίσης όσες κάρτες βίντεο που βασίζονται σε overlay για την απεικόνιση και αν δοκίμασα είτε κόλλαγαν είτε δεν έδειχναν καν εικόνα. Δοκίμασα 4 διαφορετικούς forcewar (77.77, 78.01, 78.03, 81.33) και διαφορετικόυς nforce4 drivers, καθώς και να βάλω τις κάρτες σε διαφορετικό Pci Slot αλλά δεν έγινε τίποτα. Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο Internet βρήκα ότι πολλοί χρήστες είχαν παρόμοια προβλήματα με tv tuner, κάρτες βίντεο και δορυφορικές. Το πρόβλημα πιθανών οφείλετε στην χαμηλή ροή δεδομένων από τον pci-e δίαυλο και στην μη επαρκή τροφοδοσία με ρεύμα στα pci slots. Τα σχόλια δικά σας...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 ax ax ax...kai sto legame na pareis Mac den akouges apo ekei kai pera no commento
jimbrav Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 na prostheso kai ego me mia eksoterikh karta tv tis pinnacle tin pctv deluxe. den ksero epeidh einai eksoterikh alla olo kolaei kai xreiazetai restart. ston palio forhto poy eixa toshiba doyeleye poli kala. tora ston dektop ypologisti me mitriki gigabyte kai nforce chipset den doyleyei !!!!!!! ti na po? tsamba ta 250eur....
rafraf24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Πιθανών να οφείλετε σε αυτή την ασυμβατότητα του Chipset, από όσο γνωρίζω η deluxe δεν χρησιμοποιεί όμως μέθοδο overlay για να παίξει, οπότε ίσως είναι κάτι άλλο. Την είχα κι εγώ αυτή παλιότερα και με είχε παιδέψει πολύ. Με αυτή την μητρική αυτομάτως μου αχρηστεύτηκε η δορυφορική και η κάρτα βίντεο...
Merlin_o_magos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Episis na prostheso kai go oti h skystar2 pou eixa pari den douleve me tipota...Den edine eparki reyma stin pci me apotelesma na min mporousan na odigithoun ta LNB sto piato kai na min exo sima...
Shenlog Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Κι εγώ που έχω μια Gigabyte Nforce 4 στην PCTV Pro μου είχε ένα γραφικό... Σκατά κι απόσκατα με τα συγχωρήσεως κιόλας.
rafraf24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Στην δικιά μου την nexus-s η εικόνα είναι χάλια, σαν να έχει μπεί εφέ Pixelate είναι. Επίσης όταν κάνω editing στο Premiere με την κάρτα βίντεο, όταν πατήσω Play κατευθείαν κολλάει όλο το pc...Απαράδεκτο για την Nvidia να κυκλοφορήσει chipset με τέτοιο bug...
jimbrav Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Πιθανών να οφείλετε σε αυτή την ασυμβατότητα του Chipset, από όσο γνωρίζω η deluxe δεν χρησιμοποιεί όμως μέθοδο overlay για να παίξει, οπότε ίσως είναι κάτι άλλο. Την είχα κι εγώ αυτή παλιότερα και με είχε παιδέψει πολύ. Με αυτή την μητρική αυτομάτως μου αχρηστεύτηκε η δορυφορική και η κάρτα βίντεο... pantos mia pali eksoteriki karta tv : play tv tis pixel view doyleyei poly kala. ti na po??....
rafraf24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Aν βάλεις εσωτερική τότε απλά δεν πρόκειτε να δείξει καλά...
kostasbm Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 εγω εχω τη skystar 2 αλλα σημα παιρνει loopthrough απο το δορυφορικο δεκτη και δεν εχω προβληματα ρευματος
TheoKent Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 για δοκίμασε και λίγο την lite έκδοση του Chris-TV στο http://www.chris-tv.com/ Επιτρέπει και την αλλαγή τρόπου εμφάνισης, υποστηρίζει εκτός του overlay, και VMR-9 (Video Mixing Rendering που υποστηρίζεται πλήρως απο το DirectX 9) Πες μας αν γίνεται τίποτα... ;-)
billpeppas Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 @rafraf24 Έχεις κάνει αυτό εδώ ??? http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=115653
rafraf24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Ναι, δεν έχει να κάνει με τα χρώματα, αλλά εμφανίζει παραμορφωμένη εικόνα, με πολλές γραμμές και σκιές σαν να αφήνει "υπολλέιματα"
sotos65 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Πάντως στο faq των νέων driver 4.3.2 της skystar2 το λέει ξεκάθαρα: "Question: Are there any known compatibility issues in combination with main boards, which are based on the nVidia nForce 4 chipset? Answer: Currently we know, that our PCI cards are not compatible to most main boards, which are based on the nVidia nForce4 chipset."
rafraf24 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 To ίδιο και στις hauppauge. Ακόμα και οι αναλογικές της κάρτες δεν είναι συ,βατές με το nf4. Τι να πω.. Μου θυμίζει παλαιότερες εποχές όταν είχα πάρει την miro media pc tv Και το motherboard δεν υποστήριζε καθόλου overlay. Αν είναι δυνατόν για μια εταιρεία που ειδικεύετε στα γραφικά να βγάλει chipset με τέτοια προβλήματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.