Προς το περιεχόμενο

Δυσεπιλυτο προβλημα

flyer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Ενεργοποιησα το automatic log on σε ενα απο τους λογαριασμους που διατηρω στο pc(ο συγκεκριμενος λογαριασμος δεν εχει δικαιωματα admin).Το προβλημα ειναι οτι τωρα στο,user accounts δεν εμφανιζονται οι υπολοιποι λογαριασμοι,ουτε υπαρχει η επιλογη switch user πουθενα(ουτε στην εκκινηση με ρωταει ) με αποτελεσμα να ειμαι αποκομμενος απο τον κανονικο λογαριασμο μου(αρχεια,mails,favotites κλπ).Με τη χρηση της εντολης control userpasswords2 (απο start/run) εμφανιζεται ο λογαριασμος administrator ζητωντας το αντοιστιχο pass.Το κακο ειναι οτι ουδεποτε εχω ορισει pass και το "κενο" δε λειτουργει(αλλα και οποιοσδηποτε αλλος λογαριασμος τοποθετηθει στα αντοιστιχα πεδια) .Υπαρχει καποια εντολη που να εμφανιζει ολους τους λογαριασμους ακομα κι αν δεν εμφανιζονται στο "user accounts";Μπορει καποιος να μου προτεινει κατι αλλο βγαζωντας με απο τη δυσκολη θέση(και γλυτωνοντας με απο το format);Tο pc τρεχει xp prof. sp2

solved

Δημοσ.

Λογικά αν μπεις σε safe mode θα σου δώσει το δικαίωμα να κάνεις login όπως θέλεις και να το αλλάξεις αυτό.

Για να μπεις σε safe mode θα πρέπει να πατήσεις το F8 λίγο πριν βγει η πρώτη οθόνη φόρτωσης των Windows. Θα σου βγάλει ένα μενού επιλογών από όπου θα διαλέξεις το "Safe Mode".

--edit--

τώρα είδα ότι το κατάφερες!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...