rasmi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Είναι πάρα πολλά,αλλά επειδή η ώρα είναι 6:19...θα σας τα πω το απόγευμα!Πρέπει να πάμε και στη δουλειά!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 ??? prospatho na katalavo to noima pigene http://www.kithara.vu kai kane search me tin leksi egoismo 63 apotelesmatakia (ps: mono explorer)
rasmi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Λοιπόν ας ξεκινήσουμε... ''όπου ο εγωισμός κι ο χωρισμός''Φ.Νικολάου, ''Εγωισμός''Κ.Στανίση, ''Εγωιστή μου''Μ Κεφάλα, και τόσα άλλα ακόμα!!!!! Όμως αν ο εγωισμός είχε πρόσωπο,σίγουρα θα είχε το δικό σου! ΝΑΙ,για σένα το λέω... Καλά το κατάλαβες!!!! Όλο αυτό το ΤOPIC είναι για σένα!!! ....ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟΥ??????
BROWNEYES Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 "Είσαι εγωίστρια" - Κώστας Κόλλιας, "Εγωισμός" - Γιάννης Πλούταρχος, "Το πείσμα κι ο εγωισμός" - Στέλιος Καζαντζίδης, "Τρελός εγωισμός" - Σταμάτης Γονίδης, "Ο εγωισμός σου" - Γιάννης Κόλλιας, "Καθαρός εγωισμός" - Τριαντάφυλλος, "Παλιοεγωισμέ μου" - Σταμάτης Γονίδης, "Εγωίστρια Καρδιά" - Ζαφείρης Μελλάς, "Εγωιστής" - Στράτος Διονυσίου Πάμε παιδιάααα....!!!!!!!
Dark_son20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 alous tous pianei to kalokairi...alous tou fthinoporo malon...
funkyshit Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 tha ftiaksw kai egw topic...posa tragoudia kserete pou exoun mesa thn leksh "akyro"?
rasmi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Mην γίνεστε κακοί!!!Απλώς προσπαθώ να δείξω σε κάποιο...''φιλαράκι''μου, --με λίγο πρωτότυπο τρόπο το ομολογώ-- πως ο εγωισμός δεν είναι και ότι το καλύτερο... Kαι ο καλύτερος τρόπος ήταν το site του ''insomnia'' (Τo θεωρρώ κορυφή...και όχι μόνο εγώ)!, στο οποίο είμαστε κολλημένοι fun και οι δύο... Ελπίζω να με καταλάβετε!!! ...Kisses...Eri...
rasmi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 '''tha ftiaksw kai egw topic...posa tragoudia kserete pou exoun mesa thn leksh "akyro"?'''= Όταν το φιάξεις θα σου απαντήσω.....εδώ είναι άλλο topic....HELLOOOOOOOOOO!!!(Πλάκα κάνω)..kisses...Eri...
DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 rasmi, ok, δεκτόν αυτό που λες, αλλά δε θέλω να γίνει το forum ραδιοφωνικός σταθμός με αφιερώσεις καψουροτράγουδων και άλλων. Θέλω να σου πω ότι ένα topic αρκεί, τα υπόλοιπα τα βρίσκω περιττά. Έχω δεχθεί διαμαρτυρίες πολλών χρηστών, αλλά δε μπορώ να τα κλείσω εφ' όσον υπάρχει μια Α συμμετοχή.
ANEMOS-V Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 EGO de eime egoistis...ego,ego...ego..ego ego !
rasmi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 rasmi,[/b'] ok, δεκτόν αυτό που λες, αλλά δε θέλω να γίνει το forum ραδιοφωνικός σταθμός με αφιερώσεις καψουροτράγουδων και άλλων. Θέλω να σου πω ότι ένα topic αρκεί, τα υπόλοιπα τα βρίσκω περιττά. Έχω δεχθεί διαμαρτυρίες πολλών χρηστών, αλλά δε μπορώ να τα κλείσω εφ' όσον υπάρχει μια Α συμμετοχή. Αν νομίζετe πως ---υποβιβάζω---το forum δεν έχετε παρά να ''με κλείσετε'' όπως λέτε...για να σταματήσουν να σας ..''ζαλίζουν''εξ'αιτίας μου και για να ''πάψουν''και οι διαμαρτυρίες των''ενοχλημένων''χρηστών!!!Ότι έγραψα δεν το έκανα κακοπροαίρετα,απλά πέστε πως παρασύρθηκα λιγάκι παραπάνω...νιώθοντας ενθουσιασμό,βλέποντας τους χρήστες του---ομολογουμένως---ΦΟΒΕΡΟΥ site σας,να απαντούν με τόσο χιούμορ,στις ''χαζές''αν θέλετε ''ερωτήσεις'' μου!Και πάλι συγνώμη,που σας έφερα τόση αναστάτωση και που...για μια στιγμή νόμισα πως ήμουν...σπίτι μου!!!...Kisses...Eri...
Xvipes Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 http://www.mplampla.gr/ sorry an thewrithei spam :/
rasmi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Σ'έυχαριστώ...XVIPES...είπαμε?....είσαι πολύ καλός...?..αλλά..άσε,τίποτα...γιατί θα τα κάνω πάλι...θάλασσα...μαντάρα....σαλάτα...κι ένας Θεός ξέρει ακόμα τι!!!Έχασα τον...''φίλο'' μου ή ''μωράκι''όπως συνήθιζα να τον λέω,μην χάσω κι εσάς!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.