moutro20 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 re paidia exw kanei rma request stin plextor aptin kiriaki to mesimeri kai mexri twra i moni apantisi pou exw parei einai to e-mail pou stelnei automata meta apo ligo pou leei oti exoun parei to rma request mou.ti mporw na kanw???episis ektos apto rma request prepei na steilw kai antigrafo apodeiksis i tipota tetoio???
mihalakis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 kai tis 3 fores pou xreiasthke na allakso plextor ego kai kapoioi filoi mou, steilame to rma kai lavame apanthsh poli grhgora (mesa se kapoies ores sigkekrimena).Sto kouti evaza kai mia fototipia ths apodeikshs, an kai tis perissoteres fores isos kai na mh xreiazetai apo th stigmh pou to mihanima sou exei kataskevastei prin prosfata (dld mexri 2 xronia afou kai tosh einai h eggiisi).Sou stelnoun mail me ta thlefona ths dhl, thn perneis thlefono les kati noumerakia pou sou stelnei h plextor, kai erxontai sto spiti sou kai mazevoun to kafthri sou.thimamai se 3 meres eixe paei velgio kai irthe piso.Malista den eixa zitisei episkevi, alla antikatasthash.Genika to service tous htan apsogo xoris ipervoles. Mhpos xreiazetai na ksanasteileis rma request?
EPa Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δεν εξηγεί το site τη διαδικασία; Σε αντίστοιχη περίπτωση στη western digital, κάνεις το rma request, παίρνεις το νούμερο, στέλνεις το προϊόν (δίσκος στην προκειμένη περίπτωση) φροντίζοντας να είναι εμφανής ο αριθμός rma στη συσκευασία που φτιάχνεις, και περιμένεις..
wert Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 re paidia exw kanei rma request stin plextor aptin kiriaki to mesimeri kai mexri twra i moni apantisi pou exw parei einai to e-mail pou stelnei automata meta apo ligo pou leei oti exoun parei to rma request mou.ti mporw na kanw???episis ektos apto rma request prepei na steilw kai antigrafo apodeiksis i tipota tetoio??? Μαζί το κάναμε μάλλον το rma :-P Εγώ ζήτησα αντικατάσταση :grin: γιατί έχω το PX 708A με το γνωστό πρόβλημα κάποια στιγμή να μην διαβάζει τα CD. Στη φόρμα που συμπλήρωσες έβαλες σωστά το S/N ; Eμένα μου ζήτησαν να τρέξω το προγραμματάκι plexinfo και να τους το στείλω με mail σαν επισύναψη το αρχείο..... Ολα πήγαν καλά και μου απάντησαν ότι ήδη μου έχουν στείλει άλλο με την DHL και μου έδωσαν και link από την courier για να παρακολουθώ την κίνηση του δέματος :-P Οσο για το παλιό μου είπαν να το κρατήσω κάνα δύο εβδομάδες ακόμα και αν δεν μου το ζητήσουν τότε μπορώ να το κάνω ότι θέλω :grin: Και όλα αυτά έγιναν πάνω που παρακαλούσα να χαλάσει γιατί σε δύο μήνες έληγε η εγγύησή του :grin: και χάλασε Μπράβο μπράβο και πάλι μπράβο στους εκεί στην plextor
wert Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Και είναι και ταχύτατοι. Σήμερα ήρθε εδώ με ACS. Μόνο που εγώ δεν είμαι σπίτι μου την ημέρα και έτσι δεν με βρήκαν και θα πάω αύριο να το πάρω. Θα σας πω τι μου στείλαν αν το θυμηθώ. :wink: Διέσχισε λοιπόν την Ευρώπη και ήρθε εδώ. Και ένα δεματάκι που περιμένω από την Αθήνα ακόμα αγκωμαχάει να έρθει .... Αυτό ταχυδρομικός (ΕΛΤΑ). Σε χελώνα τα φορτώνουν εδώ; :?
wert Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2005 wert τελικά τι σου έστειλαν? Ενα καινούργιο PX 708A :razz:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.