Προς το περιεχόμενο

The Insomnia Firefox extension! (beta)

random

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γίνεται με κάποιο τρόπο τα νέα μηνύματα μας (αναζήτηση μηνυμάτων μου) να τα βγάζει σαν ''θέματα'' και όχι σαν ''μηνύματα''?

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Γίνεται με κάποιο τρόπο τα νέα μηνύματα μας (αναζήτηση μηνυμάτων μου) να τα βγάζει σαν ''θέματα'' και όχι σαν ''μηνύματα''?

αυτες τις 2 αναζητήσεις δεν τις έφτιαξα εγώ. ειναι έτοιμες μεσα απο το φόρουμ, αν πας στο προφίλ ενος χρήστη θα δεις τα 2 λινκ: "Αναζήτηση μηνυμάτων απο τον/την χχχχ" kai "Βρείτε όλα τα θέματα που ξεκίνησε ο/η χχχχ".

Απλά μεσα απο το extension αποθηκέυεις το δικό σου χχχχ για να γίνονται τα search επι των δικών σου post. θα ληφθει υπ 'οψη. επιλέξτε "Παρακολούθηση θέματος , αμεση ειδοποίηση με mail" για να μαθετε οταν θα έχουμε νεώτερα εδώ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το google toolbar γιατί δεν υποστηρίζει μετάφραση σε Αγγλικά από άλλες γλώσσες, πχ Γερμανικά?

Επίσης πως μπορώ να μεταφράσω στα Αγγλικά ή στα Ελληνικά ολόκληρα site με το google toolbar... ?

Ή αν υπάρχει κάποιο άλλο εργαλείο για σωστή μετάφραση λέξεων σε ιστοσελίδες ή ολόκληρων σελίδων καλό είναι να το μάθω κ γώ! ( Διάφορες γλώσσες σε Αγγλικά ή ελληνικά)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η σελίδα δεν ανακατευθύνει σωστά

Υπέρβαση του ορίου ανακατεύθυνσης για αυτό το URL. Η φόρτωση διακόπηκε.

* Αυτό μπορεί το πρόβλημα να προέρχεται από την απενεργοποίηση ή την άρνηση cookies.

3erei kaneis ti einai auto?to bgazei se mia mono sugkekrimenh istoselida.

p.s: sorry pou postara edw to problhma mou.eimai kainourios k dn 3erw akoma to forum :P

Δημοσ.

News:

18 / 12 / 2007 version 3.0 :

1. Συμβατό έως και με Firefox 3.0 (δοκιμάστηκε με beta1)
  2. My Posts: Αναζ.Μηνυμάτων μου: αποτελεσματα σε μηνύματα
  3. Topics I posted: Αναζ.Θεμάτων μου: αποτελεσματα σε θέματα που συμμετείχα
  4. My Topics: Αναζ.Θεμάτων που άνοιξα
  5. ανανεωμένο About box :-D
  6. Αναζήτηση στο insomnia.gr μέσω Google (χρήσιμο για αναζητηση με 3 γράμματα)
  7. Αναζ.Μηνυμάτων Χρήστη: μας ρωτάει ενα username και ψαχνει για μηνύματά του.

to zip εγινε ξανα Upload με μια μικρη διόρθωση, κατεβαστε το insomnia_forum_menu-3.0A-fx.zip

Δημοσ.

Νέα Άφιλτρα :)

Χαχαχαχαχα! Καλό αυτό! :-D

Έχει γίνει πολύ καλή αυτή η επέκταση. Πολύ ωραίες δυνατότητες. Μπράβο, random!

Σε Fx 3, τελευταίο nightly build, δουλεύει μια χαρά.

Το μόνο που εξακολουθεί να μη μου αρέσει είναι το λογότυπο, που έχει χαμηλή ανάλυση και πιξελιάζει. Έκοψα λοιπόν το κεφάλι από το καινούργιο ανθρωπάκι και έκανα αντικατάσταση:

insomniafxextrandomlogoom8.png

insomniafxextensionrandmv4.png

:-D

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παρατήρησα κάτι περιέργο και είπα να σας το αναφέρω: όταν πάω Insomnia Toolbar -> Νέα Μηνύματα μου εμφανίζει όλα τα θέματα που είχαν νέα μηνύματα από όλα τα subforums. Όταν όμως πηγαίνω στα νέα μηνύματα από την σελίδα του insomnia, τα θέματα του Μπλα Μπλα που είχαν νέα μηνύματα δεν εμφανίζονται! Κάνω κάτι λάθος, πρέπει να ρυθμίσω κάτι ή ανακαλυψα bug; :-)

Και κάτι άλλο: Όταν πατάω check for updates στα Add-Ons, γιατί δεν μου εμφανίζει ότι έχει update για το insomnia toolbar; Μόλις παρατήρησα ότι έχω την έκδοση 2.1 και εσείς εδώ συζητάτε για την 3 !!!!

Δημοσ.
όταν πάω Insomnia Toolbar -> Νέα Μηνύματα μου εμφανίζει όλα τα θέματα που είχαν νέα μηνύματα....

και το extension, και το forum εχουν αλλαξει στο θεμα "νεα post"

βαλε την ver.3.0 που εχει διάφορες νέες επιλογές.

θα πατάς "αναζήτηση->νέα άφιλτρα" για όλα

ή "αναζήτηση->νέα μηνύματα (default)" για την αναζητηση οπως την κάνει το φορουμ (εξαιρεί μπλα-μπλα, και ισως κανα 2 ακόμα)

Και κάτι άλλο: Όταν πατάω check for updates...

το αυτοματο update δεν δουλεύει.

επέλεξε "παρακολουθηση θεματος" σε αυτο το τοπικ, ωστε οταν εχουμε νεα replies, να σου ερχεται mail. προς το παρον δεν γινεται κατι καλυτερο.

όταν βγει ο Firefox 3.0 final, και αν δεν προκυψει καποιο προβλημα με το extension, θα το ανεβασω στο mozilla.org

Δημοσ.
βαλε την ver.3.0 που εχει διάφορες νέες επιλογές.

πώς ακρβώς εγκαθιστώ το αρχείο που κατέβασα από το link σου;

edit: το ερώτημα απαντήθηκε με pm. Ευχαριστώ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...