evangel23 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 As arxisoume ena tragoudi pou tha einai monadiko grammeno gia ena kai mono skopo stis zoes mas odigo... kathe strofi mia sofia kathe anthropos alli ermineia stis zois mas tin poreia mia diki mas istoria... ......---->(sinexiste to)......
rasmi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2005 κάθε στίχος μια ιστορία μια προσωπική εμπειρία ένα δάκρυ... μια σου γνώμη... μια προσωπική συγνώμη.. Όλοι μας λίγο πολύ, είμαστε σαν στιχουργοί... βάλε λίγη φαντασία.. κι άσε την πολυλογία ασ'την σκέψη να μιλήσει... κάτι θα δημιουργήσει.... .........------(συνεχίστε)------.........
The_player Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Που να βρω την ηρεμια.... οταν δεν με αφηνουν πια... Εχω αλλαξει τη ζωη μου στα δικα τους προτυπα... Δεν πηγαινω στα σχολεια.. και δεν βρισκω πια δουλεια.. Ανεργεια και άνεχεια αλλα και ναρκωτικα... Ολοι εμπρος σε μια οθονη... καθονται συνέχεια.... Μη μιλήσεις και μη βηξεις γιατι η καμερα κοιτα... Ετσι η εμπνευση στερευει... Και δεν παμε πια μπροστα.... -----Συνεχιστε------------------
djmike Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Όμως πίσω εγώ δεν κάνω τη ζωή θέλω να ζω πάθη όνειρα και φαντασία γράφουν τη δική μου ιστορία.....
rasmi Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Μια ιστορία σαν τις άλλες.. την δική σου,την δική μας.. πρωταγωνιστές?οι ίδιοι.., Ρούλα..,Μάκης..,Βαλεντίνα... Ψάξε μέσα στην καρδιά σου.. άσε τ' όνειρο να βγει.. μην τρομάξεις σαν θα νιώσεις σαν ένα μικρό παιδί.... ---------συνεχίστε το---------
giorgio_g Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2005 κάτι με προκαλεί να συνεχίσω,να αφήσω... Το παρελθόν και να τολμήσω για τον εαυτό μου να φροντίσω
The_player Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Για Hip Hop το κοβω ...το κομματακι... Κανενα ρεφραιν δεν θα βαλουμε...? Παντως αμα βγει καλο μπορω να το στειλω στους Νεβμα(φιλοι μου) να το συνθεσουν...
boutsism Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Όταν νιώσεις την ανάγκη, να μιλήσεις,να εκφραστείς την καρδιά σου να ρωτήσεις, αν σ'αφήνει να εκραγείς. Βρες τον τρόπο να ξεφύγεις, ν'αναπνεύσεις,να αφεθείς γιατί τίποτα δεν πρέπει, στη ζωή να φοβηθείς.
rasmi Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Ίσως αυτό για ...refren? Mπες στο site ''INSOMNIA'' γράψε ένα στίχο βάλε 'συ τον διάλογο βάζω εγώ τον ήχο Έλα στο ''INSOMNIA'' να μας συναντήσεις το πρώτο site φίλoι μου, δεν θέλω αντιρρήσεις!!!! ------συνεχίστε το-------- ( Το θέτω σαν ''πρόταση'':''αν ΠΟΤΕ μελοποιηθεί σαν κομμάτι αυτό,ίσως θα μπορούσαμε να του δώσουμε το όνομα...''INSOMNIA''!!! Αν βέβαια δεν υπάρχει πρόβλημα,στο να μπει το όνομα του site!Απλά,επειδή αυτοί οι στίχοι''γεννιούνται ''εδώ,δεν θα υπήρχε κάτι καλύτερο πιστεύω,και ελπίζω να συμφωνούν όλοι σε αυτό, αρμόδιοι και μη!Είναι κόλλημα το ''INSOMNIA''....πως να το κάνουμε!!!)
evangel23 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 oloi pernane apo edo ligo poli oloi gelame i klaime sti zoi ma ayto poy panta exei simasia einai pos tha eimaste to epomeno proi... isos leo asinartisies tou mialou mou sigkiries ma etsi prepei na eimaste oloi sti zoi atithasoi kai monadikoi. -----------------sinexiste to-----------------------
Xvipes Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 υπαρχει και αλλος κοσμος σε αυτην την ζωη και δεν χρειαζεται εισητηριο για να φτασεις εκει αυτος ο κοσμος σε κανενανε δεν ειναι γνωστος μονο την σκεψη σου να ψαξεις και θα δεις πια το φως υπαρχει περασμα κρυφο που διαπερνα την ψυχη και καποιος αλλος εκει περα δεν μπορει να διαβει ισως το τελος του ανθρωπου ειναι να ψαξει να βρει το μονοπατι που ο αλλος εχει ξεχασει να δει...
rasmi Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Άνοιξτε τα ματάκια σας σπάστε τη ρουτίνα βγείτε από την λήθη σας κάντε ένα βήμα μην αφήσετε τίποτα να σας βάλει κάτω ακούστε το τραγούδι μας... με χρώματα είν'γεμάτο.... -------------συνεχίστε το--------------
MariaTs. Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Πριν περάσετε στα επόμενα στιχάκια' να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου : 'Ας συνθέσουμε ένα τραγούδι' ονομάζετε το θέμα. Όμως μια σύνθεση περιέχει εκτός των στίχων και μουσική! Η μουσική που είναι βρε παιδιά; Ούτε μια τόσοδούλα παρτιτουρίτσα με νοτούλες για να ξέρουμε τι τελικά είναι αυτό που δημιουργείτε; Παρακαλώ συνεχίστε την σύνθεσή σας!
rasmi Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Έλα φιλαράκι μου γράψε κι εσύ κάτι.. μη μου πεις,πως σ'έπιασε.. κι εσένα το γινάτι.. ρίξε την ατάκα σου σε τούτη τη σελίδα.. άσε πια το διάβασμα, και την εφημερίδα... Δυο λόγια από σένανε.. δυο λόγια κι από μένα.. νάτοι οι στίχοι,γράφονται.. δεν πάνε στα χαμένα... γίν' εσύ το κίνητρο.. για κάποιον άλλο τώρα.. δώστου τη σκυτάλη σου... να πάρει κι αυτός φόρα.. την γνώμη του..την γνώση του κι άλλος να μας χαρίσει... και το ''τραγόυδι'' φίλε μου .. κι αυτός να συνεχίσει.. ---------συνεχίστε το---------
rasmi Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Πριν περάσετε στα επόμενα στιχάκια' να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου : 'Ας συνθέσουμε ένα τραγούδι' ονομάζετε το θέμα. Όμως μια σύνθεση περιέχει εκτός των στίχων και μουσική! Η μουσική που είναι βρε παιδιά; Ούτε μια τόσοδούλα παρτιτουρίτσα με νοτούλες για να ξέρουμε τι τελικά είναι αυτό που δημιουργείτε; Παρακαλώ συνεχίστε την σύνθεσή σας! Ας πούμεκάτι τέτοιο?http://rapidshare.de/files/6164858/ERI_S.mp3.html Ένα samplaki δώρο απ'την Eri...Όσοι...πιστοί...ακούστε το!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.