Προς το περιεχόμενο

Giati Akous Mousiki????Apo pou proilthe i mOusiki???

evangel23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

akouo mousikh giati..... m'aresei. ti pio aplo. giati me thn mousikh taksideyeis ;]

giati me thn moysikh hremeis, xoreyeis, ektononesai, skeftesai.

tora apo poy proilthe... hm. apo ton anthropo ;]

Δημοσ.

Ακούω μουσική γιατί με κάνει και ταξιδεύω σε μέρη που δεν πρόκειται ποτέ να δω με τα μάτια αλλά με τη φαντασία..Σε ναούς ξεχασμένους της λήθης και της ευδαιμονίας..Ακούω μουσική γιατί μέσα από αυτή μπορώ να εκφράσω την οργή μου, τη χαρά μου, να υμνήσω τον έρωτα και τη μοναξιά..Ακούω μουσική γιατί μπορώ να ζήσω καταστάσεις, συναισθήματα και να αναδύσω νέους ανθρώπινους χαρακτήρες και να νιώθω ότι κάπου κάποτε έχω ξαναζήσει, έχω βρεθεί και αγκαλιάσει..Ακούω μουσική γιατί με κάνει να εξελίσομαι, να ανακαλύπτω τον πολυπρισματικό ευατό μου να ικανοποιώ τη δίψα μου να μάθω και να γεμίσω όλα μου τα κύτταρα με νότες που πεταρίζουν, που κλαίνε, που ουρλιάζουν, που σαλεύουν, που κρύβονται...Ακούω μουσική για να εξελιχθώ, να πορευθώ, να ζήσω..Να ζήσω όλα εκείνα που σαν από συνείδηση θα έρθουν σαν να τα περιμένω και να ξαναζήσω όλα εκείνα του χθες που κλείδωσα σε ένα μουσικό κουτί και περιμένουν με ανυπομονησία τα κλειδιά του σήμερα του αύριο..Για όλα αυτά και για ακόμα περισσότερα θα συνεχίσω να ακούω και να παλιδρομώ μια στο παρελθόν μια στο μέλλον με γέφυρα την αγάπη για αυτό τον τόσο μαγικό κόσμο που λέγεται μουσική..Και αξίζει να περιμένω έξω από την πύλη όσος χρόνος κι αν περάσει...

Αχ μουσικούλα!

Δημοσ.

Η μουσική είναι ιδέα, είναι τρόπος ζωής, είναι......... ΜΟΥΣΙΚΗ!!!

Πραγματικά δεν ξέρω κ ούτε θέλω να σκέφτομαι πως θα ήταν η ζωή μας χωρίς μουσική. Μουσική είναι να ονειρεύεσαι με ανοιχτά μάτια, να λες πως νιώθεις χωρίς να χρειάζεται να μιλάς..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...