Προς το περιεχόμενο

τραγουδια που ηρεμουν;

lazaross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ξερετε τιποτα τραγουδια με διαφορους ηχους απο την φυση ή κατι παρομοιο που να σε ηρεμουν; ή να τα ακους οταν θελεις να διαβασεις και να ακουσεις και μια απαλη μουσικη ταυτοχρονα;

Δημοσ.

Έχω ένα CD τέτοιο, απο ένα Θείο μου γιατρό, που το έβαζε στο ιατρείο. Έχει κανονικά πουλάκια να τιτιβίζουν, ρυάκια, και τέτοια..

Λέγεται "Relaxation & meditation with music and nature".. Αν κατάλαβα καλά πρόκειται για ολόκληρη σειρά, αυτό που έχω εγώ λέει "awakenings", δηλαδή για το πρωινό.. Ψάξου..

Δημοσ.

ψάξε για chill out, ambient κλπ, φοβερές μουσικές για χαλάρωση

από συλλογές θα σου πρότεινα Cafe del mar για αρχή

Δημοσ.
Γιατί δεν ψάχνεις λίγο την Post σκηνή?Mogwai, Sigur Ros κτλπ είναι νομίζω ό,τι πρέπει γιαυτό που θέλεις!

Γιατί νομίζω πως δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που ζητάει; :P

lazaross, για δες και αυτό το topic...

Δημοσ.
Γιατί νομίζω πως δεν έχει καμιά σχέση με αυτό που ζητάει; :P

lazaross' date=' για δες και αυτό το topic...

Γιατί δεν έχει σχέση?Ζητάει κάτι ήρεμο...Για να διαβάζει κτλπ...

Δημοσ.

Αυτό που ζητάει είναι κάτι ανάλογο με τα Sounds of Nature. Η post rock είναι μεν ήρεμη (αν κι εμένα συνήθως με μελαγχολεί ή μου προκαλεί άλλου είδους συναισθήματα που μόνο να χαλαρώσω δεν θα μπορούσα), αλλά από όσο αντιλαμβάνομαι, δεν είναι στα πλαίσια αυτού που ψάχνει. :)

Εσένα πιθανόν σου φαίνεται χαλαρωτική μουσική επειδή ακούς metal. :)

Το ίδιο μου φαίνόταν και μένα όποτε άκουγα post rock μετά από Dimmu Borgir. :P

Anw, ας ακούσει και αν είναι αυτό που ψάχνει, έχει καλώς. :)

Δημοσ.
ξερετε τιποτα τραγουδια με διαφορους ηχους απο την φυση ή κατι παρομοιο που να σε ηρεμουν; ή να τα ακους οταν θελεις να διαβασεις και να ακουσεις και μια απαλη μουσικη ταυτοχρονα;

Ψάξε στο SHOUTcast radio του Winamp για SPACE.Εκτός απο super χαλαρωτική,είναι και κατάληλη για να απολαμβάνεις τον έναστρο ουρανό ακούγοντάς την.

Δημοσ.

Δεν ακούω μέταλ...(ακούω και μέταλ)Ακούω πολλά πράγματα!Μπορεί να έχεις δίκιο σε αυτό που λές αλλά έτσι κιαλλιώς η post σκηνή είναι πολύ χαλαρωτική.Ακόμη και αυτοί που ακούν το λένε οτι είναι χαλαρή φάση.Δεν μιλάω για Explosions in the sky ούτε για Isis...

Τέλος πάντων...Σόρυ για το off topic!!!Aπλά αναφερόμουν εδώ...

.. ή κατι παρομοιο που να σε ηρεμουν; ή να τα ακους οταν θελεις να διαβασεις και να ακουσεις και μια απαλη μουσικη ταυτοχρονα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...