Προς το περιεχόμενο

AGP Bus Speed, Core Clock, Memory Clock

DeMoeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οταν κανει κανεις overclocking σε μια καρτα γραφικων ποια απτα

AGP Bus Speed, Core Clock, Memory Clock πρεπει να ανεβασει?

Εννοειται τα core και memory clocks αλλα τι γινεται οταν αυξανεται και το bus speed της AGP? Αυξανονται και οι επιδοσεις?

Δημοσ.

Tο AGP speed καλό είναι να το αφήσεις ήσυχο. Eίναι στα 66MHz και αλλάζει συνήθως μόνο μέσω BIOS.

Aν θέλεις να υπερχρονίσεις τότε τις συχνότητες του πυρήνα και των μνημών στην κάρτα γραφικών. Σταδιακά ανά 5MHz την φορά για παράδειγμα και τις δύο συχνότητες μέχρι του σημείου που βλέπεις ότι δεν κολλάει η κάρτα ή αρχίζει να βγάζει artifacts.

Δημοσ.

Aν εχεις ΑΤΙ τοτε κατεβασε το ΑΤΙ tool και αν εβαζε τα ανα 3,και κανε check.Οπου δεις οτι βγαζει artifacts σημενει οτι στο προηγουμενο ακριβως σταδιο ηταν σταθερη.Πες μου αν θελεις να σου πω περισοτερς πληροφοριες...

Δημοσ.

ωχχ...

οπως ανεφερα και σε ενα αλλο post χρησιμοποιω τους omega και δεν ξερω αν τελικα ευθυνονται αυτοι ή οχι αλλα ακομα και στις stock frequencies το ATI Tray Tools μου βγαζει Artifacts!!

Παντως περα απο τα aftifacts φτανει ανετα τα 410 Mhz ο πυρηνας και 360Mhz οι μνημες. Σε καποια φαση θα αλλαξω και την ψυξη (btw ειμαι μεταξυ silencer, αντιστοιχη της zalman - γενικα ποια προτεινεις?) οποτε με ανησυχει το ζητημα.

Ξερεις καποιους αλλους αξιολογους drivers? Διαβασα για τους Zer0point. Ποιοι ειναι καλυτεροι?

Δημοσ.
Ξερεις καποιους αλλους αξιολογους drivers? Διαβασα για τους Zer0point. Ποιοι ειναι καλυτεροι?

http://www.ati.com

Τίποτα καλύτερο από τους reference drivers της μαμά εταιρίας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...