UserX Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Καλημέρα. Εδώ και καιρό αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Εκεί που δουλεύω στα windows σε άσχετες στιγμές (όχι απαραίτητα σε κάποιες συγκεκριμένες εφαρμογές ή κάποιο συγκεκριμένο load του επεξεργαστή) Κολλάει το pc, η οθόνη γεμίζει artifacts και δεν μπορώ νακουνήσω ούτε κάν το mouse. Μετά από κάποια δευτερόλεπτα (και πάλι όχι σταθερά) κάνει ένα refresh η οθόνη και όλα είναι οκ. Μου έχει τύχει 1-2 φορές να μην επιστρέψει, όση ώρα και να περίμενα, οπότε χρειάστηκε να τοκάνω reset. Τα κολλήματα αυτά παρατηρούνται σπάνια (π.χ. μπορεί και να περάσουν 3-4 μέρες από 8-9 ώρες τη μέρα εργασία και να μην κολλήσει) αλλά είναι σπαστικά, γιατί μπορεί να χάσω τη δουλειά μου. Στην αρχή υποψιάστηκα την κάρτα γραφικών, γιατί κολλούσαν και τα games αλλά την κάρτα την άλλαξα, ta games παίζουν κανονικά αλλά αυτό το συγκεκριμένο πρόβλημα παραμένει. Τι άλλο μπορεί να φταίει? Η σύνθεση μου: Athlon XP64 3000 350watt τροφοδοτικό 1024 mbs ram gforce6600 gt mobo albatron - via chipset
Λαλάκης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Το τροφοτοτικό σου είναι noname?Λίγα είναι τα watt του για το σύστημα σου...
Vasilisxd Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 ...θα συμφωνήσω με τον κύριο απο πάνω. Τα Watt είναι λίγα για το σύστημα σου ασχέτως εάν οφείλετε εκεί το πρόβλημα.
bend Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Εγω είχα το ίδιο πρόβλημα με τους τελευταίους drivers της nvidia, μεχρι να βρώ τι ήταν μου έιχε σπάσει τα @ρχιδι@ γιατι είχα κάνει 2 φορες φορματ και το πρόβλημα παρέμενε. Στο τρίτο φορμάτ βάζω παλαιότερους drivers nvidia και εδω και δεν μου το ξαναέκανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.