Προς το περιεχόμενο

Ρυθμιστης Εντασης για WInamp

dakangr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια μηπως ξερετε καποιο plugin για το Winamp που να κραταει σταθερη την ενταση και να την αυξομοιωνει αναλογα το τραγουδι.Για παραδειγμα αν καποιο τραγουδι ειναι παλιο να αυξανει αυτοματα την ενταση για να ακουγετε σαν καποιο καινουργιο(οσο αφορα την ενταση,οχι την ποιοτητα...)

Δημοσ.

δεν έχω βρεί ικανοποιητικό plugin στο winamp που να κάνει καλό volume control. Αντίθετα στο foobar υπάρχει DSP plugin που κάνει αυτή ακριβώς του δουλεία και μάλιστα πολύ καλά. http://www.foobar2000.org/ (special installer). Μπορεί να είναι πιο άσχημο και δυσχρηστο στην εμφάνιση το foobar αλλά το volume control είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα.

Δημοσ.

Από ότι καταλαβαίνω μιλάς για κάτι το οποίο να κάνει normalization on the fly..... Δεν γνωρίζω για κάτι τέτοιο για winamp.... Μπορείς πάντα να χρησιμοποιήσεις άλλα προγράμματα εκ των προτέρων για να κάνεις τα κομμάτια σου normalised και μετά να τα παίζεις με όποιον player θες.

Δημοσ.

Καταρχην, σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας.

Τωρα,αυτο το plugin για το crossfade το χω στο σπιτι μου αλλα δεν το χω δοκιμασει στο μαγαζι. Δουλευω σε μια καφετερια και το θελω εκει γιατι βαζω δυνατα μουσικη απο τον υπολογιστη αλλα δεν μπορω να ειμαι και συνεχεια απο πανω.Τελος, λογω του τεραστιου ογκου των τραγουδιων αποκλειω το ενδεχομενο να κατσω να κανω εκ των προτερων ολα τα τραγουδια normalise...Τεσπα, και παλι ευχαριστω

Δημοσ.

Λοιπον ακουστε τι εγινε. Δοκιμαζα διαφορα plugins για το Winamp και σε ενα σημειο εφαγε φλασια και κολλησε.Δεν ξαναπαιξε τραγουδι, οποτε το κανα απεγκατασταση. Απο περιεργεια εβαλα το Foobar και οντως ειναι πολυ καλο προγραμμα.Ειδικα αν του πειραξεις και λιγο το transparecy και τα χρωματα, γινεται και όμορφο..:) Ευχαριστω πολυ παντως, ρε παιδια

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...