chripapa Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Μήπως μπορεί κανεις να μου πει πως μπορω να αφαιρέσω ένα Toolbar(AZESEARCH) τελείως?Γιατί καθε φορα κάνω δεξί κλικ και ''ξετικάρω'' το Toolbar αλλά κάθε φορά που ανοίγω τον explorer(αλλά και τον υπολογιστη μου, τα έγγραφά μου κτλ)ξαναβγαίνει!!!Άσε που έχει βάλει στα favorites της παναγιάς τα μάτια από τσοντοsite κτλ τα οποία επίσης δεν σβήνουν μια για πάντα!Please help!
tsakonas Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 doikimases me to microsoft antispyware? h me to lavasoft adaware?
christos1 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Καλησπέρα. Πήγαινε προσθαφαίρεση προγραμμάτων και κοίτα αν είναι εκεί, αν το βρεις το μαρκάρεις και το διαγραφείς, διαφορετικά κάνε δεξί κλικ επάνω στο toolbar και κοίταξε αν γράφει κάπου να κάνεις uninstall.
xsterg Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 ase. to eixa kolisei ki ego ayto kolo AZESEARCH!! kane regedit kai psaje oli thn registry gia aythn thn ahdia! episis pigaine me trogrammata antispy kai psaje olon ton sklhro. kalo psajimo kai me to search gia ypoleimata apo ayto. kali tyxi file.
k_w_t Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 dokimase me to adware away http://www.adwareaway.com Emena me exei volepsei arketa!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.