kSiS Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 γειά χαρά, θα ήθελα να μου προτείνεται ακουστικά τύπου για dj, δηλαδή κλειστά με μαξιλαράκι και δυνατότητες κίνησης των ακουστικών. βέβαια δεν μιλάμε για επαγγελματικά, τιμή να φτάνει το πολύ τα 30-40€.. δηλαδή κάτι φθηνό. επίσης αν υπάρχει κάνα ελληνικό κατάστημα με ηχο να ασχολείται να έχει και δυνατότητα αγοράς μέσω ιντερνετ. τώρα απο χαρακτηριστικά για ακουστικά δεν ξέρω, αλλά ήρθε η ώρα να μάθω , όποιος δεν βαριέται ας γράψει 2-3 σειρούλες απλά να ξέρω τα βασικότερα. thx a lot
DJ_XLR8 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2005 γειά χαρά' date=' θα ήθελα να μου προτείνεται ακουστικά τύπου για dj, δηλαδή κλειστά με μαξιλαράκι και δυνατότητες κίνησης των ακουστικών. βέβαια δεν μιλάμε για επαγγελματικά, τιμή να φτάνει το πολύ τα 30-40€.. δηλαδή κάτι φθηνό. επίσης αν υπάρχει κάνα ελληνικό κατάστημα με ηχο να ασχολείται να έχει και δυνατότητα αγοράς μέσω ιντερνετ. τώρα απο χαρακτηριστικά για ακουστικά δεν ξέρω, αλλά ήρθε η ώρα να μάθω , όποιος δεν βαριέται ας γράψει 2-3 σειρούλες απλά να ξέρω τα βασικότερα. thx a lot [/quote'] Καλησπέρα. Λοιπόν, θα σου πρότεινα τα Gemini DJX-1. Μπορείς να βρεις πληροφορίες γι' αυτά στο site της εταιρίας. Είναι πιστεύω η πιο φθηνή αλλά ταυτόχρονα & ποιοτική λύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Αν θυμάμαι καλά σε ένα τεύχος του DJ magazine τα πρωτοείδα & είχε πολύ καλό review. Στο link που σου έδωσα πιο πάνω έχει όλες τις πληροφορίες σχετικά με τις δυνατότητές τους & τι περιέχει η συσκευασία (ανταλλακτικά κτλ.) Θα τα βρεις πιστεύω στον Νάκα ή γενικά σε μαγαζιά που πουλάνε επαγγελματικό εξοπλισμό. Τυχερός είσαι, μόλις βρήκα το τεύχος του DJ που ήταν το review, πάρτο από εδώ.
stefanos_79 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Eγώ έχω τα Philips SBC HP800 ,είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και στην τιμή που αναφέρεις
pern112 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 an einai na pareis kai alla pragmata tsimpa apo germania exw brei mexri numark me 13euro yparxoyn kai fthnotera alla den einai gnwstes markes. An dwseis kati parapanw paizoyn me ena mono ma3ilaraki kai sthri3h gia to allo h kinhta ma3ilarakia. Sketo apo germania den 3erw an a3izei giati tha dwseis kamia 10aria euro se UPS
Xvipes Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 ektos apo auta pou sou protinan egw sou lew k ta Sennheiser HD 212Pro stin timh pou peripou aneferes kanoun...
kSiS Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 ok thx alot, θα κοιτάξω αν καταφέρω να βρώ (επαρχία δυστυχώς). ο νάκας έχει site online?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.