Προς το περιεχόμενο

l2 c3 free servers !!

apokaliptis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιζουν διαφοροι.noobwars,eglobal,beats and bytes,thegame,interspot.Αυτα απο ελληνικους.Απο worldwide παλι παιζουν πολλοι που δεν τους ξερω.Κοιτα τα rates,κοιτα γενικα πως συμπεριφερετε ο κοσμος στο forum και κρινε.Κανε ενα search στο site.Θα βρεις πολλα για αυτο το παιχνιδι.

Δημοσ.

Ε αυτος που παιζω εγω σοβαρος ειναι http://www.lineage2world.com Τι θες να σου πω.Για εμενα σοβαρο ειναι να πεθαινεις και να ερχεται ο ασχετος να σε κανει res.Να μιλας με αγνωστους.Nα λες "οχι τωρα pvp προσπαθω να παρω lvl,και ο αλλος να σου λεει οκ και να φευγει.Για εσενα μπορει να ειναι σοβαρος αυτος που εχει rates x50 ή που ειναι γεματος player kill.Kανε ενα search ή πες πανω κατω τι ψαχνεις ωστε να βοηθησουμε πιο πολυ.

Δημοσ.

Σοβαρός είναι βασικά αυτός που έχει καλό server από άποψη pings και bug free ..

Προσωπική μου άποψη δεν αξίζει να παίζεις σε λίγότερο από χ5 rate , ίσως το best είναι χ15.

Κατα τα άλλα παντού υπάρχουν γίδια ..

Δημοσ.

Υπαρχουνε και χ35 και χ200.Αλλα τι να το κανεις αν ειναι να πας 75 σε 2 μερες.Τελοσπαντων.Κοιταξτε αυτον που ειπα.Εχει πολυ κοσμο και μπειτε να δειτε για τους server.Aπλα μπαγκ υπαρχουν λιγα αλλα δεν παιζουν σημαντικο ρολο.Εγω τουλαχιστον ειμαι σε αυτον.

Δημοσ.

paidia gia sas.. epidei de ksero ayto to game..na rotiso plz?

to game eine free?

eine roleplaygame? san to wow?

paizei mono online?

aksizei na to katevaso kai na pekso? (prepei na paro to original)?

thanks

Δημοσ.

ANEMOS υπαρχει δωρεαν και μη.Ειναι μονο online.Τωρα δεν ξερω πως χαρακτηριζεται.Kαπως ετσι ειναι.Αν πας σε ενα ιντερνετ καφε,κοιτα το.Εκει θα το παιζουν σιγουρα.Κοιτα μηπως βρεις review στο ιντερνετ για το παιχνιδι.

apokalipris,στο link που εδωσα παραπανω τα λεει ολα.Κανε ενα κοπο και κοιτα το.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...