Sadako Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Έχει 3-4 μέρες που έβαλα κι εγώ ό χριστιανός aDSL, με την προσφορά HOL του RAM και το USR9105.. Συνολικά 3 βράδια το άφησα ανοιχτό.. Το πρώτο βράδυ όταν ξύπνησα είδα κόκκινο το WAN IP. Έψαξα λίγο τα fora, είδα ότι ίσως είναι bug του 9105, κατέβασα ένα προγραμματάκι που βρήκα, αλλά δεν το έβαλα, είπα να δω πως θα πάει. Το δεύτερο βράδυ το άφησα κανονικά, και το πρωί ακόμα δούλευε. 2 μέρες σερί.. Χτες το βράδυ όμως που το άφησα πάλι, ξυπνάω το πρωί και το βλέπω κόκκινο. Το θέμα είναι ότι το κλείνω, το ξανανοίγω, και στην αρχή δεν πρασίνιζε.. Το ξανακάνω μετά απο λίγο, ανάβει πράσινο, αλλά ξανακοκκινίζει μετά απο κανα 10λεπτο.. Και το ίδιο έκανε άλλες 2-3 φορές... Οπότε ρωτάω σήμερα (10/10), μήπως το παρατήρησαν κι άλλοι σήμερα το πρωί. Μήπως είναι/ήταν θέμα οτε τελικά.. Είμαι Θεσσαλονίκη, DSLAM Ερμού (μάλλον) ΥΓ. Μήπως...λέω μήπως έχει σχέση ότι έβαλα να κατεβαίνει torrent απο δημοφιλή πηγή και δεν άντεξε τα πολλά connections?? (υποθέτω μιλάμε για τα συνολικά peers). Για τα torrents χρησιμοποιώ BitTornado..
MindControl Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Itan thema OTE. Poloi gnostoi mou , meta3u auton kai egw , antimetwpisan to idio problima. Upirxe mikro "BlackOut" ana tin ellada , alla twra nomizo oti estrwse to pragma. --MindControl
Sadako Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Χμμ.. ναι,ε?? Γιατί είχα σχεδόν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τελικά ήταν θέμα connections στο torrent..
spirosta Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Είδα και αλλού αυτό το post... Γενικά δεν είναι πρόβλημα με τα connections. Και εγώ το σαβ/κο είχα προβλήματα...
s-11 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2005 exw 8 mhnes otenet 384 kai tis teleutaies 3(?) meres kanei kai mena perierga blackout to 8ema einai omws oti enw phra to messhmeri sto helpdesk h kopela de mou pe tpt gia problhma kai mou pe oti 8a balei texnikous na koitaksoun th grammh mou...wtf?
Sadako Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Χμμμ.. Και σήμερα το βράδυ τα ίδια Το πρωί που ξύπνησα, κόκκινο το λαμπάκι.. Το κάνει και σε άλλους ρε παιδιά? Με ενδιαφέρει αν το κάνει και σε παιδιά εκτός HOL, για να καταλάβω αν φταίει οτε ή ο ISP..
npapagri_xtra Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 απο την κυριακη εχω προβλημα κι εγω. συνεχεια χανει τη γραμμη, ειδικα το βραδυ. εχω tellas συνδεση αλλα σκεφτηκα να το αφησω καμια μερα μηπως ειναι τυχαιο. ο Ποτε ως συνηθως ...
lacoste_gr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Εχω ενεργοποιήσει τήν προσφορά HOL του RAM πρίν μία εβδομάδα καί δέν είχα κανένα τέτοιο πρόβλημα,άν καί είμαστε στό ίδιο DSLAM (Ερμού). Ολόκληρη εβδομάδα καί δέν αποσυνδέθηκα ούτε μία φορά. Δέν ξέρω εάν παίζει ρόλο ότι μπαίνω μέσω τού proxy τής HOL http://turbo.hol.gr:3128 Modem:Speedtouch 510 Aνοιχτά μονίμως έχω DC++ & eMule καί τό Σ/Κ είχα ανοιχτό καί τό utorrent.
Sadako Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Χμμ.. Μπαίνεις μέσω του proxy,ε?? Δεν το έχω δοκιμάσει. Στα p2p πιάνεις καλές ταχύτητες? Αν και απο τα λίγα που έχω καταλάβει το proxy πρέπει να έχει κυρίως σχέση με το browsing, ή έστω το http/ftp downloading.. Λες να παίζει ρόλο και στη σταθερότητα της σύνδεσης??
ppetr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 αυτό με το proxy δεν το 'πιασα... μπορεί να το κάνει κάποιος λιανά?
Pink_Panther Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Pedia kai egw me Forthnet to idio provlima, simera epesa 2 fores kata tis 20:00 peripou... Kai menw Ypourgeio Makedonias-8rakis opote mallon kai egw sths Ermou to DSLAM eimai...
pern112 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 idio prob me hol teleytaies 2 hmeres athina pleyra. Meta tis 1.30 to prwi, den 3erw akribh wra kobei thn grammh.Eleos!
eliask Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 ego vlepo pos tis teleytaies meres exon pesei arketa oi taxytites mou me Hol kai den eimai katholou ikanopoiimenos . den xero ti ginetai alla ama synexistei ayto me vlepo tin alli evdomada na allazo provider (tora xrisimopoio tin dorean tis Hol ) alla kai anavatmisi tis grammis...
JK81 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2005 Πρόβλημα υπήρχε στη HOL. Έχω mail στη HOL και μου απέστειλαν συλληπητήριο τηλεγράφημα ζητώντας μου συγνώμη για την αναστάτωση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.