Προς το περιεχόμενο

Πρόγραμμα για ετικέτες CD

vagos789

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο πρόγραμμα θεωρείτε καλύτερο;Δοκίμασα το Sure thing cd-labeler αλλά μόνο ακριβές δεν ήταν στο τύπωμα,κοινώς δεν τυπώνονταν κεντραρισμένα καλά.

Από ετικέτες χρησιμοποιώ Zweckform,αν κάποιος έχει κάποιο πρότυπο έτοιμο για αυτές τις ετικέτες ας μου στείλει mail please<p>[ 22-02-2002: Το μήνυμα επεξεργάστηκε από: vagos789 ]</p>

Δημοσ.

Mporei na 8eorh8ei asteio alla ta xp plus exoun ena lebeller to opoio exei olla ta protypa (kai to Zweckform0 kai exei poly kala apotelesmata an 8eleis na typoseis eikones mono...gia keimena pano sto cd den exei polles dynatothtes

Δημοσ.

Gia to surething labeller thelei calibrate printer(apo to menu file,tha to vreis) gia na kentrareis tis etiketes pou xrhsimopoieis!

Agorasa to pressit labels to mhxanimataki kai exei ena paromoio software mesa to expressit lite,poly kalo kai afto,psaxe bas kai yparxei sto net!

Alliws http://www.cdcovers.cc opws eipe kai o paravatis!

Re c adams pou eine afto to labeller sta xp? gia rixe fws sthn ypothesi! wink.gif" border="0

Δημοσ.

Εγω χρησιμοποιω εδω και καιρο το exPRESSit! . Το ειχε μαζι με το κιτ που ειχα αγορασει για CD Labelling και ειναι αρκετα καλο. Μαλιστα εχω βρει στο ΠΛΑΙΣΙΟ immitation PRESSit αυτοκολλητες ετικεττες απο την Princo. Δοκιμασε το ειναι καλο τοσο για κειμενο οσο και για εικονες.

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

hi ! υπάρχει τρόπος να αποτυπωθεί πάνω στο cd/dvd η εικόνα που θέλω. Δεν αναφέρομαι σε αυτοκόλλητες ετικέτες όμως.Ξέρει κανείς πώς??

Δημοσ.
hi ! υπάρχει τρόπος να αποτυπωθεί πάνω στο cd/dvd η εικόνα που θέλω. Δεν αναφέρομαι σε αυτοκόλλητες ετικέτες όμως.Ξέρει κανείς πώς??

Αποκλείοντας τις αυτοκόλλητες ετικέτες, νομίζω ότι υπάρχουν δύο τρόποι:

1. Με χρήση printable CDR/DVDR, επάνω στα οποία θα τυπώνεις αυτό που θέλεις με έναν inkjet εκτυπωτή που έχει κατάλληλη υποδοχή και δυνατότητα εκτύπωσης σε τέτοια δισκάκια

2. Με ένα drive που υποστηρίζει είτε την τεχνολογία LabelFlash είτε την LightScribe. Σε κάθε περίπτωση, η ποιότητα είναι πολύ κατώτερη του τρόπου 1

Δημοσ.

thank you..νομιζω πως ο 1 τροπος ειναι πραγματι καλυτερος.εχω ακούσει κι εγω κάτι σχετικό.ίσως μπορώ να ενημερωθώ σχετικά απο κάποιο κατάστημα.πχ πλαισιο..Ευχαριστώ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...