Προς το περιεχόμενο

[OFF TOPIC] πέστε μου ένα τραγούδι...

thx_25e

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε rasmi, έλεος πια!!! Έχεις ανοίξει πόσα threads με θέμα "Γύρνα Πίσω" και "Δώσε μου λιγάκι σημασία"!!! Μήπως είσαι σε λάθος forum????? Mercy!

Δημοσ.
...Απλά,να..μου λείπει πάρα πολύ η παρέα του...και δεν καταλαβαίνω που έφτεξα,και δεν μου μιλάει!!!

Ο λόγος που δεν σου μιλάει είναι πολύ απλός, αλλα δε θα σου τον πώ, ας αφήσουμε την μουσική να μας πάρει αγκαλιά και να μας ταξιδέψει......

Το κομμάτι λοιπόν που θεωρώ ως το πιο κατάλληλο είναι αυτό:

N-Carkade - αυτό που δεν αντεχω 3,48

παραθέτω και τους στίχους για γούστα:

πολλα σου τα συγχωρεσα αλλα ποτε δεν μπορεσα, εκει να σε αγγιζω. μου φερνουν αναγουλα και με πιανει μια τρεμουλα, όταν τις μυριζω.

με κουρασε η βλακεια σου και τα’ανοστα αστεια, σου αντε ρε να χαθεις. αν θες να συνεχισουμε και όχι να χωρισουμε, θα πρεπει να πλυθεις

αυτό που δεν αντεχω είναι να μυριζουν οι μασχαλες σου

μυριζει η μασχαλη σου το μαυρο εχεις το χαλι σου, Θεε μου πως βρωμας. παρε το ξυραφακι και χωσου για μπανακι και να πλυθεις καλα

να σε βοηθησω εκατσα με σπρευ εγω σε ψεκασα, οι μυκητες να φυγουν. στο τελος τα καταφερες και πανω μου τα εφερες, με κολλησες μωρη

Δημοσ.
Ρε rasmi, έλεος πια!!! Έχεις ανοίξει πόσα threads με θέμα "Γύρνα Πίσω" και "Δώσε μου λιγάκι σημασία"!!! Μήπως είσαι σε λάθος forum????? Mercy!

Aν σ'ενοχλεί ...δεν έχεις παρά όπου βλέπεις ''rasmi''να μην μπαίνεις!!!!

Μήπως σου έχω βάλει κανένα μαχαίρι στο λαιμό και δεν το ξέρω?

SORRY για την επίθεση...αλλά,και 'συ δεν πας πίσω....Κisses ...Eri...

Δημοσ.
@billpeppas. Βάση ορισμού η ζωή δεν είναι π*****α αλλά καρ***α. Παίρνει προαγωγή απο καρ****α σε π*******α όταν κάτσει και σε μας.

Analysis:

Βάση ορισμού η ζωή δεν είναι π*****α αλλά καρ***α.

Συμφωνώ ως εδώ.

Παίρνει προαγωγή απο καρ****α σε π*******α όταν κάτσει και σε μας.

Δεν συμφωνώ.

Μάλλον δεν σου έκατσε και εσένα...if I'm correct, τότε πρόσθεσε κάτι στην sig σου :D

Δημοσ.
Ο λόγος που δεν σου μιλάει είναι πολύ απλός' date=' αλλα δε θα σου τον πώ, ας αφήσουμε την μουσική να μας πάρει αγκαλιά και να μας ταξιδέψει......

Το κομμάτι λοιπόν που θεωρώ ως το πιο κατάλληλο είναι αυτό:

[b']N-Carkade - αυτό που δεν αντεχω 3,48[/b]

παραθέτω και τους στίχους για γούστα:

πολλα σου τα συγχωρεσα αλλα ποτε δεν μπορεσα, εκει να σε αγγιζω. μου φερνουν αναγουλα και με πιανει μια τρεμουλα, όταν τις μυριζω.

με κουρασε η βλακεια σου και τα’ανοστα αστεια, σου αντε ρε να χαθεις. αν θες να συνεχισουμε και όχι να χωρισουμε, θα πρεπει να πλυθεις

αυτό που δεν αντεχω είναι να μυριζουν οι μασχαλες σου

μυριζει η μασχαλη σου το μαυρο εχεις το χαλι σου, Θεε μου πως βρωμας. παρε το ξυραφακι και χωσου για μπανακι και να πλυθεις καλα

να σε βοηθησω εκατσα με σπρευ εγω σε ψεκασα, οι μυκητες να φυγουν. στο τελος τα καταφερες και πανω μου τα εφερες, με κολλησες μωρη

Eίμαι απολύτως σίγουρη πως αν του ''αφιερώσω'' αυτό το τραγούδι ,

θα μου μιλήσει περίπου κοντα στο 2227 και λίγο λέω...

Πάντως να 'σαι καλά!!!!Έκανα καινούριο στομάχι απ'το γέλιο....

Δημοσ.

bill μάλλον δεν ξέρεις το γνωστό ανέκδοτο για τη διαφορά της π*******ς και της κ*******ς αλλιώς θα συμφωνούσες....

Δημοσ.
Aν σ'ενοχλεί ...δεν έχεις παρά όπου βλέπεις ''rasmi''να μην μπαίνεις!!!!

Μήπως σου έχω βάλει κανένα μαχαίρι στο λαιμό και δεν το ξέρω?

SORRY για την επίθεση...αλλά' date='και 'συ δεν πας πίσω....Κisses ...Eri...[/quote']

Ναι, απλά όταν κάνεις 9847538573 threads στο section της μουσικής είναι δύσκολο να μην τα δω (έστω και σαν τίτλους)!

Και ναι, είμαι aggressive! Yo!

Δημοσ.
Ναι' date=' απλά όταν κάνεις 9847538573 threads στο section της μουσικής είναι δύσκολο να μην τα δω (έστω και σαν τίτλους)!

Και ναι, είμαι aggressive! Yo![/quote']

Πολλά πολλά φιλάκια.....Φιλάκια Έρη!!!!

Δημοσ.
Συνεχίστε ανενόχλητοι!!!Παρακαλώ....be my guest!!!!

Έρη, πιστεύω πως κατάλαβες ότι εγώ και ο LL_NEO δεν αναφερόμαστε σε εσένα, έτσι ?

Το "θέμα" που συζητάμε έχει σχέση με την sig μου, και τίποτα άλλο. [ way off topic :D ]

Δημοσ.
LL, είσαι ανήθικος!!!!

Και που θες να καταλήξεις, Αυτό το ξέρω

(P.S.O.L.H. back in action??? )

1ον Είναι P.S.OL.H.

2ον Κάθε επίσημο P.S.OL.H. team thread attack συνοδεύεται απο το επίσημο εμβλημα της οργάνωσης...

Δημοσ.
girls making out. That's cool :razz:

Έρη τέτοια φιλάκια εννοείς;

http://www.coolbuddy.com/gallery_pics/imgs/two%20girls%20making%20out.jpg

Όταν αλλάξω GENDER να είσαι σίγουρος πως θα είσαι ο πρώτος που θα ειδοποιήσω για να με κατατοπήσεις....προς το παρόν...είπαμε φιλάκια...Έρη... ;-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...