polidis Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2006 Και μένα με την νέα έκδοση μου βγάζει 148 μέρες όχι 168 αλλά είναι πολύ όπως και να έχει. Αν όμως κάποιος χρησιμοποιεί voipbuster και για κινητά' date=' τότε πληρώνει συχνά πυκνά και όχι μόνο μία φορα στις 150 μέρες. Δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα την λογική σου.Επειδή με 10 ευρώ μπορώ και τηλεφωνώ τσαμπέ σε εξωτερικό και εσωτερικό(σταθερά μόνο) πρέπει να τους πώ και ευχαριστώ; Αυτοί έχουν το δικό τους μάρκετινγκ και την δική τους πολιτική. Μην στεναχωρίεσαι, τα βγάζουν τα λεφτά τους και με το παραπάνω. Εγώ όμως όταν χρησιμοποιώ μια υπηρεσία, δωρεάν/επι πληρωμή , θέλω και επιζητώ συνεχώς να είναι όσο το δυνατόν καλύτερη. Με 512 γραμμή και ενώ το skype πάει τέλεια, το voipbuster συχνά πυκνά μου κάνει νερά. Αυτό δηλαδή δεν θα πρέπει να το πούμε; Προς θεού, δεν είπα ότι θα σταματήσω να χρησιμοποιώ την υπηρεσία, εννοείται ότι με συμφέρει όταν του καπνίσει να λειτουργεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα τονίζουμε και τα κακά της. Πόσο μάλλον όταν το icall χρεώνει 0.15 το κινητό , ενώ το voipbuster 0.17, οπότε έχουμε και άλλες εναλλακτικές επιλογές. Επίσης εδώ να τονίσω ότι με μια νέα πατέντα της Altec , και σε πιταρισμένο DSLAM 384 , μπορείς να μιλάς τέλεια σε κινητό/σταθερό μέσω i-call.[/quote'] Re filara min mas koufeneis tora diladi. Ite thes ite den thes to voipbuster einai tzampe se stathera.Ade vresmou esi mia ypireseis analogi na einai tzampe na exei kai piotita pou thes diladi min ma s treleneis.Gia kinita einai alou papa evangelio oloi ta xreonoune adra Gia pare apo stathero(OTE) se kinito kai meta ta leme pali.Eipame an thes piotita na o Ote pare na exeis piotita.Oso gia to skype pou ipes ase file den se pairnei yparxoune ores pou to skype einai xirotero apo to voipbuster pou xreonei kiolas 1,7 c/min. Den pame kala diladi den ftanei pou vrethike mia eteria na mas dosei dorean tilefonimata se stathera se oli tin europi exoume kai parapona. To marketing einai marketing file mou fisika kai i eteria tha kitaxi to sinferon tis alla anoixe kai esi ta matakia sou kai des to diko sou sinferon. Ena mono tha sou po: Pro voipbuster epoxi eixa logariasmo se OTE pano apo 250? eno tora exo mono 10? stous 6 mines kai akoma kana 20ariko to mina se skype otan kanei nera to voipbuster. kapito!!!!!
Dikemou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 polidis, χαλάρωσε, δε σου βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό! Και btw, στο site λένε για 120 ημέρες... Ξέρει κανείς αν μεταφέρεται το μη χρησιμοποιημένο credit στις επόμενες 120 ημέρες, αν δεν το ξοδέψεις όλο; edit: Τελικά μεταφέρετε, αν προσθέσεις credit πριν τη λήξη. Αλλιώς μηδενίζεται και έχεις μόνο όσο προσθέσεις...
polidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 polidis' date=' χαλάρωσε, δε σου βάλανε το μαχαίρι στο λαιμό! Και btw, στο site λένε για 120 ημέρες... Ξέρει κανείς αν μεταφέρεται το μη χρησιμοποιημένο credit στις επόμενες 120 ημέρες, αν δεν το ξοδέψεις όλο; [b']edit:[/b] Τελικά μεταφέρετε, αν προσθέσεις credit πριν τη λήξη. Αλλιώς μηδενίζεται και έχεις μόνο όσο προσθέσεις... Dikemou ego xalarotatos eimai alla min vlepo pragmata trela diladi. Theloume tzampe ypireseies kai exoume kai apetiseis kai apo pano. Otan epizito tin telia piotita kai ypireseia tote plirono.Telos Oso gia ta credit pou ipes den to gnorizo alla otan ananeosa ton xrono mou prin kana 2 vdomades kai afou katevasa ta updates mou edixe 168 meres mexri tin lixi.Ara prepi na exeis dikio oti metaferete o xronos pou sou apomeni.
polaki Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Ενταξει στην ελλάδα θέλουμε να είμαστε και πρώτο τραπέζι πίστα, και δωρεάν, και να μην πέφτουν τα λουλούδια των αλλονών πάνω μας... Ε δεν παίζει.....
Dikemou Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2006 polidis, τα credits μεταφέρονται... για το χρόνο δεν το ήξερα, αλλά αφού το λες, πάλι καλά
ALR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Ενταξει στην ελλάδα θέλουμε να είμαστε και πρώτο τραπέζι πίστα' date=' και δωρεάν, και να μην πέφτουν τα λουλούδια των αλλονών πάνω μας... Ε δεν παίζει.....[/quote'] Όχι θα σου πω το άλλο, στην Ελλάδα μάθαμε να είμαστε πάντα τελευταίοι , να μας πετάνε τα υπολείμματα και μεις να πανιγυρίζουμε. Τι να κάνουμε ρε φίλε, εγώ θα προτιμούσα και να μιλούσα δωρεάν και να μιλούσα σχεδόν ταυτόχρονα με τον συνομιλητή μου. Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί έχω κάνει ήδη την επιλογή μου. Credits στο voipbuster έχω βάλει και θα ξαναβάλω, τι ψυχή έχει το 10ευρο που λέμε. Αλλά όχι και να ανάψουμε κερί στο όνομα του, εμένα βλέπεις δεν μου έχει γλυτώσει τόσα λεφτά γιατί δεν μιλάω τόσο! Αναζητώ και θα αναζητώ πάντα την καλύτερη ποιότητα, όσο περίεργο και να ακούγεται σε μερικούς. Και το skype , από τότε που μετέτρεψα τη γραμμή σε 512 δεν έχει κάνει ποτέ νερά. Το voipbuster τελευταία έχει μ@μηθ3ί. Και με την πατέντα που έχουνε κάνει οι i-callηδες μιλάω σφαίρα και σε κινητά με υπερ-χαμηλή χρέωση και αναγκάζομαι να το χρησιμοποιώ για σταθερά,όταν το voipbuster δεν θέλει να συνεργαστεί. Και ότι δεν παίζει και χαμηλή χρέωση και ποιότητα εδώ στην Ελλάδα το έχουμε μάθει προ πολλού, δεν περιμένουμε τους Ευρωπαίους να έρθουν να μας το πούνε. Στην χώρα της αρπαχτής και της πατέντας είμαστε. Εμείς τα γεννήσαμε αυτά.
polidis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Όχι θα σου πω το άλλο' date=' στην Ελλάδα μάθαμε να είμαστε πάντα τελευταίοι , να μας πετάνε τα υπολείμματα και μεις να πανιγυρίζουμε. Τι να κάνουμε ρε φίλε, εγώ θα προτιμούσα και να μιλούσα δωρεάν και να μιλούσα σχεδόν ταυτόχρονα με τον συνομιλητή μου. Δεν παραπονιέμαι όμως γιατί έχω κάνει ήδη την επιλογή μου. Credits στο voipbuster έχω βάλει και θα ξαναβάλω, τι ψυχή έχει το 10ευρο που λέμε. Αλλά όχι και να ανάψουμε κερί στο όνομα του, εμένα βλέπεις δεν μου έχει γλυτώσει τόσα λεφτά γιατί δεν μιλάω τόσο! Αναζητώ και θα αναζητώ πάντα την καλύτερη ποιότητα, όσο περίεργο και να ακούγεται σε μερικούς. Και το skype , από τότε που μετέτρεψα τη γραμμή σε 512 δεν έχει κάνει ποτέ νερά. Το voipbuster τελευταία έχει μ@μηθ3ί. Και με την πατέντα που έχουνε κάνει οι i-callηδες μιλάω σφαίρα και σε κινητά με υπερ-χαμηλή χρέωση και αναγκάζομαι να το χρησιμοποιώ για σταθερά,όταν το voipbuster δεν θέλει να συνεργαστεί. Και ότι δεν παίζει και χαμηλή χρέωση και ποιότητα εδώ στην Ελλάδα το έχουμε μάθει προ πολλού, δεν περιμένουμε τους Ευρωπαίους να έρθουν να μας το πούνε. Στην χώρα της αρπαχτής και της πατέντας είμαστε. Εμείς τα γεννήσαμε αυτά.[/quote'] Apo ta legomena sou simpereno oti me kanena den eise efxaristimenos kai ola exoune ta provlimata tous akoma kai to skype pou pinis nero sto onoma tou. Pros ti na pas se i-call afou opos les se kalipti to skype otan kanei nera to voipbuster afou exoune idies xreoseis. Telika prepi na apofasiseis ti thes. Ne sou po kai kati telefteo.Epidi asxoloume poli kairo me voip tilefonia kai psaxno na vro tin katalili lisi gia mena gia to sinferon mou sou leo oti oles exoune provlimata.Kamia den einai apolitos poiotiki opos tin theloume. Argotera isos strosoune ta pragmata alla pros to paron min psaxneis lagous gia petraxilia etsi?
polaki Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Koιτα εγω αυτο που κάνω ειναι το εξής. Εχω το προγραμμα της Altec με τα 11 λεπτά/κλήση και μιλάω με φίλους, γκόμενες κλπ. Και το voip το έχω μόνο για διεθνής κλήσεις μιας και μιλάω με χώρες που είναι δωρεάν. Και δωρεάν να μην είναι δηλαδή (ανα 10ημερο μερικές φορές το αλλάζουν), με χρεώνουν 0.01€/λεπτο που ειναι και πάλι ξεφτιλα. Για κινητο παίρνω μόνο απο κινητό. Εγω δεν σου ειπα οτι η voipbuster είναι η καλυτερη, αλλά εμένα δεν μου εχει κάνει ποτε κανενα πρόβλημα ουτε καν με Αυστραλία που μιλάω και που ο ιδιος ο ΟΤΕ ορισμένες φορές έχει χάλια ποιότητα! Μπορείς κάλιστα να χρησιμοποιείς και Skype & i-call και ότι σε βολεύει! Το αποτελεσμα ειναι οτι εχουμε ολοι μας γλιτωσει εκατοντάδες ευρω που θα τα έτρωγε ο ΟΤΕ! Eμενα με το σκηνικο αυτο μου ηρθε ο ΟΤΕ 35€ για το τελευταιο διμηνο, αλλα 20 η Altec και πες σου βάζω και τα 10 ευρω του voip. Για 4 άτομα, που πριν απο voip & Altec πληρώναμε 250 MINIMUM σε ΟΤΕ, η Forthnet telephony, Tellas και ότι αλλο τελοσπάντων ειχαμε δοκιμάσει!
ALR Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 polidis να σου ξεκαθαρίσω ότι δεν πίνω νερό σε κανενός όνομα μιας και είμαι ένας απλός κοινός θνητός , χωρίς μετοχές σε κανένα τους (δυστυχώς!). Αλλά τώρα που διαβάζω τα πόστς συνολικά, βλέπω ότι όλοι μας συμφωνούμε! Και η λογική του polaki είναι πολύ σωστή. Και για να ξαναμπούμε λίγο περισσότερο onTopic, έχετε δοκιμάσει SipDiscount ; Πριν που πέρασα μια βόλτα βλέπω ότι έχει σχεδόν τις ίδιες χώρες με VoipBuster και λογικά είναι η ιδια εταιρία, οπότε ίδια ποιότητα.
Deos24 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Εγώ δουλευω πολύ το sparvoip... Της ίδιας μαμάς εταιρίας είναι αλλα σε εμένα πάει τέλεια!!!
polidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Etsi Bravo afou sinfonoume oloi to simperasma gia olous einai kino. Oti apo tote pou iparxoune aftes oi eteries opies kai na einai den mas ta troei pleon o Ote kai malista varvata. Gia mena filarakia mou makari na kaliterepsoune oi piotites ton voip kai as dino kai liga parapano apo oti dino tora. Etsi kai alios tosous mines pou ta xrisimopoio exo sothi stin kiriolexeia kai lefta pou mou etroge tosa xronia o Ote pane kapou alou kai einai kai pio apodotika pianoun topo diladi. :)
polidis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Etsi Bravo afou sinfonoume oloi to simperasma gia olous einai kino. Oti apo tote pou iparxoune aftes oi eteries opies kai na einai den mas ta troei pleon o Ote kai malista varvata. Gia mena filarakia mou makari na kaliterepsoune oi piotites ton voip kai as dino kai liga parapano apo oti dino tora. Etsi kai alios tosous mines pou ta xrisimopoio exo sothi stin kiriolexeia kai lefta pou mou etroge tosa xronia o Ote pane kapou alou kai einai kai pio apodotika pianoun topo diladi. :)
ALR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Sipdiscount με το free trial account ( test, test) και με το x-lite αλλά δεν μ'αφήνει να κάνω καμία κλήση! Ενώ κάνει πάντα logged in, δεν μπορώ να καλέσω κανένα νούμερο..Κρίμα γιατί ήθελα να δώ πως τα πάει κι αυτό Μήπως γνωρίζει κανείς αν θέλει καμια έξτρα ρύθμιση από αυτές που λέει στο site γιατί αυτές τις κάνω..
ALR Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Προσπαθώ να χρησιμοποιήσω το Sipdiscount με το free trial account ( test, test) και με το x-lite αλλά δεν μ'αφήνει να κάνω καμία κλήση! Ενώ κάνει πάντα logged in, δεν μπορώ να καλέσω κανένα νούμερο..Κρίμα γιατί ήθελα να δώ πως τα πάει κι αυτό Μήπως γνωρίζει κανείς αν θέλει καμια έξτρα ρύθμιση από αυτές που λέει στο site γιατί αυτές τις κάνω..
themis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 mipos exei xrisimopoiisei kapoios allos to sipdiscount dioti endiaferome na paro mia ata siskevi gia na mporeso na sindetho meso sip protokolou ke na kano kliseis....episeis an deite to sipdiscount dinei poles perissoteres xores apo to voipbuster ke ta parakladia tou (sto opoio ime fisika gramenos ke energos)...ke elega mipos ine kalitero...Na kano mia akoma erotisi...exo mia adsl 512 ke mporo na po oti den ine i piotita tou ixou afti pou me xalaei sto voipbuster alla i terastia kathisterisi polles fores...xoris na exo tipota anoixto pou na katevazei mporei na exo lag mexri ke 2 defterolepta sti foni mou...mipos pezei tipota me ti rithmisi pou ginete me ta pittarismena dslam (afti pou edose i altec) ke anoiksei o dromos gia ta paketa ke s emas pou imaste me alles voip eteries?(den exo valei akoma i-call)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.