Προς το περιεχόμενο

free klhseis mesw net (VoIP) ????

akornelakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 588
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι έτσι λέει, οπότε είμαστε καλυμένοι για πολλούς μηνες!!! :D :D :D

Λοιπόν πηγα και αγόρασα το Εasy BlueBox, που συνδέεις με USB το μηχανιματάκι αυτό και το τηλέφωνο και μίλησα ήδη 1 ώρα με Κρήτη, σε διαφορετικά τηλεφωνηματα!

ΟΛΑ οκ, ο αλλος δεν καταλαβαίνει ΚΑΝ οτι δεν μιλας απτην κανονική σου γραμμή! Επίσης μέτρισα με DU Meter ότι ΣΥΝΕΧΩΣ κατά τη διάρκεια της κλήσεις είχα 10,1kb upload και 10,2 kb download, ακόμα και αν ειμασταν εντελώς αμίλητοι και οι δύο. Πραγμα που σημαινει οτι δεν χρησιμοποιεί variable compression, παρά σταθερό περίπου 80kbps/sec.

Τέλος η μοναδική φορά που "κατάλαβα" οτι μιλάω απο voIP ήταν όταν το weather plugin του Firefox έκανε refresh και ξεπετάχτηκε με τις καινούριες θερμοκρασίες, εκεί είχα μια λέξη που χάθηκε στο πουθενά (μου μίλαγε ο αλλος και αντί να πει "θελω να παω σινεμα *ΝΑ* δω τους Αδερφους Γκριμ", είπε όλη την πρόταση εκτος απτο "ΝΑ".

Κατα τ'άλλα όλα άψογα, σιγά σιγά θα τολμήσω και με λιγο internet traffic (websites στην αρχή και μετά θα πάω λίγο hardcore με downloads, εκεί ίσως έχω κάποιο πρόβλημα κυρίως λόγω των connections του Ρ2Ρ που θα μου καθιστερεί τα pings).

Αυριο δοκιμάζω Αυστραλία στις ξαδέρφες μου, και Αγγλία μια φίλη μου να δούμε τί παίζει!!! Πλήρωσα και τα 10 λιριά (15€) στην VoipCheap.co.uk γιατι εχει free και για Eλλαδα, Αγγλια & Αυστραλια (η αλλη που λέτε δεν ειναι free για Australia και μου χρειάζεται γιατί η μάνα μου ξημεροβραδιάζεται με τη θεία μου.. όταν είχαμε ΟΤΕ χαλαρά 50-60€ το μήνα)

Δημοσ.

Να πω όμως ότι είμαι σε άδειο DSLAM με 1024 γραμμή... Πάντως παιδιά ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να έχετε πρόβλημα γραμμής, αφού ακόμα και μιά 256/128 καλύπτει άνετα τις απαιτήσεις. Eγω δοκίμασα και σε 384/128 (του RAM, την έχω ακόμα!) να δω τί παίζει, και είναι και εκεί άψογο. Ειναι σιγουρα θέμα DSLAM.

Το πρόβλημα ειναι πόσο πίτα ειναι το DSLAM και πόσο latency έχετε..

Δημοσ.

εγώ πάντως όταν μιλάω στο voibuster κατεβάζω συνήθως πράγματα ή στην καλύτερη surf-άρω στο internet και δεν έχω κανένα πρόβλημα με ομιλία. Απλά η ποιότητα είναι χαμηλότερη από την τηλεφωνική ομιλία αλλά η καταληπτότητα σχεδόν ίδια οπότε....

Δημοσ.

Αυριο δοκιμάζω Αυστραλία στις ξαδέρφες μου' date=' και Αγγλία μια φίλη μου να δούμε τί παίζει!!! Πλήρωσα και τα 10 λιριά (15?) στην VoipCheap.co.uk γιατι εχει free και για Eλλαδα, Αγγλια & Αυστραλια[/quote']

Δυστυχώς από Δευτέρα χρεώνει για Ελλάδα...

Οπότε το ξεχνάμε, και πάμε σε VoiPBuster που ακόμα είναι free...έως πότε?

Δημοσ.
Δυστυχώς από Δευτέρα χρεώνει για Ελλάδα...

Πού το ξέρεις; Δεν έχω δει τίποτε στο site

Mη μου λες τέτοια και ξενερώνω τώρα που συνήθισα...

Δημοσ.
Πού το ξέρεις; Δεν έχω δει τίποτε στο site

Mη μου λες τέτοια και ξενερώνω τώρα που συνήθισα...

Μην ανησυχείς για το VoipCheap.co.uk λέει

Δημοσ.
Telos kai voipbuster gia ellada...mas phrane xampari pou ta ksekolosame :(

File mou eisai sigouros gi auto??? i wra einai 3:40 ksimerwmata paraskeui k 13 k sto site tou voipbuster vlepw na leei oti eimaste akoma free!! pou to eides auto???

Mipws kolises me tin diafimisi pou leei "Hrthe to TELOS!!!" :P (plakitsa kanoume etsi... :))

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο vlachaquito. Από τις 1.00 ΄το βράδυ ώρα ελλάδος το voipbuster χρεώνει 1 ευρολεπτό το λεπτό για κλήσεις στην ελλάδα. Τώρα γιατί ακόμα στη σελίδα με τις κλήσεις έχει ακόμα free δε ξέρω....

Αν θέλετε να το επιβεβαιώσετε κάντε μια αναπάντητη σε σταθερό και θα δειτε.....

Δημοσ.

Ontws... molis to diapistwsa k egw... vevaia den einai k polla ta lefta... MIPWS omws auto einai proswrino? 'i mipws to kanoun meta apo kapoia wra na einai me xrewsi??? tha deiksei...

Δημοσ.

Παιδιά τώρα πήρα είδηση ότι και σε άλλες χώρες που ήταν τζάμπα μπήκε χρέωση (ισπανία, αυστρία, ταιβάν) ενώ έξω στα rates συνεχίζει να έχει free για όλες αυτές τις χώρες.... τώρα τι παίζει δεν έχω ιδέα....

Δημοσ.

Telika poia einai free gia ellada kai agglia pou me endiaferei emena? Yparxei kammia tora?

To Εasy BlueBox ti einai polaki? Ti kanei auti i syskeui?

Episis mporeite na proteinete kapoio Voip tilefono pou na to syndeo me tin dsl grammi oste na min xreiazete na anoixo ton upologisti gia na paro tilefono?

Thanks

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...