red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 @anemos-v: μπα... νερο στο μύλο δεν ρίχνω , βρες κανεναν αλλο να σου κλείσει το topic... @gusd: Ρε μαγκίτη μετοχές εχεις ή εισαι τόσο (με το συμπάθιο) ....στόκος; Για να λεω οτι πουλάτε OEM και εσυ να το ξέρεις, τι λες να βγει αμα με διαψεύσεις; Δηλαδή αν σου δώσω τον αριθμό απο 2 (ΔΥΟ) δίσκους που εχω αυτη τη στιγμή εδω και τους τσεκάρει ολος ο κόσμος τωρα στο site της seagate οτι ειναι OEM , τι θα μου πείς, συγνώμη; ή μηπως εχω το eshop και θέλω να σας κάνω αντίπραξη; Μα ειναι και χαζομάρα πλεον να επιμένεις, εκτος πια αν δεν ξέρεις τι γίνεται στο μαγαζί σου.... Σου ειπα ακομα οτι εχω και φωτο απο τους δίσκους. Σε 2 μαγαζια (αντε να το πω!) που πήγα εβγαλα φωτο με τους δίσκους και τις ημερομηνίες που είχανε πάνω. Οι seagate ειναι πρόσφατοι, "φρέσκοι", ενω οι WD ξεκινούσαν απο 2/2005 δηλαδη 8 μηνες πριν! Και αυτα ολα γίνανε πριν λιγο καιρό , τι να λεμε....
Dark_son20 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 to eipame kai pio prin ALLO bulk KAI ALLO OEM kai otan pas sto site tis eterias kai vazeis to serial kai sou leei par ta... mou vres me afton pou to agorases tote einai OEM kai oxi BULK ego ta panta extos apo kana mouse kai tetia ta agorazo apo mirkomagaza kai pote den eixa anixto sakoulaki pote den eixa provlima epistrofis(isos liges parapano meres)
gusd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 τον άνθρωπο που διαμαρτυρήθηκε μπορώ να τον καταλάβω γιατί έγινε ένα μεγάλο λάθος εις βάρος του κ ήθελε κάπου να το πει.κ καλά έκανε κ το είπε.γι'αυτό είναι τα φόρουμ.αυτό όμως που είμαι εναντίον είναι όλη αυτή η λασπολογία εναντίον μιας εταιρείας.αν ξεκινούσα κ εγώ να μιλάω για την δικιά μου εμπειρία ως καταναλωτής από τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά καταστήματα ούτε αύριο δεν θα τελειώναμε.αλλά δεν το κάνω.δεν έχω κάτι να αποδείξω.αφήνουμε στον πελάτη να το κρίνει αυτό
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 to thema eine oti an kapios thelei na diamartirithei ' date='mporei dia tou nomoukai oxi na vriskei ena dimofiles site (gia sou insomnia) kai na polemaei etsi.. an kapios exei apodikseis sta xeria tou as tis dimosieusei se kanalia & radio & edo akoma.. kai ola na eine nomima kai orea.[/quote'] Δε μου λες ο Πας Γιάννενα τι έκανε χθες; εχασε; :p
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 @anemos-v: μπα... νερο στο μύλο δεν ρίχνω ' date=' βρες κανεναν αλλο να σου κλείσει το topic...[/quote'] katse sti karekla sou kai laspone opion theleis piso ap to name sou red30 ego de tha se krino oute eipa ESI na kliseis to topic .. as krinoun oi ypeythinoi tis istoselidas gia to an prepei na kleisei.. nomizo oti sizitame kai o kathenas lei tin apopsi tou ? :wink:
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 τον άνθρωπο που διαμαρτυρήθηκε... [....] αεν έχω κάτι να αποδείξω.αφήνουμε στον πελάτη να το κρίνει αυτό Καλα το κάνεις ετσι "γαργάρα" για τους δίσκους; Τελικά εχετε ΟΕΜ ή οχι; Και να σου πω εμεις εδω τι είμαστε τιποτε επιχειρηματίες με λιμο; Οι ΠΕΛΑΤΕΣ δεν ειμαστε;
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 katse sti karekla sou kai laspone opion theleis piso ap to name sou red30 ego de tha se krino oute eipa ESI na kliseis to topic .. as krinoun oi ypeythinoi tis istoselidas gia to an prepei na kleisei.. nomizo oti sizitame kai o kathenas lei tin apopsi tou ? :wink: Ρε μάγκιτη σου ειπα με 2 λόγια πως αποδείξεις υπάρχουν, 2 serial αριθμοί ειναι. Ο αλλος που ανοιξε το θέμα σου εδωσε και εικόνες τι ψάχνεις τωρα να βρεις; Εσυ θα παραδεχθεις ΠΟΣΟ μ*****ς εισαι αν τους γράψω εδω και ειναι οντως ΟΕΜ οι δίσκοι; Πες ενα "ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Μ*******Σ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΜΟΥ" και θα τους εχεις εδω στο τοπικ! Αλλιως αντε να παίξεις το pre-ordered original AOE3 σου και ασε εμας στη φτώχεια μας, να ψάχνουμε ποιος θα μας κοροιδέψει λιγότερο....
gusd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 φίλε μου αμφιβάλλω πως οι δίσκοι σου είναι από το πλαίσιο.ο δικός μου δίσκος ισχύει κανονικά με την εγγύηση της seagate.τσεκαρισμένο απο το ίντερνετ.το θέμα είναι πως ο δίσκος αν μου χαλάσει δεν θα τον πάω στην seagate (αν κ μπορώ).εσυ γιατί θες να τον πάς;
gusd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 κ serial number αν θες σου δίνω κ εγώ κ θα λέει κανονικά πως ισχύει η εγγύηση.αλλά το δικό μου έχει κ το αυτοκόλλητο του πλαισίου πάνω.δείξε μου κ εσύ το ίδιο
ANEMOS-V Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Ρε μάγκιτη σου ειπα με 2 λόγια πως αποδείξεις υπάρχουν' date=' 2 serial αριθμοί ειναι. Ο αλλος που ανοιξε το θέμα σου εδωσε και εικόνες τι ψάχνεις τωρα να βρεις; Εσυ θα παραδεχθεις ΠΟΣΟ μ*****ς εισαι αν τους γράψω εδω και ειναι οντως ΟΕΜ οι δίσκοι; Πες ενα "ΝΑΙ ΘΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΜΑΙ Μ*******Σ ΚΑΙ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΤΣΑΜΠΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΜΟΥ" και θα τους εχεις εδω στο τοπικ! Αλλιως αντε να παίξεις το pre-ordered original AOE3 σου και ασε εμας στη φτώχεια μας, να ψάχνουμε ποιος θα μας κοροιδέψει λιγότερο.... [/quote'] 1o .ego de se evrisa 2o .den aksizei na sizitao pia mazi sou bye bye
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 φίλε μου αμφιβάλλω πως οι δίσκοι σου είναι από το πλαίσιο. Τωρα πια ΔΕΝ έχω εγω αμφιβολία πως ΕΙΣΑΙ ενας αριστα εκπαιδευμένος πωλητής του "ΠΛΑΙΣΙΟ". Το θράσος ομως εχει όρια και μπορει να εκτροχιαστω μ'αυτα που διαβάζω, γι'αυτο θα αφήσω τους υπολοιπους να σου απαντήσουν..... Εγω θα στείλω μόνο μια ωραια φωτογραφία, ετσι για να συνεχίσουμε την πλακίτσα: Τ'αυτοκόλλητο που θες ειναι εκει με τον κύκλο, το site της seagate μου εγραφε πριν 15-20 μέρες οτι ο δίσκος ειναι OEM, τωρα μου βγάζει πως η εγγύηση λήγει σε μερικούς μήνες (!!) αντί για 5 χρόνια που βγάζει στους bulk. Πως το ξέρω; Εμ εχω πάρει κι απ'αλλου δίσκο seagate αγαπητέ, δεν εχετε το μονοπώλιο... Και τωρα περιμένω να δω πως θα τα μαζέψεις ολα οσα υποννόησες .... :?
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 1o .ego de se evrisa 2o .den aksizei na sizitao pia mazi sou bye bye Εισαι μονίμως offtopic γιατι σε συμφέρει: Μ'αυτα και μ'αυτα (το ξαναλέω) αποφευγεις να απαντήσεις σ'οτι ευθεως σε πιεζω να πάρεις θέση. Καλο gaming
gusd Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 αν μου την εδειχνες την φωτο απο πιο κοντα θα με βοηθουσες
red30 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 αν μου την εδειχνες την φωτο απο πιο κοντα θα με βοηθουσες Σε ΤΙ ακριβως θα σε βοηθούσα; Δεν αναγνωρίζεις το αυτοκόλλητο; το κουτί; Ε ρε γλέντια, σκέψου να εχω και πρόβλημα δηλαδη με το δίσκο τι θα τραβήξω... Καλα κανεις παντως, να βλεπω κι εγω αλλα και οι υπόλοιποι εδω τι αντιμετώπιση θα έχουν οταν πάνε για επιστροφή.... Ρε παληκάρια μόνο μου μ'αφήσατε με τους Πλαισιάρχες;;
Dark_son20 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2005 thes kai parea? ta efkolos enooumena paraliponte ti kathese kai sxolise... ta idia sk@ta tha kanei tin alli mera to plaisio aloste milise proin ipalilos tou plaisiou (kai apo tous kalous) emena mou ftanei tora ti tha mou pe to kathe atomo pou vgazei to psomi tou posos me niazei... san simera pou pira tis DHL kai tous ipa "ena tilefono den pernete ti ora tha erthete opos kanei i UPS?) kai mou apantise "i UPS den exei osi kinisi exoume emeis kai prolavenei na sas parei..." den dagoneis to xeri pou se taizei re red
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.