Προς το περιεχόμενο

Το Πλαισιο πουλαει μεταχειρισμενα...και μας τα χρεωνει για καινουργη ???........ΕΛΕΟΣ

Palm

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
dark son, εχεις ενα μαγαζι και προσφερεις το καλυτερο after sales κατα την γνωμη μου, ποσοι εχουν πατησει επανω σε αυτο και εχουν αλλαξει πραγματα που εχουν αγορασει απο αλλου?

epidi imouna ston xoro prin 8 mines (se ena magazi pou einai mono gia ipostiriksi eterion) me mia apli mysql vasi vlepame apo to seria tou komatiou (pou to pernagame otan to poulagame) an itan diko mas,pote to agorase,an to ksanalaksame kai ola...kai ola afta me to serial tis siskevis kai oxi diko mas...

• Απαντ. 211
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
den einai right....den mporo na katalavo giati to plaisio pistevei oti ta serials tis eterias den einai kala??? den iparxi logos oute gia gratzounia stin zelatina ta proionta erxonte me serial kai afto ftanei! eleos dld...
epidi imouna ston xoro prin 8 mines (se ena magazi pou einai mono gia ipostiriksi eterion) me mia apli mysql vasi vlepame apo to seria tou komatiou (pou to pernagame otan to poulagame) an itan diko mas,pote to agorase,an to ksanalaksame kai ola...kai ola afta me to serial tis siskevis kai oxi diko mas...

για να εξασφαλησουν οτι δε θα παρω ενα δισκο απο το mulirama και θα παω να τον αλλαξω στο πλαισιο. επισης το αυτοκολητακι εχει και ημερομηνια εισαγωγης στις αποθηκες του πλαισιου... αν χασεις την αποδειξη μετα απο 2 χρονια (και εχοντας 3 η 5 χρονια εγγυηση) πως θα αποδειξεις οτι το πηρες πριν απο 2 χρονια ΚΑΙ απο το πλαισιο...! Εχει και αυτο τη λογικη του!

Οι μνημες ομως δεν εχουν serial number φιλε μου... Το θεμα ειναι οτι ετσι δουλευει το πλαισιο και εχει καποιο λογο που δουλευει ετσι σιγουρα!

Δημοσ.

μονο που εσεις τα κοβατε τα τιμολογια σε εταιριες με ΑΦΜ καταχωρημενο και οχι σε ανονημους πελατες.... και στο πλαισιο αν κωπει με τιμολογιο μπορει να βρεθει ποτε και απο που και ποιος πωλητης το εδωσε....

Δημοσ.
Οι μνημες ουτε καν σε σακουλακια...Σε αλουμινοχαρτο μου δωσανε εμενα. :smile: :smile: :smile:

Και πάλι τυχεροί είστε που παίρνετε τις μνήμες με σακουλάκι ή αλουμινόχαρτο γιατί εγώ όσες φορές έχω πάει να αγοράσω απο το κατάστημα της περιοχής μου τις δίνουν χύμα.Αυτά όσο αφορά την πώληση τώρα ως προς την εγγύηση και το service που έχουν είναι για :smile: :smile: .

Δημοσ.
Οι μνημες ομως δεν εχουν serial number φιλε μου...

kai fisika exoun...ola prointa texnologias exoun codebar pano tous...mprosta pou exw 3 koutakia kingston pou o kodikos tous einai kai sta stick(kai den leo part number)... kai oso gia osa den exoun tha mporousan na to kanoun sto tamio...

oso gia tin diafora anonimon kai timologimenon pelaton...pou einai to prob? me vasi to serial elenxeis to iliko...ti se niazei an einai alos pou to agorase an einai diko sou?

stin quest to dfi mou to piga monos mou kai mono me to serial to perasan den zitisan oute apodiksi apo to magazi pou to eixa parei oute tpt....opos kai tous WD diskous mou pouliadi i quest analoga mou tous pernane vasi serial....

an to plaisio thelei na exei mia kataksiomeni thesi den mporei na leei ston pelati pou einai i apodiksi gia to skliro pou agorasate prin 4 xronia...(an aftos exei px 5 xronia eggiisi)

Δημοσ.

Να σας ενημερώσω για κάτι που εχω δει απο καιρό αλλα δεν ειχα ευκαιρία να το ποστάρω:

Οι δίσκοι που δίνει το ΠΛΑΙΣΙΟ με το αυτοκόλλητο "5 χρονια εγγυηση Πλαισιο" κυριως δηλαδη seagate που εχω ελεγξει , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RETAIL ειναι OEM και πωλούνται παρανόμως σε τελικούς καταναλωτές. Αυτο σημαίνει πολλά , ισως και τίποτε ανάλογα πως θα το δεί κανεις. Δεν σημαίνει οτι ειναι χαλασμένοι δίσκοι ή δευτεράτζα ή κάτι τέτοιο , υπάρχει ομως σαφης διαφορά στην τιμή διάθεσης και κυριως στην εγγύηση και τον τροπο *απόδοσης* της στον καταναλωτή:

Δειτε λοιπον εδω σ'αυτο το πολυ ενδιαφέρον μικρό αρθρο:

http://techreport.com/onearticle.x/7733

και οσοι εχετε seagate βάλτε το serial number εδω:

http://support.seagate.com/customer/warranty_validation.jsp

Δημοσ.

απλα να ψωφισουν ολοι τους εκει μεσα! μετα απο 7 χρονια συνεργασιας, ενα εχω να πω.. ΔΕΝ ΞΑΝΑΨΩΝΙΖΩ ΑΠΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ. 115ευρω για SEAGATE IDE 200GB και τον πηρα ΚΑ-ΜΕ-ΝΟ!τον πηγα πισω και μου ειπαν οτι τον εκαψα εγω! ελεος! απλα ΕΛΕΟΣ! δε μπηκα σε διαδικασιες δικαστηριου κτλ γιατι εχτος οτι ειμαι κατω των 18, θα επρεπε να πληρωσω χρηματα που δεν εχω.. ετσι προτημησα να δωσω αλλα 100 για εναν καινουριο σκληρο.. παρα καμια 1000αρα για δικηγορο..

Οταν ζητησα την εγγυηση της SEAGATE μου ειπαν οτι εγγυηση δινει το πλαισιο και να παω στην αντιπροσοπια SEAGATE αν θελω να βρω ακρη (ανοφελο μιας και το πλαισιο ειναι υπευθυνο για το αποθεμα του). Ενα απλο αυτοκολιτακι 5 χρονια εγγυηση πλαισιο και ενα ΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ σακουλακι.. ποιος μου λεει εμενα οτι αυτος ο σκληρος δεν ετρεχε σε ενα απτα μηχανηματα τους για αρκετο καιρο και φροντισαν οι κυριοι να μη φενετε τιποτα μιας και ο μεσος καταναλοτης δεν γνωριζει περι restore κ ολα τα σχετικα? .. Απλα να ψωφησουν! τους βοηθησαμε εμπιστευοντας τα χρηματα μας χρονια τωρα και δεν σεβοντε πια ΤΙΠΟΤΑ!

Δημοσ.

Μιας και είδα αυτο το μήνυμα περι συσκευασιάς και εγγυήσεων θα ήθελα να σάς ενημερώσω σχετικά με κάποια πράγματα πού ίσως οι περισσότεροι δέν ξέρετε.

ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΓΟΡΑΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

οταν αγοράζετε ενα προιόν είτε είναι ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ είτε είναι ΜΝΗΜΗ είτε είναι ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ κτλ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟ.?

ΕΧΩ ΣΚΛΗΡΟ ΔΙΣΚΟ ΜΑΡΚΑΣ MAXTOR ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ MAXTOR ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ SEAGATE ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ "RETAIL" ΚΑΙ "OEM" Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΣΕ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΕ DVD/CDROM DRIVES ΣΕ ΜΝΗΜΕΣ KINGSTON (ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΕΦ ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ)

ΣΕ ΚΑΡΤΕΣ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΑ ΕΧΩ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΤΥΠΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΨΩΝΙΖΩ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟΥ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΩ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΣΥΝΟΙΚΙΑΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΑΛΥΣΙΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΤΩ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΒΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΠΟΥ "ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΟΥΔΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ"

ΑΥΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΑ CAPS ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ.

Δημοσ.

eine sto xeri tou katastimatos na se kalipsei i oxi se egkiisii..ama thelei kanei ta panta.

p.x ..ego prin apo arketa xronia 486 epoxi ..ekapsa mia Mboard vazontas to reyma anapoda..

to eipa sto katastima (arketa filiko mou..tote..) oti ego to ekana,kai mou tin alaksan.!!

giayto nomizo oti prota prepei o pelatis na apeythinete sto katastima,kai an de vrei..

kali antimetopisi tote na kanei rezili to opiodipote magazi-eteria dimosios.

Δημοσ.

re paidia vastate ligaki ...

ego agorasa enan wd 200 apo plaisio me anoikto sakouli (o diskos den evgaine me kamia panagia apo mesa ... ton koitousa 3 lepta san xazos mprosta ston politi :) )...

1.an mou kaei kai ton steilo stin wd pos auti 9a gnorizei oti to sakouli itan anoikto ?

2.x9es ekana registration ton disko mou sto site tis wd kai mou evgale egiisi 3 xronia (osi diladi kai to apaisio :) )

ti einai auta pou lete ... ???

Δημοσ.

Οτάν την πατήσεις φίλε μου τότε πέστο μού.

Για βάλε προιόν το οποίο ο ξένος το έχει σε κατηγορία "OEM" και ο έλληνας το πουλάει "RETAIL" να δείς διαφορά στήν εγγύηση και πέσμου μετά ποιός εχεί δίκιο.

εμένα είναι τέτοια η δουλεία μου που γνωρίζω αρκετά σε "Hardware" και "Software" είμαι διαχειριστής δικτύου/τεχνική υποστήριξη σε δ**** υπηρεσία στόν εκπαιδευτικό τομέα.

Απλά η εμπειρία μου έδειξε οτι προσέχουμε τι αγοράζουμε πάντα και υπέυθυνοι είμαστε εμείς οχι αυτοί που πουλάνε αυτοί κάνουν τήν δουλεία τους (το συμφέρον τής εταιρείας τούς)

Προσωπικά πάντως τηρώ τον κανόνα που αναφέρα πιο πάνω και δέν είχα ποτέ πρόβλημα με κάτι που αγόρασα απο οπουδήποτε ο κανόνας είναι ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΕΙ Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΣΕ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΟΚΙΜΗΣ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΛΑ ΠΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ "ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ" ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΕ ΠΛΑΙΣΙΟ ΚΤΛ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΩ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ.

Δημοσ.
Sniper[COL]'']Οτάν την πατήσεις φίλε μου τότε πέστο μού.

den tin exo patisei pote kai exo kanei arketes allages sto plaisio (oxi omos sklirou diskou)

Sniper[COL]'']Για βάλε προιόν το οποίο ο ξένος το έχει σε κατηγορία "OEM" και ο έλληνας το πουλάει "RETAIL" να δείς διαφορά στήν εγγύηση και πέσμου μετά ποιός εχεί δίκιο.

sto registration tou sklirou evala serial number kai i WD mou evgale egiisi 3 xronia ... les na me rotisei an agorasa ton disko me anoikto sakouli ? :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...