keyman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από τους υπεύθυνους του φόρουμ αν δεν επιτρέπεται να ανοίγουμε τέτοια θέματα. Πήρα από ένα videoclub την ταινία Spanglish κι επειδή μου προέκυψε κάτι και δεν έχω χρόνο να τη δω, για να μην την ξανανοικιάζω προσπάθησα να την περάσω στον σκληρό. Ούτε copy/paste ούτε με το dvd shrink ουτε με το dvd decrypter αλλά ούτε με το smart ripper μπόρεσα να την αντιγράψω. Μου έλεγε ότι τα αρχεία είναι προστατευμένα. Επειδή είχα κοντά στους 2 μήνες να νοικιάσω dvd, ξέρετε αν άλλαξε το σύστημα ώστε να μην αντιγράφονται? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για να το αντιγράψω? Νίκος.
christos1 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Ζητώ συγγνώμη προκαταβολικά από τους υπεύθυνους του φόρουμ αν δεν επιτρέπεται να ανοίγουμε τέτοια θέματα. Πήρα από ένα videoclub την ταινία Spanglish κι επειδή μου προέκυψε κάτι και δεν έχω χρόνο να τη δω' date=' για να μην την ξανανοικιάζω προσπάθησα να την περάσω στον σκληρό. Ούτε copy/paste ούτε με το dvd shrink ουτε με το dvd decrypter αλλά ούτε με το smart ripper μπόρεσα να την αντιγράψω. Μου έλεγε ότι τα αρχεία είναι προστατευμένα. Επειδή είχα κοντά στους 2 μήνες να νοικιάσω dvd, ξέρετε αν άλλαξε το σύστημα ώστε να μην αντιγράφονται? Μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για να το αντιγράψω? Νίκος.[/quote'] Καλησπέρα. Μπορείς να κάνεις αυτό που θέλεις με το DVDFab Decrypter. http://www.dvdidle.net/download/DVDFabDecrypter29.exe
keyman Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2005 Για την ώρα όλα βαίνουν καλώς. Βέβαια, με το Dvd shrink που το περνάω μετά το Dvdfab decrypter, θέλει ακόμη 40 λεπτά αλλά δείχνει ότι θα γίνει η δουλειά μου. Χίλια ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.